Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LeBlue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 9:30 pm

Pa uprava je osigurala sve da ravnopravno konkurisemo za titulu. Ne samo da se gradi infrastruktura, vec isto tako sasvim dovoljno da se osvoji titula. To sto ljudi, treneri nisu znali da iskoriste je pravi razlog. Uz to ide isto da moramo biti znatno kvalitetniji od ostalih ekipa na terenu ako hocemo titulu. Jer u situacijama gdje moze da utakmica ode na drugu stranu, onda ce i otici, hem zbog motivacije protivnika, sudija, medija itd. Ali u nasim rukama je da budemo jos bolji, jer nam niko nista nece pokloniti, to je sigurno dok drugima hoce.

Locomotiva
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:31 pm

Amar Osim za PLBiH. Ako hocemo u grupnu fazu to moze samo jedan bosanski strucnjak, a to je Vaha :D

Zna gosp. Mamic sta valja. Fino skupiti €1.000.000 a mi da skupljamo karte za finale LP.
Spoiler:
phpBB [video]
STOP IZGOVORIMA RAZNIM! STOP STOLICAMA PRAZNIM!
NAVIJAČI NA GRBAVICU - SVAKU ŽELJINU UTAKMICU !

storm_raider
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:36 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:03 pm
Ova uprava gradi temelje kluba i ko to ne vidi ili je dobro zaveden ili nema dobre namjere.. Gradi ih za sve nas i za sve uprave koje ce doci posle nje.. Infrastruktura je jedan od osnovnih temelja kluba.. Prosle uprave su nam govorile kako se tu ne moze nista uraditi pa smo bili osudjeni evropske utakmice godinama igrati na Kosevu.. Lahko smo mi izgleda zaboravili te godine kada smo samo mogli mastati o evropi na nasem stadionu.. Zaboravili smo knegle koje smo gutali iduci na lavor.. Ova garnitura ljudi je pokazala kako se sve to sto godinama "nije moglo" moze kada se prihvati posla i kada se taj posao zna raditi.. Jos nije ni mali dio uradjen od onoga sto se planira i tjerati ove ljude je jako destruktivno.. Teren, kamp, jug ce ucvrstiti te temelje i olaksati samoodrzivost kluba u buducnosti.. Svjedoci smo bili da za cvrste temelje nisu dovoljne titule koliko god nam bile drage.. Pare koje su potrosene i koje ce se potrositi na infrastrukturu bi vjerovatno bile dovoljne da se uzmu titule u zadnje dvije godine ali sta onda? Pustiti ljude da odrade zacrtano pa cak i po cijenu jos sezone dvije bez titula..

Poznajem neke koji pljuckaju po ovoj upravi zbog banalnih stvari, kao npr. sto ne mogu hodati po stadionu kada im je qrcu cejf, smeta im profesionalizam i sto se zna neki red jer se godinama radilo mahalski pa se valjda naviklo da moze sta hoce.. Ove sto pljuju jer su ostali bez dzeparca koji su krali od kluba, te malo jace zohare, ne poznajem licno ali smo ih imali priliku upoznati u bliskijoj proslosti i vidjeti na kakve su opstrukcije spremni i koliko im je stalo do napretka kluba..

I na kraju krajeva imam pitanje za ove sto bi tjerali upravu.. Koga bi oni volili vidjeti na njenom mjestu? Svi bi volili vidjeti Amara na celu strucnog staba i tu smo svi, manje vise, slozni.. ali valjda ne ocekuju da ce Amar moci biti sve sto jedan fudbalski klub treba? Ko su ti zeljeni ljudi koji bi dosli na mjesto ovih??
Upravo tako. Mada se daje previse paznje veoma maloj grupi ljudi, vjerovatno ih covjek moze nabrojati na prste jedne ruke. Velika vecina je za Upravu. Evo, uzmite za primjer ovaj forum, trenutno najveci otvoreni forum gdje se okupljaju navijaci Zeljeznicara. Nisam vidio da je neko protiv Uprave, i to je dio zdrave vecine. Adzem je kriv za gubitak titule, nazalost. Stvarno sam navijao za njega i stvarno je dobre odluke donosio jedno vrijeme. Steta Ado, ali izgleda da nije to - to. Sa seniorima je mnogo drugacije, jebi ga.

Amar bi sjeo ovoj konsolidaciji snaga u klubu kao kec na desetku i bio bi pun pogodak, pa cemo vidjeti. Sa druge strane, takvi ce opet kukati za necim. Vjerovatno sto opet nece biti mahale. A nece je smjeti biti. Ne idu ovi ljudi nigdje, jos dugo. Dovoljno dugo.

PS. Moglo bi se u Krupu otici na finale, cisto da se malo ispere gadan osjecaj iz prosle sezone u Krupi. A vala i ove. Ne sumnjam u trofej!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ellaxaz
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:37 pm

I danas tu sam ja
:zeljeznicar1:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

djoxxx1921
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:38 pm

Svaka cast nasem obrazli vojniku na klupi. Jedini kiks i greska Misimovica, imenovanje ovog supka na klupu. Upravi puna podrska, a ovo govno nabit nogom na biro. Ne vracat ublehu ni u omladinski pogon

LeBlue
Kontakt:

Locomotiva je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:31 pm
Amar Osim za PLBiH. Ako hocemo u grupnu fazu to moze samo jedan bosanski strucnjak, a to je Vaha :D

Zna gosp. Mamic sta valja. Fino skupiti €1.000.000 a mi da skupljamo karte za finale LP.
Spoiler:
phpBB [video]
On je realno daleko prevelik zalogaj za nas. Ali "zvucno" a kvalitetno ime se isplati jer bi tribine bile pune. Koliko god me to nervira, to je tako. Adzem i da je biljezio top rezultate bilo bi ovako. Sad neka se izracuna puniije tribine i sigurno se isplati uloziti u pravog trenera.

SanMan
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:45 pm

Prvenstvo završeno, @Lars kad igramo prvu tekmu za EL i mogući protivnici

MrkiMedo
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:46 pm

Mi smo ljudi stoka i mi smo pogan narod. Nas mentalitet je jedini razlog zbog kojeg nasi igraci ne uspijevaju vani, a oni koji uspiju su vrlo rano pobjegli odavde ili su imali tu srecu u zivotu da ne razmisljaju ko svaki prosjecni insan u nasoj drzavi. Puni smo predrasuda i razumijemo se u sve zivo. Imamo svi fakultete, svi smo obrazovani i svi smo kompetentni da govorimo o svemu. Od heklanja do sprecavanja zagadjivanja zraka u Zenici .
Tjerali bi upravu. Posteno, daj ljudino obrazlozene razloge i daj protukandidate. Sve im je uprava dala.
Vratili bi proslu upravu ? Posteno i to. Sjetite se svi situacija od prije 6-7 godina pa i manje, sjetite se izjava kako su gladni i slicno.

Jedno pitanje na koje bih volio cuti odgovor od gospod sa onog foruma. Amar je sef strucnog staba i u SS-u ima svoje ljude. Papac je tu. U pitanju je sezona koja dolazi. Amar ne uspijeva osvojiti trofej jer je HDZ svojim pulenima opet zavrsio gdje je i sta je trebao, a nama su podmetnuli nogu gdje su mogli. Da li bi vi i tada tjerali upravu ?

Brkoo
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:48 pm

Nasi igraci su preplaceni, debelo preplaceni. Rijetki su oni koji zasluzuju svoju platu. Na njihove plate se placa i porez. To je greska uprave. Igraci u Radniku, Krupi itd igraju za 800KM- 1000 KM, oni koji imaju plate malo vise od ove cifre su im u biti i najbolji igraci. Tu nam je trebao strucan covjek koji ce procijeniti da li npr. Vranjes zasluzuje toliku platu, da li Mehremic uopste zasluzuje platu, Kajkut , Crnov, Projic isto, itd..

Zbog cega je Kjosevski kapiten? Nase dijete-ok, jedan od najboljih golmana u ligi-ok, ali da li je on lider, neko ko moze okupiti sve saigrace i odrzati im govor kojim ce ih sve motivisati, odvesti ih sve zajedno na rucak, veceru da se malo zblize itd? Zar to nije uloga kapitena, a ne samo stavis kapitensku, izaberes stranu ili loptu, rukujes se sa protivnikom i sudijama i to je to..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub maj 05, 2018 9:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

19tm87
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:48 pm

A zamisli naredne sezone ode Vranjes i Mehremic u Zrinjski i opet uzmu titulu i to kao najbolji igraci na svojim pozicijama :placeodsmijeha:
Nemoj te zamjeriti moram se zajebavat malo ne znam sta cu od muke

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:50 pm

E moj Adzeme, pa se ti inati pa glumi neki kurč, guraj svoje igrace, odstranjuj bolje igrace. Nek ti Vranjes i kompanija odredjuju ko ce igrat i guraju Kajkuta krampu, ko od kamen mu se lopte odbijaju.
Sinana si sjebo, Sabana, Projica, Zeca...

Baki Jovic igra za vikend a sljedecu bude na tribinama, Handzic ne igra 2 pa ga ubaci on zabije gol, Stana mu ne igra dugo pa onda pocne niotkud, Hajdarevic ne igra u juniorima pocne mec protiv nas. Baka kolko god bio ubleha ispade bolji od Adzema, a Zrinja Real za nas.

Jbg uprava je kriva sto nije smjenila Adzema na vrijeme. Ovako ce vjerovatno letiti, a da je smjenjen moglo se mozda sta trznut.
Jer kolko god ovdje ubjedjivali da ono u Mostaru nije okrenulo sezonu, nije upravu. Ako Baka kaze da jest, ako igrac Zrinjskog kaze da jest, onda jest tako.

kremenko

Adžem je u bezobrazluku bare bare sa Susicem i Bazdarevicem. Prava Bosanska tvrdoglava baraba.
Adzeme odlazi, nemoj Želju brukati
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

LARSSON
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:51 pm

SanMan je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:45 pm
Prvenstvo završeno, @Lars kad igramo prvu tekmu za EL i mogući protivnici
Izvlačenje 19. juna, prva utakmica 12. jula. Trenutno bi bili nosioci, a mogući protivnici:

Celje, Birkirkara, Vaduz, Milsami Orhei, Stjarnan, Levadia, Linfield, Alashkert, Dunajska, Buducnost Podgorica, Petroclub Hincesti, Dacia, Partizani, CHikhura, Trakai, Luftetari, Laci, IBV, Ujpest, Honved, B36, Europa, Liepaja, Sileks, Kups, Ilves, Lahti, Shamrock, Derry, Folgore, Samtredia, Skonto, FCI Tallin, Stumbras, Bala, Grbalj, Jeunesse, Banats, Gandzasar, Gzira, Balzan, Progres, Coleraine, Glenavon, Connah, NSI Runavik

Charlie Sheen
Kontakt:

Ako par nikova nije za upravu na forumu ne treba generalizovati,uprava ima podrsku vecine bez obzira na sve.
I te podjele na Amara i na Misimovica su mi odron.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Sto Amara postujem je to sto igraca pomnozi sa 0, svi su morali trcati i ginuti na terenu.

Mozete li mi reci koji se nas igraca danas oznojio? Mogli su komotno u grad u dresovima koliko su cisti bili.

Jel' legla ostavka ili ce osvojiti kup pa ovdje glumiti strucnjaka?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 9:52 pm

Leon_Professional je napisao/la:
E moj Adzeme, pa se ti inati pa glumi neki kurč, guraj svoje igrace, odstranjuj bolje igrace. Nek ti Vranjes i kompanija odredjuju ko ce igrat i guraju Kajkuta krampu, ko od kamen mu se lopte odbijaju.

Baki Jovic igra za vikend a sljedecu bude na tribinama, Handzic ne igra 2 pa ga ubaci on zabije gol, Stana mu ne igra dugo pa onda pocne niotkud, Hajdarevic ne igra u juniorima pocne mec protiv nas. Baka kolko god bio ubleha ispade bolji od Adzema, a Zrinja Real za nas.

Jbg uprava je kriva sto nije smjenila Adzema na vrijeme. Ovako ce vjerovatno letiti, a da je smjenjen moglo se mozda sta trznut.
Jer kolko god ovdje ubjedjivali da ono u Mostaru nije okrenulo sezonu, nije upravu. Ako Baka kaze da jest, ako igrac Zrinjskog kaze da jest, onda jest tako.
Mene samo hastra da ne ostane Adzem i nakon derbija.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sastrane

sub maj 05, 2018 9:56 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
Svaka cast nasem obrazli vojniku na klupi. Jedini kiks i greska Misimovica, imenovanje ovog supka na klupu. Upravi puna podrska, a ovo govno nabit nogom na biro. Ne vracat ublehu ni u omladinski pogon
Halo popusti malo. Sto ne reaguje administracija ???
Ovaj evo konstantno vrijedja i ruzno govori o Adzemu. Adzem je zeljovac prije svega a to sto je mozda losiji trener nije on kriv.

Strorme upozori malo ovog balavca

MrkiMedo
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:00 pm

I nikad mu, al bas nikad necu halaliti sto je zbog svog nekog inata ostavio po strani Zeca i Projica.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:00 pm

sastrane je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:56 pm
djoxxx1921 je napisao/la:
Halo popusti malo. Sto ne reaguje administracija ???
Ovaj evo konstantno vrijedja i ruzno govori o Adzemu. Adzem je zeljovac prije svega a to sto je mozda losiji trener nije on kriv.

Strorme upozori malo ovog balavca
:rofl:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:02 pm

Omar500 je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:52 pm
Leon_Professional je napisao/la:

Mene samo hastra da ne ostane Adzem i nakon derbija.
Ma sumnjam, nismo mi poznati po tom :D
Al ne moze trener bit mlakonja. A Adzem jest.

Al ***** ja igracima mater koji odaju stvari iz svlacionice Stani. **** vam stana majku svima ko god da je.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava