Nije to poenta. Poenta je u nasem rasudjivanju Petrovic - Adzem. Jako smo nefer u odnosu strano - domace.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub maj 12, 2018 9:20 amStorme ja stvarno tebe nekad ne kontam. Volim i ja vise nase Zeljovce nego neke sa strane al brate dragi cime je to Admir Adzem zasluzio da ima podrsku? Ajd izgubili titulu ali nasa igra citavo proljece je kriminalna, odigrali smo poluvrijeme protiv radnima i to je sve. Nisam ni za Sablica nama treba neko iskusniji a ne da pece zanat na nama
@jovane, hajde nam iskopaj ovaj podatak.
Sve se slazem. Ali gledam to ovako, ove sezone, po meni, Siroki je igrao najljepsi fudbal, sa najslabijim kadrom, od ove cetri prve. Uz to, sa dosta malera i povreda. Bilo je tu i poraza i losih predstava sigurno, ali generalno je uspostavio neki napadacki stil, igranja lopte. To su razlozi koji govore da zna, e sad... Mi to nismo imali, sa dosta jacim kadrom. I valjda je tu odgovornost trenerova. Ja bi pozdravio njegovo dovodjenjeChWilla je napisao/la: ↑sub maj 12, 2018 10:48 amzna kao igrač. potencijal i znanje nesumnjivo ima. ali kao šef, kao glavni i odgovorni ne zna. možda nauči, možda bude revolucionarno rješenje. a možda izgori za pet utakmica. ti u regionu sigurno imaš kluba koji bi nas opuhali na terenu - a bili manji zalogaj za preuzeti...
Ja ne mislim da je razlika u tome ko je nas a ko nije, vec je Slavko imao vecu podrsku zbog toga sto je klub preuzeo kad je bio u donjem dijelu tabele. Pod Slavkom nismo igrali lijepo ali su rezultati bili tu, sve do Krupe i derbija. Dvije lose utakmice u njegovom mandatu su bile, dok je pod Adzemom cijeli ovaj proljetni dio los.storm_raider je napisao/la:Nije to poenta. Poenta je u nasem rasudjivanju Petrovic - Adzem. Jako smo nefer u odnosu strano - domace.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub maj 12, 2018 9:20 amStorme ja stvarno tebe nekad ne kontam. Volim i ja vise nase Zeljovce nego neke sa strane al brate dragi cime je to Admir Adzem zasluzio da ima podrsku? Ajd izgubili titulu ali nasa igra citavo proljece je kriminalna, odigrali smo poluvrijeme protiv radnima i to je sve. Nisam ni za Sablica nama treba neko iskusniji a ne da pece zanat na nama
Ako Adzem mora ići, onda sam za nase snage, a Adzema bih postavio za šefa OP umjesto Alihodzica.Okolele je napisao/la:Tog Sablića je Adžem u sedam dana 3 puta nadmudrio..Ako vec njega potencirate bolje da Adžem ostane..Mislim nemam nista protiv covjeka,solidan trener ali u odnosu na Adžema nikakav napredak..