Nakon ne prespavane noci i dalje
veliko razocarenje igrom, koje realno nismo ni imali. Nikog ne bi izdvajao ali lose izgledamo na terenu. Zivot ide dalje, nove utakmice su tu, bice sigurno jos ovakvih igara i razocarenja ali nadam se aBd dosta manje nego pobjeda i radosti.
Treba se okrenuti derbiju za koji mislim, da ne trebamo vise eksperimentisati sa ekipom, formacijama, mijenjanjem pozicija igracima jer ocigledno nismo u ovom trenutku sposobni i spremni.
Po meni trebamo odigrati u sastavu kao protiv sirokog, prepustiti inicijativu njima, ganjati, trcati maximalno i cekati neku polukontru, kontru. To smo ocigledno jedino uigrali kroz pripreme i ove odigrane utakmice. Bolje i nula nego da kao nesto hocemo napasti a ne znamo, to se vidjelo cak i protiv travnika. Isto vazi i za utakmicu sa Zrinjskim koji je jos opasnija ekipa.
Kone nisam gledao nijednu utakmicu, tako da ne znam kako igraju, sta mogu ali sto sam primjetio da su dali dosta golova iz prekida a tu smo izgleda dobro popustili, to pod hitno moramo popraviti.
Ja bih bio zadovoljan i X koji bi uz odredene rezultate konkurenata ostavio nas u igri za evropu, jer vjerujem da u velikoj mjeri zavisimo i od drugih, ko ce bitipobjednik kupa zbog tog 4-tog mjesta itd..
Iskreno se nadam da cemo aBd konacno kone dobiti gore, vrijeme je i da cemo izboriti evropu na kraju sezone.
A ljudi u klubu vec sada trebaju poceti lagano analizirati sportski segment iz ove polusezone a na kraju sezone i rezultate te se pravovremeno poceti pripremati za narednu sezonu. Vjerujem upravi koja je dokazala da je sposobna, ima ljude koji se mogu kvalitetno pozabaviti svim segmentima rada kluba i naci najbolje rjesenje.
Manijacima i svim navijacima svaka cast za podrsku koju daju ove polusezone na razne nacine, pokazali su da konstatno bolji dio kluba.