Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 9:05 am

tesko je bilo spavati sinoc, priznajem, ali treba biti iskren i reci, opet da smo zasluzeno ispali... ovakvi porazi, tj. ispadanja bole, jer si nominalno jaci od protivnika, ali na drugu stranu, to se nista nije vidjelo na terenu... nazalost...

s ovim zavrsavam pricu o slobodi, sada treba naprijed gledati i motivisati igrace pred derbi... samo nase zajednistvo moze svu snagu zeljinu pokazati na terenu i dalje mislim da bi trebali biti makar 3. na kraju prvenstva a to je za mene u ovom momentu sasvim dovoljno...

samo cu ponoviti sto sam jucer rekao... nema smisla pljuvati igrace ili strucni stab... ispali smo trebamo se znati nositi i sa ovim neuspjehom... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:08 am

ChWilla je napisao/la:a bi nam pomogao i da je uvažio :rofl:
Pored onakve igre tesko, ali treba i ovo gore reci.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Mirek11
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:09 am

Nakon ne prespavane noci i dalje veliko razocarenje igrom, koje realno nismo ni imali. Nikog ne bi izdvajao ali lose izgledamo na terenu. Zivot ide dalje, nove utakmice su tu, bice sigurno jos ovakvih igara i razocarenja ali nadam se aBd dosta manje nego pobjeda i radosti.

Treba se okrenuti derbiju za koji mislim, da ne trebamo vise eksperimentisati sa ekipom, formacijama, mijenjanjem pozicija igracima jer ocigledno nismo u ovom trenutku sposobni i spremni.
Po meni trebamo odigrati u sastavu kao protiv sirokog, prepustiti inicijativu njima, ganjati, trcati maximalno i cekati neku polukontru, kontru. To smo ocigledno jedino uigrali kroz pripreme i ove odigrane utakmice. Bolje i nula nego da kao nesto hocemo napasti a ne znamo, to se vidjelo cak i protiv travnika. Isto vazi i za utakmicu sa Zrinjskim koji je jos opasnija ekipa.
Kone nisam gledao nijednu utakmicu, tako da ne znam kako igraju, sta mogu ali sto sam primjetio da su dali dosta golova iz prekida a tu smo izgleda dobro popustili, to pod hitno moramo popraviti.
Ja bih bio zadovoljan i X koji bi uz odredene rezultate konkurenata ostavio nas u igri za evropu, jer vjerujem da u velikoj mjeri zavisimo i od drugih, ko ce bitipobjednik kupa zbog tog 4-tog mjesta itd..
Iskreno se nadam da cemo aBd konacno kone dobiti gore, vrijeme je i da cemo izboriti evropu na kraju sezone.
A ljudi u klubu vec sada trebaju poceti lagano analizirati sportski segment iz ove polusezone a na kraju sezone i rezultate te se pravovremeno poceti pripremati za narednu sezonu. Vjerujem upravi koja je dokazala da je sposobna, ima ljude koji se mogu kvalitetno pozabaviti svim segmentima rada kluba i naci najbolje rjesenje.
Manijacima i svim navijacima svaka cast za podrsku koju daju ove polusezone na razne nacine, pokazali su da konstatno bolji dio kluba.
:zeljeznicar1:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Velahalve
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:11 am

AsharaK je napisao/la:Sinoc je Zola bio nas najbolji igrac na sredini terena.
Ma nije samo sinoć, pratim u zadnjih par utakmica svaki njegov korak, pa ja ne mogu da vjerujem šta radi, pa on je igračima Travnika otvarao polukontre i to više puta, na tri metra ne može dati tačan pas, nisam pljuvač, ne radim to nikad, ali kada neko ne zaslužuje da igra, ne zaslužuje...

DR.HOUSE
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:17 am

iskreno briga me sta ce neko misliti o meni nikog necu pljuvati ni igrace ni trenera,ali Molim ih sve nemoj te vise govoriti izginucemo igracemo za ovog za onog jer evo vec 3 utakmice nema toga ...nije igra meni problem nova ekipa pa ok nemogu ocekivati Barcelonu pas do pasa ,ali prva utakmica protiv Slobode u kupu 0 od borbe ,Travnik je izgledao kao Sloboda protiv nas,,,sinoc ne znam sta da napisem kako bi opisao ono ,opet nije problem ispasti ,izgubiti ,ali samo Lendric I M .Stevanovic da trce i da se bore e pa to ne ide nikako ....
Bice jos poraza bilo ih je uvijek ,ali navijaci protiv Travnika tj nakon utakmice najbolja poruka jugaa :hocemo srce na teren i onda odgovor igraca sinoc na to je najgora utakmica u ovoj polusezoni eto toliko cestitke Slobodi na pobjedama i prolazku ,nasima poslusajte navijace barem to ........ :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:19 am

Ali zasto mi nemamo nekog ko se bavi statistikom pa da sabere pogresna dodavanja Zolotica i Bogicevica. Ovaj prvi vezni i to zadnji, igrac koji u prosjeku ne bi trebao imati vise od 5 pogresnih dodavanja u tekmi, a ovaj drugi samo treba da je preda do ovog prvog a on i to ne zna pa je nabija za Lendrica sto je opet pogresno dodavanje. Zahirovic ako nista ne zna zna dodati do prvog do sebe a ova dvojca su sinoc bila kriminalna, isto Blagojevicu je lopta pobjegla 15 puta radi loseg terena.

Ne znam fakat, ali hajmo svi analizirat zasto lose branimo prekide, i do koga je to, jer kazu iz strucnog staba da godinu i po vjezbamo prekide.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:20 am

I dalje i dalje i dalje. Ma glava me opet zabolila evo.

Velahalve
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:21 am

Tryg je napisao/la:Ali zasto mi nemamo nekog ko se bavi statistikom pa da sabere pogresna dodavanja Zolotica i Bogicevica. Ovaj prvi vezni i to zadnji, igrac koji u prosjeku ne bi trebao imati vise od 5 pogresnih dodavanja u tekmi, a ovaj drugi samo treba da je preda do ovog prvog a on i to ne zna pa je nabija za Lendrica sto je opet pogresno dodavanje. Zahirovic ako nista ne zna zna dodati do prvog do sebe a ova dvojca su sinoc bila kriminalna, isto Blagojevicu je lopta pobjegla 15 puta radi loseg terena.

Ne znam fakat, ali hajmo svi analizirat zasto lose branimo prekide, i do koga je to, jer kazu iz strucnog staba da godinu i po vjezbamo prekide.

Evo ja javno molim stručni štab da više ne vježbaju prekide.

MOLIM VAS PRESTANITE VJEŽBATI PREKIDE! :psujem:

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:22 am

i ginuti, ako se ovo zove ginuti neka više ne ginu...
gradi željo boli te *****

Velahalve
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:24 am

ChWilla je napisao/la:i ginuti, ako se ovo zove ginuti neka više ne ginu...
u pravu si.

MOLIM VAS PRESTANITE I GINUTI. :psujem:

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:28 am

Al kad sad nesto skontam pa mi i imamo samo 2 igraca u ekipi koja hajmo reci znaju skocit mada je i njih Krpic silovao. Ovo ostalo je sve malo i skok igra im nije jaca strana.

Dok Djermanovic npr. ima to sve, i zna skocit i zagradit se, kao i Lendric, znaci ova 2 bi se trebala vracat svaki prekid i pomagati Bogicevicu(koji mene ne bi vise igrao) i Kosoricu.

Ma lahko je bit sad pametan, okrenimo se derbiju.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:28 am

možda je u tome problem, mi ginemo umjesto da igramo fudbala, lopte, igre gdje je cilj dati gol a ne poginuti... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Mirek11
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:31 am

:palacgore:
ChWilla je napisao/la:možda je u tome problem, mi ginemo umjesto da igramo fudbala, lopte, igre gdje je cilj dati gol a ne poginuti... :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:34 am

Jadni mi izgidosmo.

Velahalve
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:35 am

ChWilla je napisao/la:možda je u tome problem, mi ginemo umjesto da igramo fudbala, lopte, igre gdje je cilj dati gol a ne poginuti... :mrgreen:
Mulalic igracima treba objasniti, da na terenu postoje dva gola o kojih je jedan njihov, a jedan logično naš, i da pobjeđuje onaj koji da gol više :rofl:

MrRiccoli
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:37 am

Ma ubi nas lijeva strana sto nemamo ni lijevo krilo ni lijevog beka

Sent from my C5303 using Tapatalk

shzna
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:38 am

Nema nema tituleeeeee
Nema nema Evropeeee
A i sve da ispadneeeeeeeeš
Srce ludo voli teeeeee :shisha: :shisha:
1987

damirfile
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:42 am

MrRiccoli je napisao/la:Ma ubi nas lijeva strana sto nemamo ni lijevo krilo ni lijevog beka

Sent from my C5303 using Tapatalk
:palacgore: to je to.

teteac8684
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:45 am

Stavi k"o protiv Širokog Kramarića i Stanića...Bolje trenutno nemamo i to je to...Ovi eksperimenti sa Memijom na lijevom beku nam ništa dobro nisu donijeli...

Dolina
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:47 am

Igrači Slobode su se bukvalno ljepili za svakog našeg igrača dok smo mi u odbrani potpuno kontra radili-bježali od njih i davali im prostora po 5,6 metara od igrača. To smo radili i na Grbavici. Tako smušeno djelujemo kada se povučemo da je smiješno.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava