Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 7:58 pm

Sta me proziva koji klinac.
Nije meni Zeljo jedan poraz,pobijeda ili evropa niti sam pkjuvaac kao pojedini ovde. Samo cekaju kiks da se upale ko kakve male kuje kada ih malo pritisnes. Balavci i dijasporci dominiraku, i kada je lajanje i kada su pozivi na neke nemire itd, a oni miljama daleko ili uz maminu suknju, u zivotu se zakacili nisu, osim na forumu.
Cast pojedincima da ne generalizujem, ali opcenito jeste tako.
I sta je koje p m, podrska nego sta. Sta treba sada, da stanemo? Je li to nacin da se napravi nesto, je li tako i u zivotu kada vas problem poklopi?
Željeznicar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:59 pm

godrina je napisao/la:Sad cemo pocet k'o pitari..steta imali smo odlicnu priliku al jbg
Ja kad sam nakon zrinjskog kritikovao rekose mi da sam neprijatelj Zelje, njima se ono svidjelo. Realno igramo sve losije i losije, nikako ne mogu da skontam kako i zasto. Ovo danas je katastrofa na kvadrat, uzas kako god okrenes. Priprema, postavka, zalaganje...igraci su radnici u Zelji i kad mogu dobit premije moze ih se i kaznit evo im sanse.
Upravi vjerujem i nek skontaju koga jos treba kaznit.
pa ono nam je najbolja tekma, jedina u kojoj možeš reći da je protivnik imao sreće a mi peh...
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:00 pm

slika

Elegant
Kontakt:

Sad se nadati cudu da pitari zijane u Tuzli pa onda odigraju nerjeseno na Kosevu sa Olimpikom.

Premirat igrace i stab Olimpika sa po 2.000 KM od para za stadion !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Sad pogledao snimak ovaj na sprodz stranici i vidim da igraci nasi brane Mulalica,nekontam cemu sad ovde pljuvanje..Sta su trebali uraditi,stajati i gledati..
to je taj "jaranski" odnos.... a pri tome je Edisu mozak ko kliker.
umjesto da sjedne u VIP lozu kao svi normalni treneri svijeta koji su zbog necega suspendovani on sjedne s protivnickim navijacima!?
sta je poenta? da pokaze da ima muda, srce ko Trebevic, da gine za Zelju!?
rezlultat u toj igri u kojoj nastupaju muda bez mudrosti smo vidjeli iz prilozenog.
ako ćemo pošteno danas ni ta muda nismo vidjeli, da jesmo sigurno bi uzeli bar bod...i ne samo danas.
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:02 pm

ChWilla je napisao/la:
godrina je napisao/la:Sad cemo pocet k'o pitari..steta imali smo odlicnu priliku al jbg
Ja kad sam nakon zrinjskog kritikovao rekose mi da sam neprijatelj Zelje, njima se ono svidjelo. Realno igramo sve losije i losije, nikako ne mogu da skontam kako i zasto. Ovo danas je katastrofa na kvadrat, uzas kako god okrenes. Priprema, postavka, zalaganje...igraci su radnici u Zelji i kad mogu dobit premije moze ih se i kaznit evo im sanse.
Upravi vjerujem i nek skontaju koga jos treba kaznit.
pa ono nam je najbolja tekma, jedina u kojoj možeš reći da je protivnik imao sreće a mi peh...
Mah jesu oni imali srece u 3 napada to je 5-6 minuta trajalo, ostalo sve na ho ruk
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

hardwell
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:03 pm

Neandertalac je napisao/la:Sta me proziva koji klinac.
Nije meni Zeljo jedan poraz,pobijeda ili evropa niti sam pkjuvaac kao pojedini ovde. Samo cekaju kiks da se upale ko kakve male kuje kada ih malo pritisnes. Balavci i dijasporci dominiraku, i kada je lajanje i kada su pozivi na neke nemire itd, a oni miljama daleko ili uz maminu suknju, u zivotu se zakacili nisu, osim na forumu.
I sta je koje p m, podrska nego sta. Sta treba sada, da stanemo? Je li to nacin da se napravi nesto, je li tako i u zivotu kada vas problem poklopi?
U afektu sam ti odgovorio jer si napisao da je dobro što smo izgubili :) Šta se pališ, ne mislim ništa loše.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:03 pm

LARSSON je napisao/la:slika
Mogu li nas naknadno kazniti, sve im yebem !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:04 pm

U Zvornik odnijet sve uplatnice za evropsku Grbavicu da izvuku x protiv Sirokog.

Kad malo bolje razmislim, Slaviji ako bude trebalo poigrat ce se s nama zadnje kolo.

Grbavica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:05 pm

To je to, ni dodati ni oduzeti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Valter
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:Normalno da imam problem. Nista nije napravio na klupi osim sto prica o pogibijama, ratovima, fura djecu da se udaraju s redarima, policijom, navijacima. Tebi je to normalno ? Meni uopste nije. Suspendovan covjek hoda po terenu na poluvremenu, sjedi medju navijacima Celika. Imao je cilj da osvoji kup, pa je dozivio katastrofu od Slobode, a evo i u ligi je sve daleko. Kada ga neko pita nesto na konferenciji ponasa se kao kocijas, napada novinare i nesto mlati o nekim ratovima, ginjenju, kako ce poginuti za ekipu. Igre uopste nemamo, a imamo ponajbolje igrace u ligi, nismo niti jednu ekipu nadigrali u ovoj polusezoni. Dodjes na derbi sjevaju precke, stative, u Tuzli jednom presli centar dali gol i digli se nesto. Ja bas dugo pratim ovaj klub, mnogo toga sam dao, ali pomislim kakvih je sve ljudi bilo oko i u klubu koji su mnogo dali da Zeljo bude sto jeste i zbog cega da mi predjemo preko ove lakrdije danas. Zbog Edisa koji je ginuo kao igrac ? Vjeruj da su mnogo bolji igraci ginuli za Zelju, mnogo bolji ljudi. Nadam se da ovo nije ono sto on zeli od ekipe, da se gadjaju stolicama, tuku ljude, bacaju baklje. Ovo je bruka i ne znam sto je problem da to napisem. Ja nisam za ovakvog Zelju. Ja ne zelim gledati ovakvog Zelju. Ako je problem sto pisem ovo, onda ne znam sta radimo mi svi ovdje.
Mozda nekima ovo sto si napisao izgleda preostro, ali sve si u pravu. U danasnjem modernom fudbalu pitanje izbora trenera postalo je bitnije nego izbor samih igraca, tako da po meni ako Edis ostane na celu prvog tima, kakvog god da igraca dovedemo igra ce biti ista. Shodno buđetu kojeg imamo treba dobro razmisliti ko je taj ko moze ostaviti svoj pecat na bolju igru tima.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

LARSSONN
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:U Zvornik odnijet sve uplatnice za evropsku Grbavicu da izvuku x protiv Sirokog.

Kad malo bolje razmislim, Slaviji ako bude trebalo poigrat ce se s nama zadnje kolo.
Vece su sanse da prestignemo slobodu..

hardwell
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:06 pm

Elegant je napisao/la:
Mogu li nas naknadno kazniti, sve im yebem !
Pa što ne napišeš da nisi smio dati Salčinoviću crveni jer bi to izazvalo nerede igrača koji su bili u neposrednoj blizini.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

storm_raider
Kontakt:

Znaci pljunuo ga je... Ok, posteno. Redar mora izgubiti posao, Vedran mora biti kaznjen suspenzijom do kraja sezone i novcano.
@Neandertalac, potpisujem! Podrska Edisu i Upravi!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Grbavica je napisao/la:
To je to, ni dodati ni oduzeti.
slika slika slika

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Tryg
Kontakt:

Znao sam da je zastitar morao nesto uraditi da isprovocira.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

terabajt
Kontakt:

LARSSON je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:U Zvornik odnijet sve uplatnice za evropsku Grbavicu da izvuku x protiv Sirokog.

Onda nista ne bi dobili :(

MrRiccoli
Kontakt:

nezz braco ali ja nmg sebi da dodjem jos uvijek i samo razmisljam kakve ce ovo neigranje evrope ostaviti posljedice na nas sada kad je sve nekako krenulo uzlaznom putanjom. prelose smo odigrali, ne kazem nismo ni s Amarom blistali u igri ali smo opet znali gdje smo i sta smo. Ovo je vec vise nego ocigledno, a to je da nama bez Amara nema niceg

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:07 pm

Obavezno na kraju sezone, tj. ODMAH razmisljati o novom treneru koji u sto kracem roku treba da dodje i da sebi skroji ekipu za sljedecu sezonu! Imamo dosta dobrih igraca, dovesti tamo gdje šteka i u novu sezonu krenuti optimisticni.

Treba nam ozbiljan trener ako zeljimo da budemo prava ekipa

exbabilon
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:07 pm

LARSSON je napisao/la:

Odigrat ce ti oni X sa Sarajevom mogu ruku dat, da budu sigurni i jedni i drugi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava