Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 2:33 am

Čitam večeras Dado najbolji bio a Španac 0 bodova, zayebo se Kostić sigurno. Šalim se Bgm, žao mi je što nismo uzeli bar neku lovu za njega a eto i ja nekako kontam da bi možda baš u ovoj polusezoni sa drugačijim igračima možda pokazao dosta više ili bi grohno baš totalno. Po mom mišljenju njemu je najveći problem (možda i griješim) to što nije mogao da se opusti na terenu, u rijetkim situacijama mu je to uspjevalo ali više nekako na momente. Moj je utisak da je on u nekom grču skoro uvijek većinu vremena, malo su ga i komentari raje pritisli još više, te balet, te curica, čita se to sve garant...Nije fer ali jbg fudbal je brutalan ponekad, skoro uvijek je neko donji, nama je naravno i dalje navijati za našeg Želju.. ko će igrati a na kraju krajeva i kako ćemo igrati, o tome ćemo siguran sam ispisati još mali milion stranica do jeseni, a ja ne vidim problem da se i igrači registruju ovdje i članovi uprave, neka i oni iz svoje perspektive nešto kažu, neka pišu realno a sve bi moralo biti u granicama fer-playa :zeljeznicar1: ;) Otkud znam da i sada nema neko takav ali ne želi da otkriva poziciju, što je i normalno.

Ovo implicira da su ipak neki drugi razlozi za odlazak, nije imao neku aman zaman lovu da nam je to sad teško breme (Zahirović) mada za naše uslove sve preko 1 200 je fina plata sa još nekim dodacima to izađe i malo više. Spominjala je raja zbog buraza ali ako je tako, to je Dadina greška jer u fudbalu nema blizanaca, tu si ti individua, igrat će i buraz fudbal negdje šta ima veze ako ide... On bi trebao da ti pruži podršku da ti ostaneš i dokažeš se. Ne prestaje ništa sa odlaskom iz kluba, oni će i dalje trenirati i igrati fudbal samo u nekom drugom klubu, takav je život fudbalera..

Džabe je sad pisati, meni nije bilo jasno ni što Nail Wood ode ali šta mogu, budem tužan možda svega 2-3 mjeseca, ali šta je to proleti za čas imam još 9 mjeseci da uživam, to ti je ko da imaš lovu za 3/4 istočne tribine :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Rammus
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:42 am

Imal ko kakav dobar wallpaper (Želje naravno), ovo što sam ja našao me ne zadovoljava.

Po meni je bitno i spomenuti da je uprava dovela Lendrića što je Miske rekao, ali to niko još nije spomenuo, bitno je samo greške navoditi, a za Dadu, ne vjerujem da iko od nas ovdje može bolje procijeniti od Kostiča šta će uraditi s njim, tako da to je priča iz šuplje u prazno i totalno bespotrebna rasprava.

teteac8684
Kontakt:

uto jun 21, 2016 7:21 am

Dresovi su, po mom mišljenju, fantastični...Svaka čast na tome!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ublehas
Kontakt:

uto jun 21, 2016 7:43 am

Dresovi na ovom klipu i slikama dosta bolji nego na onoj slici koja je prvobitno izašla u javnost :palacgore:

dell21
Kontakt:

uto jun 21, 2016 8:02 am

Mislim da cu uzeti bijeli dres a zeni crni :ganja: .

Funk
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:04 am

Dado je dobar momak, ima fine tekkme iza sebe.

U nekoj neformalnoj prici sa njim dodjoh do zakljucka da on nikad nije dao 100 % od sebe jer je u grcu. Njegovo misljenje je da ga raja ne voli zato sto nije Zeljino dijete sto je iz Hadzica dosao. Mislim da momku treba dati malo podrske. Mi generalno vise volimo ove sa strane, preko grane I jedan popovic je imao podrsku koji je bio klasicno kloc.

cikazubo
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:09 am

Funk je napisao/la:Dado je dobar momak, ima fine tekkme iza sebe.

U nekoj neformalnoj prici sa njim dodjoh do zakljucka da on nikad nije dao 100 % od sebe jer je u grcu. Njegovo misljenje je da ga raja ne voli zato sto nije Zeljino dijete sto je iz Hadzica dosao. Mislim da momku treba dati malo podrske. Mi generalno vise volimo ove sa strane, preko grane I jedan popovic je imao podrsku koji je bio klasicno kloc.
Meni je svaki igrac koji je bar mjesec dana bio u juniorima prije potpisa za prvi tim nase dijete, a Dado je kako znam prosao cijeli juniorski staz kod nas, pa Mujagic, Beganovic i drugi su takodje dolazili iz manjih sredina u omladinski pogon.. Nadam se da ce Dado pokazati sav raskosni talenat koji posjeduje, sigurno je profil igraca kojem odgovara moderni fudbal, i sigurno da moze dostici neki veliki transfer u karijeri, ja se nadam njemu na desetci u sezoni koja slijedi..
A sto se dresova tice stvarno su prelijepi, jedina eto mala zamjerka ako cemo traziti mane u odnosu na jomine je sto nije siven grb, i sto su rukavi malo dugi, al dobro ni repka npr nema siven grb..

ChWilla
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:12 am

ako misli tako još je labilniji nego što izgleda.

niko njega ne smatra "tuđim", niti su oni koji jesu "tuđi" nužno manje voljeni...nego ta uglavnom pogrešna percepcija da nije dovoljno borben.
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:16 am

A Hadžići su inače pokraj Donjeg Vakufa :r
Ako zbog toga on ne daje 100%, ako je zbog toga u grču onda je kloc na kvadrat.
Raja (pojedina) ga ne voli jer se vidi koliko se neko trudi, prepozna se to. Logika da se više cijenio recimo taj Lazo za kojeg se znalo da je limitiran ali da "grize" na terenu nego isto Dado koji vazda pod ručnom igra.
I za mene a vjerujem i mnoge, on je naše djete i ima isti status ko i da je tu od rođenja
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dolina
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:21 am

Gledam jutros po drugi put intervju Misimovića, njegov vokabular, govor tijela, način na koji se obraća okupljenima.
Čovjek je najveće pojačanje od rata ili veliki foler. Toliku dozu iskrenosti, iskrenosti ali i odlučnosti koju isijava te prosto tjera na razmišljanje.
Nadam se samo da ovaj njegov enuzijazam neće splasnuti još dugo jer očigledno je da zna šta hoće i koliko može.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

irfo

uto jun 21, 2016 9:38 am

Ne stigoh sinoc napisat, hvala @fk1921 i larssu na videu :zeljeznicar1:

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:40 am

Hurmasica je napisao/la:FOTO / VIDEO: Novi dresovi FK Željezničar za sezonu 2016/2017

http://fkzeljeznicar.ba/foto-video-pogl ... 017/20860/" target="_blank

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Svidja mi se nova garnitura...uzimam bijeli cim stigne u shop. 8-)

Jos jednom pohvala za momke iz 1921 :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

exbabilon
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:45 am

Dolina je napisao/la:Gledam jutros po drugi put intervju Misimovića, njegov vokabular, govor tijela, način na koji se obraća okupljenima.
Čovjek je najveće pojačanje od rata ili veliki foler. Toliku dozu iskrenosti, iskrenosti ali i odlučnosti koju isijava te prosto tjera na razmišljanje.
Nadam se samo da ovaj njegov enuzijazam neće splasnuti još dugo jer očigledno je da zna šta hoće i koliko može.
Eh bravo, samo jednu zelju imam, da Misketa zelja i elan ne napuste i da u jednom trenutku iz ko zna kojeg razloga ne digne ruke od kluba. Strasna individua, ali ljudi poput njega nikako ne daju na sebe, poprilicno su izriciti i ters vjerovatno sto bi se kod nas reklo. Miske izguraj lijepu pricu u Zelji i ne napustaj kormilo bar jos 10-ak godina, molim te.

blueman-TM87
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:47 am

Je li zakazana pressica danas u 12:00 ?

Funk
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:55 am

salle86 je napisao/la:

A Hadžići su inače pokraj Donjeg Vakufa :r
Ako zbog toga on ne daje 100%, ako je zbog toga u grču onda je kloc na kvadrat.
Raja (pojedina) ga ne voli jer se vidi koliko se neko trudi, prepozna se to. Logika da se više cijenio recimo taj Lazo za kojeg se znalo da je limitiran ali da "grize" na terenu nego isto Dado koji vazda pod ručnom igra.
I za mene a vjerujem i mnoge, on je naše djete i ima isti status ko i da je tu od rođenja

Onda ocigledno nismo gledali iste tekme. Dado je vecinu utakmica korektno odigrao, to sto smo mi takvi pa nakon dvije greske j.b.m.o sve po spisku I sto smo kao nacija takvi da sve sto je nase za dva dana pljujemo to je druga strana price. Svaki igrac sa strane koi je doveden je imao veca primanja od Dade, Dzenisa... Pa jedan Livaja dodje I prodje pa ima duplo veca primanja.

super1
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:57 am

za Dadu jos nista nije rijeseno,mozda i ostane

iggy2377

uto jun 21, 2016 10:16 am

super1 je napisao/la:za Dadu jos nista nije rijeseno,mozda i ostane
Nezvanicno on ima nekakav anex u ugovoru vezano za brata, opet kazem nezvanicno zeli da brat ide na posudbu ali da ostane u zelji medzutim to nasi nezele ni da cuju, nezvanicno sada je na njemu

irfo

uto jun 21, 2016 10:17 am

iggy2377 je napisao/la:
Nezvanicno on ima nekakav anex u ugovoru vezano za brata, opet kazem nezvanicno zeli da brat ide na posudbu ali da ostane u zelji medzutim to nasi nezele ni da cuju, nezvanicno sada je na njemu
a dobro li su se uhljebili

iggy2377

uto jun 21, 2016 10:21 am

irfo je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Jebiga sta ces to je iskoristio dok su bile prijasnje uprave zato sada ova nova uprava ispasta,vraca itd ispravlja krivu drinu od drugih ljudi a zamisli da je sve bilo ok eeee gdje bi smo mi bili

south side
Kontakt:

uto jun 21, 2016 10:22 am

irfo je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Ma nabiti nogom i jednog i drugog nije niko iznad kluba .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava