Onda ide masovna lobotomijaPlava Porodica je napisao/la: ↑pet maj 11, 2018 10:03 pmAmar..
Misimovic..
Krcata Dolina..
Kule i gradovi..
Fudbal na Grbavici..
Titule..
Lige Šampiona..
Ti ga bas pretjera..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet maj 11, 2018 9:58 pmtata ove igre.
zaista sam ubjedjen da bi Amar i Senad u tandemu mogli napraviti velike stvari za Zelju. mozda ce zvucati pretenciozno ali ja zaista vjerujem u to da bi nas njih dvojica mogli dovesti do igranja grupne faze Lige prvaka na Grbavici kroz par godina.
jedan stvara ekipu a drugi uslove da se igra grupna faza na Grbavici. za tri ili cetiri godine bi uz malo srece u Dolini gledali jedan Arsenal ili Inter ili.....
sve razumijem... al ne i to da kao pametni ljudi, zeljovci, zeljni uspjeha, nemaju osjecaj za ovu istorijsku priliku 'da se stvari poklope'.
il sam ja naivan!?
Pretjerao si ga bas, Arsenal i Inter kako su krenuli maksimum ce im biti evropska liga, kakva crna liga sampiona..shzna je napisao/la: ↑pet maj 11, 2018 10:28 pmTi ga bas pretjera..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet maj 11, 2018 9:58 pmtata ove igre.
zaista sam ubjedjen da bi Amar i Senad u tandemu mogli napraviti velike stvari za Zelju. mozda ce zvucati pretenciozno ali ja zaista vjerujem u to da bi nas njih dvojica mogli dovesti do igranja grupne faze Lige prvaka na Grbavici kroz par godina.
jedan stvara ekipu a drugi uslove da se igra grupna faza na Grbavici. za tri ili cetiri godine bi uz malo srece u Dolini gledali jedan Arsenal ili Inter ili.....
sve razumijem... al ne i to da kao pametni ljudi, zeljovci, zeljni uspjeha, nemaju osjecaj za ovu istorijsku priliku 'da se stvari poklope'.
il sam ja naivan!?