BHDragons je napisao/la:MULALIĆ EDIS!!!
Nemam ja problem sa sjeverom Idem na ganje preko 10 god i nerijetko se "svadjam" sa galamdzijama.Pele1921 je napisao/la:Druže, kakav ti imaš problem sa sjeverom?blueheart je napisao/la:Da je kojim slučajem utakmica igrana na Grbavici sjever bi ga počastio nemaš lijepim epitetima. Toga se ja i bojim, ne bi nam trebao neki nepotrebni nemir pred kraj. Bili smo otpisani i vratili smo se donekle ostaje još da finisiramo sto neće biti nimalo lahkocala je napisao/la:Sve se vidjelo kad su kod 3:0 nasi iz sveg glasa skandirali MULALIC EDIS! On ima podrsku navijaca i uvijek ce je imati. Nece ga pljuvaci otjerati.
Ima kretena na sjeveru? Ima! kao i na jugu i na zapadu a biće i na istoku kad ga napravimo
Isti sam ti takavblueheart je napisao/la:Nemam ja problem sa sjeverom Idem na ganje preko 10 god i nerijetko se "svadjam" sa galamdzijama.Pele1921 je napisao/la:Druže, kakav ti imaš problem sa sjeverom?blueheart je napisao/la:
Da je kojim slučajem utakmica igrana na Grbavici sjever bi ga počastio nemaš lijepim epitetima. Toga se ja i bojim, ne bi nam trebao neki nepotrebni nemir pred kraj. Bili smo otpisani i vratili smo se donekle ostaje još da finisiramo sto neće biti nimalo lahko
Ima kretena na sjeveru? Ima! kao i na jugu i na zapadu a biće i na istoku kad ga napravimo
U šoku i nevjerici navijači na sjevernoj ali i južnoj tribiniAjzea je napisao/la:Evo velike prilike, evo kontranapada, stopostotna šansa i 1:0 vodi Željezničaar.. Devedeseti minut susreta, Željo vodi 1:0, eksplodirao je sada Olimpijski stadion Koševo. Enis Sadiković je strijelac..
oknebitan lik je napisao/la:Pasa dozovi se malo,i nauci nirmalno vidit diskusije na forumu,a ne vrijedjati tipa slagirane glave,valhda ti je to krajnji dometCharlie Sheen je napisao/la:Jedino pozitivno danas je sto su svi pitari na svijetu gledali fejs tv i da su oni upisali vec tri boda na svoj konto vec oni u svojim glavama slagiranim proslavljaju pobjedu
IGRAJ ENISE, BOLI TE KU.RAC !Hurmasica je napisao/la:U šoku i nevjerici navijači na sjevernoj ali i južnoj tribiniAjzea je napisao/la:Evo velike prilike, evo kontranapada, stopostotna šansa i 1:0 vodi Željezničaar.. Devedeseti minut susreta, Željo vodi 1:0, eksplodirao je sada Olimpijski stadion Koševo. Enis Sadiković je strijelac..
Slažem se za Zolu, mada nije bilo teško to biti pored ovakve predstave većine igrača.rios je napisao/la:Moram i ovo napisati koliko god me mozda sad napali neki.Nermin Zolotic je veceras bio nas najbolji veznjak,puno bolji od Jovana,Zahe i Bekrica.
@Virtual
Ne mislim ja da je Husref nadmudrio Edisa prekidima,to je plod nase nesigurne i nekoordinisane odbrane.Po meni je Husref uradio dvije stvari - u Sarajevu mi ocekivali da zaigraju otovreno i napadacki a oni se zatvorili i cekali nase greske,a u Tuzli mi ocekivali ( prvi ja moram biti posten,a i na temi Slobode na onom forumu sam citao da su i oni isto ) zatvorenu i defanzivno orjentisanu Slobodu a oni krenuli ofanzivno toliko da su u 5 min imali vec 3 manje ili vise dobre sanse.Igrali agresivno,angazovano i presingom po cijelom terenu.Mislim da Edis zato i stavio 2 def. vezna da osigura kontre a Bekrica,Balgojevica i Miroslava,skupa sa Lendricem stavio na njihovu polovinu da prave nesto upravo ocekivajuci Slobodu zatvorenu.Vidio si npr. gdje je bio Blagojevic prvo a gdje drugo poluvrijeme.
Manijak sam, to je u krvi, isto te volim i kad nisi prviPlava Porodica je napisao/la:Još te više volim bolan!