Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 12:55 am

exbabilon je napisao/la:Najmanje je bitno ko si, bitnije je da legnes ranije, valja sabahile na trening, Slovenac ne prasta... :ganja:
:rofl: :rofl: :rofl:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

rodrigo87
Kontakt:

uto jun 21, 2016 12:56 am

Adnan_Guso je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Adnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.
Ako mi drug laze, lazem i ja. Da sam bio ja bih ih istjerao. :)
Reci drugu da laže.
A mozda i ti lazes :)

Ajzea
Kontakt:

uto jun 21, 2016 12:57 am

Guso, vrati kamatu !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 21, 2016 12:58 am

Ajzea je napisao/la:Guso, vrati kamatu !

e haj se :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Željezničar ante portas !

kontranogama
Kontakt:

uto jun 21, 2016 12:58 am

Lijepo ovo na treningu izgleda. Malo ti se tresla kamera druze pa se osjecam nekako razbacano ko poslije @mirsinog posta.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 12:59 am

kontranogama je napisao/la:Lijepo ovo na treningu izgleda. Malo ti se tresla kamera druze pa se osjecam nekako razbacano ko poslije @mirsinog posta.
nije više mirso sad je don juan sa ap-a :D

obrati se fk1921 za to treskanje :ganja:

pintol_TM87
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:13 am

danas potez treninga, pozderov pas za zeru izmedju dva stopera (durakovica i grka )
slobodnjaci, kramaric majstor..
dadi zadnji trening, husic nije bio jer ganja pasos..toliko

fk1921

uto jun 21, 2016 1:15 am

Ajzea je napisao/la:UPRAVO SAM CUO I DOSAO DO DIJELA KADA KAZE KRILNOM IGRACU DA IDE SA LOPTOM U SREDINU ! AMIN BOZE ! :klanjase2:
2:56 :klanjase2:
Hvala obojici, @Larss i @fk1921 ! :klanjase2: :zeljeznicar1:

PS
Sadrzajni treninzi, jasno se zna sta se radi i sta se hoce. Ovo se zove uigravanje, a ne da se lopta baci igracima i kaze: "Hajmo malo lopte sutati.."
Uskoro gopro uzimam pa cemo imat kvalitetne klipove
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sajo10
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:23 am

pintol_TM87 je napisao/la:danas potez treninga, pozderov pas za zeru izmedju dva stopera (durakovica i grka )
eu pasos ili sta haha?

amelaga
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:24 am

fk1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:UPRAVO SAM CUO I DOSAO DO DIJELA KADA KAZE KRILNOM IGRACU DA IDE SA LOPTOM U SREDINU ! AMIN BOZE ! :klanjase2:
2:56 :klanjase2:
Hvala obojici, @Larss i @fk1921 ! :klanjase2: :zeljeznicar1:

PS
Sadrzajni treninzi, jasno se zna sta se radi i sta se hoce. Ovo se zove uigravanje, a ne da se lopta baci igracima i kaze: "Hajmo malo lopte sutati.."
Uskoro gopro uzimam pa cemo imat kvalitetne klipove
I montiraj je na Lendrica.
https://www.youtube.com/watch?v=K26xTQ8SK0g" target="_blank

kontranogama
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:26 am

pintol_TM87 je napisao/la:danas potez treninga, pozderov pas za zeru izmedju dva stopera (durakovica i grka )
Znaci Dado definitivno odlazi?! Steta,po meni velika steta. Ne ulazim u razloge i ne mora mi niko objasnjavat, samo kazem.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

GoodisonPark
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:30 am

???
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Jaozinho22

uto jun 21, 2016 1:37 am

Ako Kostić planira igrat formaciju s 2 špica logično je da neće biti desetke osim u slučaju da igra 4-1-2-1-2(diamond) a za to su šanse nikakve,tako da mi je logičan slijed događanja da mu je jedna desetka viška dok će Tuce vjerovatno ulazit po potrebi ,neko je to već spomenuo gore ali u masi negodovanja i raznih postova to niko nije registrovao.
Volio bih da Dado ode na posudbu,ukratko neko moje mišljenje o čemu ste pričali cijeli dan.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:40 am

Jaozinho22 je napisao/la:Ako Kostić planira igrat formaciju s 2 špica logično je da neće biti desetke osim u slučaju da igra 4-1-2-1-2(diamond) a za to su šanse nikakve,tako da mi je logičan slijed događanja da mu je jedna desetka viška dok će Tuce vjerovatno ulazit po potrebi ,neko je to već spomenuo gore ali u masi negodovanja i raznih postova to niko nije registrovao.
Volio bih da Dado ode na posudbu,ukratko neko moje mišljenje o čemu ste pričali cijeli dan.
:palacgore: Sto ti je iskustvo u FM, bravo :ganja:

baxuz87
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:48 am

Leon_Professional je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ako Kostić planira igrat formaciju s 2 špica logično je da neće biti desetke osim u slučaju da igra 4-1-2-1-2(diamond) a za to su šanse nikakve,tako da mi je logičan slijed događanja da mu je jedna desetka viška dok će Tuce vjerovatno ulazit po potrebi ,neko je to već spomenuo gore ali u masi negodovanja i raznih postova to niko nije registrovao.
:palacgore: Sto ti je iskustvo u FM, bravo :ganja:
Eto komotno možete s Dejanom radit, i on se voli FM-a igrat. :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:51 am

Ko kaze da jedan od nas nije Dejo ;)

MrRiccoli
Kontakt:

uto jun 21, 2016 1:54 am

hvala Bogu napokon da su sponzori uradjeni bez bijele podloge...

ponosannavas
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:00 am

Eh da i ja nešto švrljnem a nakupilo se. Par nekih zabluda ovjde na forumu i molbu za mog druga.

1. morate shvatiti da uprava ne mijenja igrače nego je dala ovlasti trenerima koji prave ekipu na svoj način i po svom ukusu. Uprava je griješila sa izborom trenera, TO ja razlika, a Miske vam je obajsnio što su ovi raniji otišli. Pogotoov je detaljno za Mulalića obajsnio. S obzrioma na to da je bio razdor u ekipi mislim da bi doživjeli iggračke promjene i sa Mualićem da je ostao. KAd neki trener ostane duži period i igračkih promejna će biti manje, ali će ih biti, mora biti. Tako je svudgje na svijetu. I Barsa će ove godine zamijeniti pet šest igrača. I Real. I isto tako morate znati da nema garancije ni za Murinja. Što kaže Miske gdje god da primaš novog čovjeka ti mu ne znaš kako će se on ponašati tu kod tebe za pola godine. Svako okruženje donosi nešto novo što može uticati na ponašanje nekoga.

2. mislim da niko ovdje ne mijenja mišljenje za Dadu npr, nego je problem baš u tome što isti ljudi uopšte ne mijenjaju mišeljenje koliko god im se trudio nešto objasniti. Vjeruju samo svom izvoru ili samo ssvojoj logici. Šta god im kažeš oni opet isto. Oko Dade su uvijek bile dileme jel ili nije igrač pa se i sada nastavljaju. Isiti ljudi tvrde da treba ići a drugi da ne treba. Mi prvo ne znamo da li je za Dadu ikad došla neka ponuda. TO smo samo neprovjereno čuli. Ovjde neko rekao. Tad kad je taj neko rekao ja sam tvrdio da smo ga trebali odmah prodati. NE što mislim da nije dobar (naprotvi uvijek sam ga hvalio) nego iz drugog razloga. On nije igrač za ove lige. On je igrač za kvalitetnijih liga i zato je uvijek pokazivo kvalitet u Evropoi a ovdje ne. Sad u ligi 12 bi trebao po meni pokazati malo više taj kvalitet jer će biti kvalitetnija liga i manje seljačka, ali on se sad vraća nakon povrede a mi od početka moramo jako. Zbog toga mislim da je posudba od pola godine idealno rješenje. Prije sam govorio da ga moramo prodati jer sam znao da će stagnirati ovjd e u seljačkoj ligi. Da je otišao možda bi ga već sad neko drugi kupio a mi bi time nadoknadili one pare za koej smo ga jeftinije prodali. Tako nam se dešavalo i sa Svrakama, Kvesama, Benjama i sl. Amar je nabijao cijenu a oni su doegli limit napredovanja u ovoj ligi. To su ejdine stvari za koje krivim Amara. TI možeš anbijati cijenu ali igračima koji imaju još prostora za napredak. Dobro Kvesa se recimo povrijedio, ali nije bitno. Bitna je ponta. Bajić je otišao u pravom momentu. AMir jemogao još malo ostati, ali uslovi ugovora i njegova želja su ga prodali prije vremena. Jednostavno moramo imati filing za momenat prodaje, ako već živimo od toga.

3. Igrač sa 21 godinom je mlad, bez obzira što vi ovdje smatrate suprotno. Mlad je i ovaj od 25. Po meni sve do neke 27-me godine mi mamo šansu da prodamo igrača iz ove lige. Vardy se pojavio sa 29 i to u svijetu gdje su stručnjaci. Hej jednog onakvog igrača niko nije primjetio do 29 te. Ima još milion primjera pogotovo kod talijana recimo. Ali jok kod nas svi govore ako nije do 18-te upao u prvi tim jebaji ga. TI što upadnu do 18-te to su vrhunski talenti, ali i oni nekad odu unazad.

4. ovo se samo na @neandertalca odnosi. Brate moj lijepi dva puta si me iskulirao kad sam ti postavio direktan pitanja. Pošto si sad spominjao opet nekog menadžera koji dovodi igrače preko Kostića i aludirao si na taj način, evo molim te da nam kažeš ko je taj menadžer. Znaći kad nešto napišeš onda konkretno molim i ne samo ti nego svi. ovako da i ja malo šta kažem, a nakupilo se. Moram navesti neke zablude koje se ovdje non stop pojavljuju.

Jaozinho22

uto jun 21, 2016 2:11 am

Leon_Professional je napisao/la:Ko kaze da jedan od nas nije Dejo ;)
:rofl: brat moj ! :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:18 am

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava