Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Timscho
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 11:42 pm

U fudbalu se odgovornost I za pobjede I za poraze poslovicno pripisuju treneru. Medjutim, mislim da ovdje malo previse kritikujemo Edisovu taktiku I postavku igre. Nijedna takticka zamisao ne moze proci ako ekipa ne trci cijelo vrijeme, ako ne osvaja prostor, ne ide na loptu, ostavlja samog igraca, ne zatvara prostor...a tako smo veceras mi igrali. je li razlog umor, slab moral, prevelik pritisak, manjak volje...tesko je reci. ali to se do derbija moze I mora promijeniti.
svojim snagama na svojoj zemlji

hados
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:44 pm

:palacgore: Mulalić Edis :palacgore: , pitari sa laznim nickovima ******** sa teme!!

BHDragons
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:45 pm

BHDragons je napisao/la:MULALIĆ EDIS!!!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

blueheart
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:45 pm

Pele1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
cala je napisao/la:Sve se vidjelo kad su kod 3:0 nasi iz sveg glasa skandirali MULALIC EDIS! On ima podrsku navijaca i uvijek ce je imati. Nece ga pljuvaci otjerati.
Da je kojim slučajem utakmica igrana na Grbavici sjever bi ga počastio nemaš lijepim epitetima. Toga se ja i bojim, ne bi nam trebao neki nepotrebni nemir pred kraj. Bili smo otpisani i vratili smo se donekle ostaje još da finisiramo sto neće biti nimalo lahko :zeljeznicar1:
Druže, kakav ti imaš problem sa sjeverom?
Ima kretena na sjeveru? Ima! kao i na jugu i na zapadu a biće i na istoku kad ga napravimo :)
Nemam ja problem sa sjeverom Idem na ganje preko 10 god i nerijetko se "svadjam" sa galamdzijama.
DRZAVA ZELJO

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:47 pm

Željo će da dobije još jedan lokalni derbi.. :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Pele1921
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:48 pm

blueheart je napisao/la:
Pele1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Da je kojim slučajem utakmica igrana na Grbavici sjever bi ga počastio nemaš lijepim epitetima. Toga se ja i bojim, ne bi nam trebao neki nepotrebni nemir pred kraj. Bili smo otpisani i vratili smo se donekle ostaje još da finisiramo sto neće biti nimalo lahko :zeljeznicar1:
Druže, kakav ti imaš problem sa sjeverom?
Ima kretena na sjeveru? Ima! kao i na jugu i na zapadu a biće i na istoku kad ga napravimo :)
Nemam ja problem sa sjeverom Idem na ganje preko 10 god i nerijetko se "svadjam" sa galamdzijama.
Isti sam ti takav :) Jednom odoh na zapad prije par godina, e tamo su tek pacijenti.

sergejevic

sri apr 20, 2016 11:48 pm

Odovic je imao podrsku i juga i sjevera, gotovo svakog navijaca Zelje, pa je otisao s klupe.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:50 pm

Evo velike prilike, evo kontranapada, stopostotna šansa i 1:0 vodi Željezničaar.. Devedeseti minut susreta, Željo vodi 1:0, eksplodirao je sada Olimpijski stadion Koševo. Enis Sadiković je strijelac.. :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:50 pm

Ajzea je napisao/la:Evo velike prilike, evo kontranapada, stopostotna šansa i 1:0 vodi Željezničaar.. Devedeseti minut susreta, Željo vodi 1:0, eksplodirao je sada Olimpijski stadion Koševo. Enis Sadiković je strijelac.. :kafa:
U šoku i nevjerici navijači na sjevernoj ali i južnoj tribini :rofl1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rios
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:51 pm

Moram i ovo napisati koliko god me mozda sad napali neki.Nermin Zolotic je veceras bio nas najbolji veznjak,puno bolji od Jovana,Zahe i Bekrica.

@Virtual
Ne mislim ja da je Husref nadmudrio Edisa prekidima,to je plod nase nesigurne i nekoordinisane odbrane.Po meni je Husref uradio dvije stvari - u Sarajevu mi ocekivali da zaigraju otovreno i napadacki a oni se zatvorili i cekali nase greske,a u Tuzli mi ocekivali ( prvi ja moram biti posten,a i na temi Slobode na onom forumu sam citao da su i oni isto ) zatvorenu i defanzivno orjentisanu Slobodu a oni krenuli ofanzivno toliko da su u 5 min imali vec 3 manje ili vise dobre sanse.Igrali agresivno,angazovano i presingom po cijelom terenu.Mislim da Edis zato i stavio 2 def. vezna da osigura kontre a Bekrica,Balgojevica i Miroslava,skupa sa Lendricem stavio na njihovu polovinu da prave nesto upravo ocekivajuci Slobodu zatvorenu.Vidio si npr. gdje je bio Blagojevic prvo a gdje drugo poluvrijeme.
Zadnja izmjena: rios, dana/u sri apr 20, 2016 11:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:51 pm

nebitan lik je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Jedino pozitivno danas je sto su svi pitari na svijetu gledali fejs tv i da su oni upisali vec tri boda na svoj konto vec oni u svojim glavama slagiranim proslavljaju pobjedu
Pasa dozovi se malo,i nauci nirmalno vidit diskusije na forumu,a ne vrijedjati tipa slagirane glave,valhda ti je to krajnji domet
ok

Ajzea
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:53 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Evo velike prilike, evo kontranapada, stopostotna šansa i 1:0 vodi Željezničaar.. Devedeseti minut susreta, Željo vodi 1:0, eksplodirao je sada Olimpijski stadion Koševo. Enis Sadiković je strijelac.. :kafa:
U šoku i nevjerici navijači na sjevernoj ali i južnoj tribini :rofl1:
IGRAJ ENISE, BOLI TE KU.RAC !

slika

ISPALIJAT ĆE IH, NESTAŠNI ENIS !

BHDragons
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:54 pm

rios je napisao/la:Moram i ovo napisati koliko god me mozda sad napali neki.Nermin Zolotic je veceras bio nas najbolji veznjak,puno bolji od Jovana,Zahe i Bekrica.

@Virtual
Ne mislim ja da je Husref nadmudrio Edisa prekidima,to je plod nase nesigurne i nekoordinisane odbrane.Po meni je Husref uradio dvije stvari - u Sarajevu mi ocekivali da zaigraju otovreno i napadacki a oni se zatvorili i cekali nase greske,a u Tuzli mi ocekivali ( prvi ja moram biti posten,a i na temi Slobode na onom forumu sam citao da su i oni isto ) zatvorenu i defanzivno orjentisanu Slobodu a oni krenuli ofanzivno toliko da su u 5 min imali vec 3 manje ili vise dobre sanse.Igrali agresivno,angazovano i presingom po cijelom terenu.Mislim da Edis zato i stavio 2 def. vezna da osigura kontre a Bekrica,Balgojevica i Miroslava,skupa sa Lendricem stavio na njihovu polovinu da prave nesto upravo ocekivajuci Slobodu zatvorenu.Vidio si npr. gdje je bio Blagojevic prvo a gdje drugo poluvrijeme.
Slažem se za Zolu, mada nije bilo teško to biti pored ovakve predstave većine igrača.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

1921.ba
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:55 pm

Naravno da je Zola bio večeras najbolji, najviše se i trudio, a morao je griješiti kada je sam igrao na sredini bez ičije pomoći.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

pintol_TM87
Kontakt:

sri apr 20, 2016 11:57 pm

mora se ici dalje..gore ne moze, teren je mnogo doprijenio nije onakav kakav se cinio na prvu.. odspavajte , bit ce bolje abd..
volim te ljoZe

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 12:02 am

:zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

čet apr 21, 2016 12:04 am

Rekoh poslije prve tekme sa Slobodom na Grbavici gore ne moze... Evo zajebah se... Vise to ne smijem reci ali valjda nema gore od ovog veceras..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 12:05 am

Još te više volim bolan! :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ž'21
Kontakt:

čet apr 21, 2016 12:09 am

Plava Porodica je napisao/la:Još te više volim bolan! :zeljeznicar1:
Manijak sam, to je u krvi, isto te volim i kad nisi prvi :!:

staaarinavijac
Kontakt:

čet apr 21, 2016 12:11 am

Svako be trebao imati pravo da iskaže svoje mišljenje ali na normalan civiliziran način.
Edis je u smislu stručnosti svakako inferiorniji u odnosu na Husrefa.Niko ne može poreći fakt da je Željo pd Edisovim vodjstvom dobio sedam mečeva u nizu.Kroz Kup , odnosno njegovo osvajanje je bilo mnogo lakše otići u Evropu , al eto sad su nam se šanse za nju svele na minimum.
Ove godine Uprava radi jako dobar posao ... nekako kao da ona više uzrokuje euforiju u i oko kluba ...jedina stvar koja je malo neobična je ta da kad su već počeli dovoditi solidne igrače za našu ligu , nisu doveli i takvog trenera - trenera sa iskustvom .Naravno da Edis ima dobre namjere i da je srčan , ali on TEK počinje da "peče" trenerski zanat.Pošto smatram da klub kao što je Željo MORA svake godine izaći u Evropu , onda je Uprava trebala ići "nasigurno " i dovesti trenera može sa ovakvim igračima na koncu skoro pa sigurno izboriti neka od evropskih kupova.
Uprava je dovođenjem Edisa pružila njemu bezrezrevnu podršku , a koliko je to bilo rezonski nek' svako izvede svoj zaključak.Možda će Edis jednog dana zaista i postati super trener , ali mislim da Željo ne bi trebao čekati ta vremena.
Naravno da Edis treba i vjerovatno će ostati do kraja sezone.
AKO i uspije da izbori Evropu , ipak bi trebalo dovesti iskusnijeg , boljeg trenera ...jer u Evropi su treneri još veće mrake od Husrefa.

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 14 gostiju.

Prijava