Upravo tako. Mada se daje previse paznje veoma maloj grupi ljudi, vjerovatno ih covjek moze nabrojati na prste jedne ruke. Velika vecina je za Upravu. Evo, uzmite za primjer ovaj forum, trenutno najveci otvoreni forum gdje se okupljaju navijaci Zeljeznicara. Nisam vidio da je neko protiv Uprave, i to je dio zdrave vecine. Adzem je kriv za gubitak titule, nazalost. Stvarno sam navijao za njega i stvarno je dobre odluke donosio jedno vrijeme. Steta Ado, ali izgleda da nije to - to. Sa seniorima je mnogo drugacije, jebi ga.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:03 pmOva uprava gradi temelje kluba i ko to ne vidi ili je dobro zaveden ili nema dobre namjere.. Gradi ih za sve nas i za sve uprave koje ce doci posle nje.. Infrastruktura je jedan od osnovnih temelja kluba.. Prosle uprave su nam govorile kako se tu ne moze nista uraditi pa smo bili osudjeni evropske utakmice godinama igrati na Kosevu.. Lahko smo mi izgleda zaboravili te godine kada smo samo mogli mastati o evropi na nasem stadionu.. Zaboravili smo knegle koje smo gutali iduci na lavor.. Ova garnitura ljudi je pokazala kako se sve to sto godinama "nije moglo" moze kada se prihvati posla i kada se taj posao zna raditi.. Jos nije ni mali dio uradjen od onoga sto se planira i tjerati ove ljude je jako destruktivno.. Teren, kamp, jug ce ucvrstiti te temelje i olaksati samoodrzivost kluba u buducnosti.. Svjedoci smo bili da za cvrste temelje nisu dovoljne titule koliko god nam bile drage.. Pare koje su potrosene i koje ce se potrositi na infrastrukturu bi vjerovatno bile dovoljne da se uzmu titule u zadnje dvije godine ali sta onda? Pustiti ljude da odrade zacrtano pa cak i po cijenu jos sezone dvije bez titula..
Poznajem neke koji pljuckaju po ovoj upravi zbog banalnih stvari, kao npr. sto ne mogu hodati po stadionu kada im je qrcu cejf, smeta im profesionalizam i sto se zna neki red jer se godinama radilo mahalski pa se valjda naviklo da moze sta hoce.. Ove sto pljuju jer su ostali bez dzeparca koji su krali od kluba, te malo jace zohare, ne poznajem licno ali smo ih imali priliku upoznati u bliskijoj proslosti i vidjeti na kakve su opstrukcije spremni i koliko im je stalo do napretka kluba..
I na kraju krajeva imam pitanje za ove sto bi tjerali upravu.. Koga bi oni volili vidjeti na njenom mjestu? Svi bi volili vidjeti Amara na celu strucnog staba i tu smo svi, manje vise, slozni.. ali valjda ne ocekuju da ce Amar moci biti sve sto jedan fudbalski klub treba? Ko su ti zeljeni ljudi koji bi dosli na mjesto ovih??
On je realno daleko prevelik zalogaj za nas. Ali "zvucno" a kvalitetno ime se isplati jer bi tribine bile pune. Koliko god me to nervira, to je tako. Adzem i da je biljezio top rezultate bilo bi ovako. Sad neka se izracuna puniije tribine i sigurno se isplati uloziti u pravog trenera.Locomotiva je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:31 pmAmar Osim za PLBiH. Ako hocemo u grupnu fazu to moze samo jedan bosanski strucnjak, a to je Vaha![]()
Zna gosp. Mamic sta valja. Fino skupiti €1.000.000 a mi da skupljamo karte za finale LP.
Spoiler:
Izvlačenje 19. juna, prva utakmica 12. jula. Trenutno bi bili nosioci, a mogući protivnici:
Mene samo hastra da ne ostane Adzem i nakon derbija.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:50 pmE moj Adzeme, pa se ti inati pa glumi neki kurč, guraj svoje igrace, odstranjuj bolje igrace. Nek ti Vranjes i kompanija odredjuju ko ce igrat i guraju Kajkuta krampu, ko od kamen mu se lopte odbijaju.
Sinana si sjebo, Sabana, Projica, Zeca...
Baki Jovic igra za vikend a sljedecu bude na tribinama, Handzic ne igra 2 pa ga ubaci on zabije gol, Stana mu ne igra dugo pa onda pocne niotkud, Hajdarevic ne igra u juniorima pocne mec protiv nas. Baka kolko god bio ubleha ispade bolji od Adzema, a Zrinja Real za nas.
Jbg uprava je kriva sto nije smjenila Adzema na vrijeme. Ovako ce vjerovatno letiti, a da je smjenjen moglo se mozda sta trznut.
Jer kolko god ovdje ubjedjivali da ono u Mostaru nije okrenulo sezonu, nije upravu. Ako Baka kaze da jest, ako igrac Zrinjskog kaze da jest, onda jest tako.
Halo popusti malo. Sto ne reaguje administracija ???djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:38 pmSvaka cast nasem obrazli vojniku na klupi. Jedini kiks i greska Misimovica, imenovanje ovog supka na klupu. Upravi puna podrska, a ovo govno nabit nogom na biro. Ne vracat ublehu ni u omladinski pogon
sastrane je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:56 pmHalo popusti malo. Sto ne reaguje administracija ???djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:38 pmSvaka cast nasem obrazli vojniku na klupi. Jedini kiks i greska Misimovica, imenovanje ovog supka na klupu. Upravi puna podrska, a ovo govno nabit nogom na biro. Ne vracat ublehu ni u omladinski pogon
Ovaj evo konstantno vrijedja i ruzno govori o Adzemu. Adzem je zeljovac prije svega a to sto je mozda losiji trener nije on kriv.
Strorme upozori malo ovog balavca
Ma sumnjam, nismo mi poznati po tomOmar500 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:52 pmMene samo hastra da ne ostane Adzem i nakon derbija.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:50 pmE moj Adzeme, pa se ti inati pa glumi neki kurč, guraj svoje igrace, odstranjuj bolje igrace. Nek ti Vranjes i kompanija odredjuju ko ce igrat i guraju Kajkuta krampu, ko od kamen mu se lopte odbijaju.
Sinana si sjebo, Sabana, Projica, Zeca...
Baki Jovic igra za vikend a sljedecu bude na tribinama, Handzic ne igra 2 pa ga ubaci on zabije gol, Stana mu ne igra dugo pa onda pocne niotkud, Hajdarevic ne igra u juniorima pocne mec protiv nas. Baka kolko god bio ubleha ispade bolji od Adzema, a Zrinja Real za nas.
Jbg uprava je kriva sto nije smjenila Adzema na vrijeme. Ovako ce vjerovatno letiti, a da je smjenjen moglo se mozda sta trznut.
Jer kolko god ovdje ubjedjivali da ono u Mostaru nije okrenulo sezonu, nije upravu. Ako Baka kaze da jest, ako igrac Zrinjskog kaze da jest, onda jest tako.