Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 12, 2018 9:20 am

Storme ja stvarno tebe nekad ne kontam. Volim i ja vise nase Zeljovce nego neke sa strane al brate dragi cime je to Admir Adzem zasluzio da ima podrsku? Ajd izgubili titulu ali nasa igra citavo proljece je kriminalna, odigrali smo poluvrijeme protiv radnima i to je sve. Nisam ni za Sablica nama treba neko iskusniji a ne da pece zanat na nama
Srcu draga, boja PLAVA !

exbabilon
Kontakt:

sub maj 12, 2018 9:31 am

Sablic je bolji strucnjak od Adzema sigurno. Ima boljih rjesenja i od Sablica, ali cisto poredeci ovu dvojicu Sablic je odmakao dalje. Sto se mene tice, Amar, Kodro, Mesa pa Sablic.

storm_raider
Kontakt:

sub maj 12, 2018 9:38 am

fanaticZeljin je napisao/la:
Storme ja stvarno tebe nekad ne kontam. Volim i ja vise nase Zeljovce nego neke sa strane al brate dragi cime je to Admir Adzem zasluzio da ima podrsku? Ajd izgubili titulu ali nasa igra citavo proljece je kriminalna, odigrali smo poluvrijeme protiv radnima i to je sve. Nisam ni za Sablica nama treba neko iskusniji a ne da pece zanat na nama
Nije to poenta. Poenta je u nasem rasudjivanju Petrovic - Adzem. Jako smo nefer u odnosu strano - domace.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

sub maj 12, 2018 9:41 am

Mi navijaci smo postali mnogo cudni..nama niko ne valja..Za Sablica strucnjaci koji se bave tim poslom kazu da je najbolji i najperspektivni trener u nasoj ligi i to vise ljudi koji su u tom segmentu posla govore..nase je da budemo uz upravu i klub i dajemo podrsku a ne da vrsimo konstantni pritisak na svaki potez uprave pa ljudi iz tih razloga razmisljaju da li im to treba u zivotu..tako besprijekorna podrska treba ovoj upravi koji su mnogo pozitivnih stvari uradili a na sportskom segmentu tek treba da pocinju nizati uspjehe koje nizu van zelenog terena

ChWilla
Kontakt:

sub maj 12, 2018 10:06 am

svi mi znamo da to, nažalost, kod nas nije dovoljno. fudbalski, ja bi bio sto posto za sablića. životno i kad se sve sabere...khm.

on je igrao u najtežoj sredini na balkanu. neko napisa, mi sve više postajemo hajduk u malom, to je živa istina. gdje svaka kafana gdje se okupljaju navijači ima svoje glasno mišljenje kako treba voditi klub. i ne samo da ima, ima svugdje...već to mišljenje zaista i dolazi, glasno, do onoga ko stvarno vodi.

ali opet, jedno je biti igrač, drugo pomoćnik a treće šef.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

Pa onda jedino dovesti jednog komadanta vojske ili nešto tako i dat mu kalašnjikov

storm_raider
Kontakt:

sub maj 12, 2018 10:07 am

AmH79 je napisao/la:
sub maj 12, 2018 9:17 am
Koliko smo bodova ispred Tanovcica u zadnje dvije sezone?
@jovane, hajde nam iskopaj ovaj podatak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

sub maj 12, 2018 10:10 am

LARS1921 je napisao/la:
Pa onda jedino dovesti jednog komadanta vojske ili nešto tako i dat mu kalašnjikov
Yebi se :placeodsmijeha:
1987

shzna
Kontakt:

sub maj 12, 2018 10:15 am

Sto se tice Sablica, Adzem ga jeste uzeo 3 puta u 7 dana s tim sto ga je nadigrao samo u onoj 3. utakmici kada smo ovjerili prolaz dalje u Kupu. Treba dodati i to da je veliki broj igraca bio odsutan te 3 utakmice u ekipi Sirokog.

Ne znam, Sablic je kao i Adzem, kocka, moze biti pun pogodak vec u Evropi a moze biti i totalni fijasko, kako za njega i za upravu, tako i za klub.

Misljenja sam da sad ova uprava posljednji put radi smjenu trenera, jer ce sa sljedecom smjenom letiti i oni sigurno.
1987

djoxxx1921
Kontakt:

sub maj 12, 2018 10:41 am

Sablic je dokazao da zna. Po meni, najperspektivniji trener u regionu uz Lalatovica. Plus je neko ko je imao dobru internacionalnu karijeru, igrao u velikim klubovima, osvajao trofeje i zna vrlo dobro sta je pritisak. U odnosu na ovog naseg trenutnog maga na klupi, Ferguson glavom i bradom

ChWilla
Kontakt:

sub maj 12, 2018 10:48 am

zna kao igrač. potencijal i znanje nesumnjivo ima. ali kao šef, kao glavni i odgovorni ne zna. možda nauči, možda bude revolucionarno rješenje. a možda izgori za pet utakmica. ti u regionu sigurno imaš kluba koji bi nas opuhali na terenu - a bili manji zalogaj za preuzeti...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 12, 2018 11:09 am

djoxxx1921
Kontakt:

sub maj 12, 2018 11:09 am

ChWilla je napisao/la:
sub maj 12, 2018 10:48 am
zna kao igrač. potencijal i znanje nesumnjivo ima. ali kao šef, kao glavni i odgovorni ne zna. možda nauči, možda bude revolucionarno rješenje. a možda izgori za pet utakmica. ti u regionu sigurno imaš kluba koji bi nas opuhali na terenu - a bili manji zalogaj za preuzeti...
Sve se slazem. Ali gledam to ovako, ove sezone, po meni, Siroki je igrao najljepsi fudbal, sa najslabijim kadrom, od ove cetri prve. Uz to, sa dosta malera i povreda. Bilo je tu i poraza i losih predstava sigurno, ali generalno je uspostavio neki napadacki stil, igranja lopte. To su razlozi koji govore da zna, e sad... Mi to nismo imali, sa dosta jacim kadrom. I valjda je tu odgovornost trenerova. Ja bi pozdravio njegovo dovodjenje

amar92
Kontakt:

sub maj 12, 2018 11:11 am

storm_raider je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:
Nije to poenta. Poenta je u nasem rasudjivanju Petrovic - Adzem. Jako smo nefer u odnosu strano - domace.
Ja ne mislim da je razlika u tome ko je nas a ko nije, vec je Slavko imao vecu podrsku zbog toga sto je klub preuzeo kad je bio u donjem dijelu tabele. Pod Slavkom nismo igrali lijepo ali su rezultati bili tu, sve do Krupe i derbija. Dvije lose utakmice u njegovom mandatu su bile, dok je pod Adzemom cijeli ovaj proljetni dio los.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

sub maj 12, 2018 11:19 am

Tog Sablića je Adžem u sedam dana 3 puta nadmudrio..Ako vec njega potencirate bolje da Adžem ostane..Mislim nemam nista protiv covjeka,solidan trener ali u odnosu na Adžema nikakav napredak..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

sub maj 12, 2018 11:21 am

Nadmudrio je i Samir Bekrić Marinovića

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 12, 2018 11:53 am

Okolele je napisao/la:Tog Sablića je Adžem u sedam dana 3 puta nadmudrio..Ako vec njega potencirate bolje da Adžem ostane..Mislim nemam nista protiv covjeka,solidan trener ali u odnosu na Adžema nikakav napredak..
Ako Adzem mora ići, onda sam za nase snage, a Adzema bih postavio za šefa OP umjesto Alihodzica.

Prvo Amar za ŠSŠ, a ako on neće, onda Meša sa onim svojim Francuzom.

Do sada sada smo sve trofeje osvojili sa našim ljudima.Nikada niko sa strane nije donio trofej, neracunajuci Sulejmana Sulu Rebca koji nas je 1978. uveo u Prvu ligu, nakon jednogodisnjeg izbivanja iz iste.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub maj 12, 2018 12:05 pm

zaista ne mogu da vjerujem da postoje oni koji bi naseg covjeka, Adzema, jednog od cetvorice u nasoj istoriji koji su nam donijeli trofej, mijenjali za Sablica, covjeka koji je tri utakmice zaredom izgubio od Adzema.

kakav je to kurcevi napredak? po cemu?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

igla
Kontakt:

sub maj 12, 2018 12:06 pm

Mislim da uspjeh trenera mnogo zavisi i kako ga raja prihvati. Ne totalno, ali ukoliko se bude "omalovažavao" svako osim Amara, samo bespotrebni pritisak stvaramo.

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 12, 2018 12:10 pm

Ma mi koga god doveli a da to ne bude Amar nece nam valjati. To je realno. Takva se atmosfera stvorila.

Evo Mesa. Ni on ne valja. Kodro, ni on ne valja.
Pa je li ima iko da valja a da nije Amar?

Moji prioriteti ( jer Admir ide najvjerovatnije ) : Mesa, Kodro, Sablic. Mada smatram da od Mese nema nista, Kodro tu i tamo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava