Toliko lijevaka u rosteru, a opet Bekric zavaljen.
Kakav god je taj Mailson na treninzima bolji je na lijevom krilu od Bekrica ili Lendrica.
Zelju prati hiljadu puta vise raje nego sto je na ovom forumu ako par njih napise da je za edisov otkaz to nista ne znaci, njihovo pravo,zna se stav Manijaka podrska do kraja podrzavalo se i u sto puta gorim situacijama,islo se kad si znao da ces izgubiti tako da ne serite o ljubavi ovde na forumu,kada odigraju onako ko danas kritikovati se mora,zeldac i glava me boli zbog njih puko bi od muke ako to nije ljubav onda ne znam sta je,onako se za ZElju ne igra,nije problem sto se izgubilo u obje i ispalo al gdje su muda,ostavili ih u sarajevo kolektivno cuj poginucemo nemojte nako vise ginut boga vam.Kapiten je napisao/la:Pa neka je ispsovao. Tako i treba kad ko picke kakve ovdje pljujete kada god imate i najmanju mogucu priliku i trazite neke smjene. Kako vas nije stid ? Nakon 2 poraza vi serete kako EDIS nije za nas, isti ste pitari kojima se lafo smijete nesto nakon smjene trenera i tjeranja svakog covjeka nakon 2 kiksa. I to vas najmanje 50 % ne ide ni na sve domace utakmice da pruzite podrsku ovim momcima koji spasavaju sta se da spasiti nakon usrane jeseni.Valter je napisao/la:Strucnjak nek si nas sve ovdje ispsovao i izvrijeđao i nek si nam rekao da je Zeljo iznad svega.Plava Porodica je napisao/la:NAS 100 ONLINE I JOŠ 60 GUESTS.
USTA VAS JE.BEM SVI STE TU KAD TREBA PLJUVATI,MI KILOMETRE PRELAZIMO,OD CRKAVICE SKUPLJAMO,BJEŽIMO SA POSLA,FAKSA,ŠKOLE DA BI BODRILI ONO ŠTO NAM JE U SRCU,A VI SA STRANE SVE GLEDATE IPPLJUJETE NAJVIŠE,I NARAVNO VAŠ GLAS JE NAJGLASNIJI! SVI MI VIDIMO DA SU NAS LJUDI UBILI,ZASLUŽENO I IDEMO DALJE,U SUBOTU JE DERBI I DOK SUDIJA NE SVIRA KRAJ NIJE KRAJ BORBE ZA EVROPU.SHVATITE VIŠE JEBEMU NAŠ MENTALITET,A DO PRIJE PAR DANA STE IH VI ISTI DIZALI U ZVJEZDE.
KAD SE HVALI,UMJERENO SE HVALI,KAD SE KUDI UMJERENO SE KUDI.VI TE MJERE NEMATE,I OTJERASTE SVE ŠTO JE SVETO I ŠTO NIJE.
IZVINJAVAM SE NA OVAKVOM POSTU,ALI STE MI VI POJEDINCI SAMO POGORŠALI VEČERAŠNJU IGRU ŽIVACA.
ZAPAMTITE: ŽELJO JE IZNAD SVEGA!
I da, strucnjak utakmica nije u subotu nego u nedjelju.
Konacno stajemo na noge kao klub, a vi bi skidali glave ko najveci dusmani. Ako izgubimo derbi vi cete i upravu tjerati glavu dajem za to.
Gdje je ta ljubav prema klubu ? Nekada se mora i izgubiti, sta da se radi. Ne moze niko sve pobjediti, ali bas niko. A navijac je tu da podrzi klub i kada je najteze. Tada je podrska i najbitnija i najpotrebnija, a vi samo serete i serete.
Fuj.
MULALIĆ EDIS !
Svi na derbi po pobjedu !
chile je napisao/la:Ne serite nije isto kritika i pljuvanje, onako kako je krenulo veceras bolje ne citati forum jer ovo ide daleko...
Niti neko ovdje vise voli zelju od nekog drugog, a isto tako ni Edis da se ne moze kritikovati zaa svoje prelose poteze.
Eh da taj isti Edis ima muda pa da po povratku ove igracine izvede na Grbavicu da propisaju znoj, tu mi fali Amar i njegova filozofija.
U tom i jeste stvar, kad zijanimo i kad je kriza sve bi zivo potjerali, a kad dobijemo 2-3 odma grupne faze pominjemo, nema goreg mentaliteta, samo u jednom smjeru punim gasom..Elegant je napisao/la:Sutra kad Bekric, Memija, Zola i ekipa odigraju vrhuski opet cemo i u nebesa dici !
Mentalitet je cudo.
Ne. Treba Edisa vrijeđati, nazivati " konjem", "majmunom" i cime jos sve ne. Samo nastavite, samo naprijedbaxuz87 je napisao/la:Odlična utakmica! Bravo Kerime, Sinisa, Samire, Jadranko, Aleksa.. Bravo Edise!! Ubio si Husrefa nogama!! Bravo!
Jel vam ovo odgovara?
pa bar ga ne bi onako lako prolazili na sredini, to je sigurno. onu svoju poziciju on uvijek odigra korektno, a reputaciju tarabe je stekao kad je morao krpiti bekovske pozicije.sergejevic je napisao/la:Nije to nista protiv Enisa, nego cinjenica da se znalo ko ulazi bez zelje da se nesto promjeni. Da je bar Enis danas igrao, sigurno bi pokazao neku zelju. Da li smo ijedan zuti karton dobili? Cini mi se da nismo, a to nije odlika ekipe koja zeli prolaz u finale i koja gine na terenu. Bruka.
Opet moram napisati da su Mailson i Halvadzic kao lijeva krila i bez noge bolji na toj pozciji od nekog ko je desni bek, veznjak ili klasicni napadac i covjek koji zabija iz peterca. Ja ga ***** ko to ne vidi ili ne zeli da vidi.
Kapiten je napisao/la:Ne. Treba Edisa vrijeđati, nazivati " konjem", "majmunom" i cime jos sve ne. Samo nastavite, samo naprijedbaxuz87 je napisao/la:Odlična utakmica! Bravo Kerime, Sinisa, Samire, Jadranko, Aleksa.. Bravo Edise!! Ubio si Husrefa nogama!! Bravo!
Jel vam ovo odgovara?
Jutro je pametnije od noci, sutra neka odmaraju pa neka vides sta ce za derbi !cikazubo je napisao/la:U tom i jeste stvar, kad zijanimo i kad je kriza sve bi zivo potjerali, a kad dobijemo 2-3 odma grupne faze pominjemo, nema goreg mentaliteta, samo u jednom smjeru punim gasom..Elegant je napisao/la:Sutra kad Bekric, Memija, Zola i ekipa odigraju vrhuski opet cemo i u nebesa dici !
Mentalitet je cudo.
Ma i on je djelom kriv. Svojim sablnskim prvim sastavom i izmjenama je to dozvolio. Da je zamjenio Bekrica nekad, da je Memiju ostavio i stavio Mailsona. Da je Zahu, Zolu ostavio na klupi a poceo mali Dino. Tad bi stvorio konkurenciju u svojoj ekipi, tad bi svi grizli, ovako ovi sto igraju stalno se uljuljali, ne trude se mnogo, a ovi sto sjede na klupi ili na tribinama nemaju motiva da treniraju, jer koliko god se trudili nece zaigrati. To je jedino sto ja Edisu zamjeram, ima moju podrsku do kraja sezone pa onda podvuci crtu i sve sumirati i rjestiti kako je najbolje za nas klub, jer Zeljo je jedan svi ovi igraci ce proci, ali ON ostaje uvijek za nas.nikson je napisao/la:MULALIC EDIS!!!!
ZASTO JE TO ON KRIV??? DA JE PROBAO SA ISTOM FORMACIJOM KO U PRVOJ KRITIKOVALI BI GA OPET!
JEL ON MOZDA TRCI UMJESTO NJIH??? KAKO SVAKI PUT KAD JE UDALJENOST OD LOPTE NASEG I NJIHOVOG IGRACA PRIBLIZNO ISTA NJIHOV STIGNE DO NJE? KAKO ZEBA KOJI JE MAJSTOR AL NIJE BRZ IGRAC PRETRCAVA PO DVOJICU??? KAKO SVI PSUJETE EDISU KAD UBACI TOG ENISA SADIKOVICA A TAJ FRAJER TRENUTNO TRCI 6 PUTA VISE OD ZAHIROVICA??? KAKO NJIHOVI STOPERI UBISE LENDRICA A NASI KO PICKE GLEDAJU KAKO SE LJUDI DODAJU NA 16 METARA?? NIJE TO DO EDISA, MOZE ON RECI AL AKO ONI NECE DA SE TRUDE ONDA ON MOZE KURCU SVIRAT.
JEDINA UTAKMICA KOJU SU TRCALI FUL OVE POLUSEZONE BILA JE PROTIV SIROKOG I JEDINO SU TU ODIGRALI KAKO TREBA.
Morao sam ovo napisati velikim slovima, boli ovo sve, pravo...tuzni smo mi navijaci, jadni moglo bi se reci...jucer sanjamo danas psujemo, jucer dizemo u zvijezde danas tjeramo iz kluba, izdizemo se iznad anamo onih a ustvari smo isti ako ne i gori, umjesto da se sad dizemo jos jace i jos vise bez obzira na rezultat, mi trazimo smjenu trenera, istog tog koji nas je obradovao najvise kad smo najvise strepili, kad smo bili u situaciji da potonemo do kraja, kad nas je doveo opet u borbu za evropu koju smo bili otpisali uveliko, istog tog u kojeg smo se kleli i to samo jer je izgubio od boljeg tima..Naravno niko ne smije biti bolji od nas, jer samo mi igramo fudbal. Ostali su tu samo da popune broj ucesnika u prvenstvu i kupu...FUJ!
stanic i tiago su rjesenje za tu stranu protiv pitara. tiagu reci da se vraca malo vise, blagojevicu da mu pomogne i to je to.ChWilla je napisao/la:samo stanića zamijeniti memijom. u "najkonzervativnijoj" formaciji smo i najbolje igrali dosad. svi eksperimenti su dosad bili smiješni. kad već nema neke originalne zamisli (danas se pokušalo sa katastrofalnim rezultatom) ili tečne uigrane igre od noge do noge, onda "igrajmo normalno".TIAGO FARIAS je napisao/la:Protiv sarajeva bi mozda najbolje bilo poceti sa identicnom postavom ko protiv sirokog.
On je izabrao ove igrace, prosao pripreme s njima, on je odgovoran za to koliko mogu trcati, koliko su spremni da trce. On je pripremio ovu utakmicu, izabrao da taj Lendric bude sam u napadu, da jedini ganja loptu, uz Miroslava Stevanovica. On je taj koji to vidi, on je taj koji je trebao tome stati u kraj jer ovo nije prva utakmica u kojoj se to desava. Ako njegov jedan igrac nece da se trudi on treba da ga posalje na tribine, ako jos jedan nece on treba da ga posalje da ovom pravi drustvo, a Boga mi ako se ne trude tri igraca, ili u nasem slucaju barem sedam onda je u njemu problem a ne u igracima.nikson je napisao/la:MULALIC EDIS!!!!
ZASTO JE TO ON KRIV??? DA JE PROBAO SA ISTOM FORMACIJOM KO U PRVOJ KRITIKOVALI BI GA OPET!
JEL ON MOZDA TRCI UMJESTO NJIH??? KAKO SVAKI PUT KAD JE UDALJENOST OD LOPTE NASEG I NJIHOVOG IGRACA PRIBLIZNO ISTA NJIHOV STIGNE DO NJE? KAKO ZEBA KOJI JE MAJSTOR AL NIJE BRZ IGRAC PRETRCAVA PO DVOJICU??? KAKO SVI PSUJETE EDISU KAD UBACI TOG ENISA SADIKOVICA A TAJ FRAJER TRENUTNO TRCI 6 PUTA VISE OD ZAHIROVICA??? KAKO NJIHOVI STOPERI UBISE LENDRICA A NASI KO PICKE GLEDAJU KAKO SE LJUDI DODAJU NA 16 METARA?? NIJE TO DO EDISA, MOZE ON RECI AL AKO ONI NECE DA SE TRUDE ONDA ON MOZE KURCU SVIRAT.
JEDINA UTAKMICA KOJU SU TRCALI FUL OVE POLUSEZONE BILA JE PROTIV SIROKOG I JEDINO SU TU ODIGRALI KAKO TREBA.
Morao sam ovo napisati velikim slovima, boli ovo sve, pravo...tuzni smo mi navijaci, jadni moglo bi se reci...jucer sanjamo danas psujemo, jucer dizemo u zvijezde danas tjeramo iz kluba, izdizemo se iznad anamo onih a ustvari smo isti ako ne i gori, umjesto da se sad dizemo jos jace i jos vise bez obzira na rezultat, mi trazimo smjenu trenera, istog tog koji nas je obradovao najvise kad smo najvise strepili, kad smo bili u situaciji da potonemo do kraja, kad nas je doveo opet u borbu za evropu koju smo bili otpisali uveliko, istog tog u kojeg smo se kleli i to samo jer je izgubio od boljeg tima..Naravno niko ne smije biti bolji od nas, jer samo mi igramo fudbal. Ostali su tu samo da popune broj ucesnika u prvenstvu i kupu...FUJ!