Čitam večeras Dado najbolji bio a Španac 0 bodova, zayebo se Kostić sigurno. Šalim se Bgm, žao mi je što nismo uzeli bar neku lovu za njega a eto i ja nekako kontam da bi možda baš u ovoj polusezoni sa drugačijim igračima možda pokazao dosta više ili bi grohno baš totalno. Po mom mišljenju njemu je najveći problem (možda i griješim) to što nije mogao da se opusti na terenu, u rijetkim situacijama mu je to uspjevalo ali više nekako na momente. Moj je utisak da je on u nekom grču skoro uvijek većinu vremena, malo su ga i komentari raje pritisli još više, te balet, te curica, čita se to sve garant...Nije fer ali jbg fudbal je brutalan ponekad, skoro uvijek je neko donji, nama je naravno i dalje navijati za našeg Želju.. ko će igrati a na kraju krajeva i kako ćemo igrati, o tome ćemo siguran sam ispisati još mali milion stranica do jeseni, a ja ne vidim problem da se i igrači registruju ovdje i članovi uprave, neka i oni iz svoje perspektive nešto kažu, neka pišu realno a sve bi moralo biti u granicama fer-playa

Otkud znam da i sada nema neko takav ali ne želi da otkriva poziciju, što je i normalno.
Ovo implicira da su ipak neki drugi razlozi za odlazak, nije imao neku aman zaman lovu da nam je to sad teško breme (Zahirović) mada za naše uslove sve preko 1 200 je fina plata sa još nekim dodacima to izađe i malo više. Spominjala je raja zbog buraza ali ako je tako, to je Dadina greška jer u fudbalu nema blizanaca, tu si ti individua, igrat će i buraz fudbal negdje šta ima veze ako ide... On bi trebao da ti pruži podršku da ti ostaneš i dokažeš se. Ne prestaje ništa sa odlaskom iz kluba, oni će i dalje trenirati i igrati fudbal samo u nekom drugom klubu, takav je život fudbalera..
Džabe je sad pisati, meni nije bilo jasno ni što Nail Wood ode ali šta mogu, budem tužan možda svega 2-3 mjeseca, ali šta je to proleti za čas imam još 9 mjeseci da uživam, to ti je ko da imaš lovu za 3/4 istočne tribine