nije ti baksis ostavio?DZM13 je napisao/la:odgovrno tvrdim da je djermanovic najlosiji igrac kojeg sam ja u zivotu gledao, ne samo u zeljiSimply Blue je napisao/la:Pa da nije punoDZM13 je napisao/la:Mujagica ni pod razno tjerati, momak je klasa vec sad, npr. od lopate djermanovica je bolji 5 puta a mladji![]()
![]()
Onda ti slabo pratiš fudbal, a i Zelju izgleda čim ti je on najgoriDZM13 je napisao/la:odgovrno tvrdim da je djermanovic najlosiji igrac kojeg sam ja u zivotu gledao, ne samo u zeljiSimply Blue je napisao/la:Pa da nije punoDZM13 je napisao/la:Mujagica ni pod razno tjerati, momak je klasa vec sad, npr. od lopate djermanovica je bolji 5 puta a mladji![]()
![]()
Salis li se?DZM13 je napisao/la:odgovrno tvrdim da je djermanovic najlosiji igrac kojeg sam ja u zivotu gledao, ne samo u zeljiSimply Blue je napisao/la:Pa da nije punoDZM13 je napisao/la:Mujagica ni pod razno tjerati, momak je klasa vec sad, npr. od lopate djermanovica je bolji 5 puta a mladji![]()
![]()
Frajer nije odigrao utakmice kako treba a najgori..I ono malo sto je igrao uopste nije lose odigrao,jak,stamen,dobro gradjenje lopte..Peh mu je bio samo sto se Lendrić odlicno pokazao pa je bio prvi izbor..Simply Blue je napisao/la:Onda ti slabo pratiš fudbal, a i Zelju izgleda čim ti je on najgoriDZM13 je napisao/la:odgovrno tvrdim da je djermanovic najlosiji igrac kojeg sam ja u zivotu gledao, ne samo u zeljiSimply Blue je napisao/la: Pa da nije puno![]()
![]()
Citas li ti sta se pise, pratis li sta se desava?logme je napisao/la:Ti uvijek, ali baš uvijek, zadnjom rečenicom usereš cijeli post.Neandertalac je napisao/la: Svaka cast.
To sto su juce pisali je smijesno i nije fer prema jednom mladom momku koji je mnogo toga dao Zelji. I koji moze dati jos jako mnogo, igracki ili finansijski.
Kako ti rece, mozda i nece otici, ipak je vakat da se malo stane na tu `autonomiju` pa se neke odluke zajednicki preispitaju, donosose li dobro ili stete klubu.
Ok drug kako ti kazes cut cemo se narednih danaGrbavica je napisao/la:Kakve gluposti pišeš majke ti? Kakve prijašnje uprave, Amar potpiso ugovor sa njim i produžio.iggy2377 je napisao/la:Jebiga sta ces to je iskoristio dok su bile prijasnje uprave zato sada ova nova uprava ispasta,vraca itd ispravlja krivu drinu od drugih ljudi a zamisli da je sve bilo ok eeee gdje bi smo mi biliirfo je napisao/la: a dobro li su se uhljebili
Nekada ih ima i 150, vjeruj mi.tm8782 je napisao/la:Zanimljivo:
Users browsing this forum: antibot, avlami97, Bing [Bot], Charlie Sheen, DR.HOUSE, droba, DZM13, Google [Bot], hapa, KeepTheBlueFlag, LARS1921, Leon_Professional, Minjore, mirzza, Model1964, Okolele, rodrigo87, Simply Blue, SWRA_1921, teteac8684, tm8782, za_zivot_cijeli and 58 guests
Precera ga tiDZM13 je napisao/la:djeramanovic=