sub maj 05, 2018 9:21 pm
Adzem mora otici. Ne zato sto je meni odvratan, nego zato sto ne moze pomoci vise ovome Zelji. Totalno je izgubio kompas i sto prije mora biti bivsi. Ne smijemo napraviti gresku kao sa Petrovicem. Vidjeli smo da nije kapacitet, niti autoritet. Poceo lafo sad miksati i mijenjati, a prije toga 10 puta isti sastav poceo. Znaci totalni raspad sistema. Samo sad zamislite kako ce recimo Zec gledati na Adzema, njega navodim kao primjer ili recimo Vranjes kojeg je tumbao ili Ramovic koji je klupiran radi tog istog Vranjesa koji nije donio rezultat. Ili recimo Sabanadzovic koji se pogubio ili Mujagic koji je sjedio ispred tv i pratio Zelju radi Sase Kajkuta koji ne moze igrati ozbiljan fudbal.
Puno pitanja i nedoumica, ali ostace ona najveca, IGRAJTE PICKE ZA BOJE PLAVE. Ponovo gubimo titulu na isti nacin, mislim da smo od aprila u ligi dali samo jedan gol izuzev tekme sa Zrinjskim. Igraju ocajno, bezidejno, mrzovoljno, pickasto. Nemaju nista sto uvijek krasi Zelju, nemaju ono osnovno sto ih treba razlikovati od igraca koji igra za 800 maraka u Krupi ili Radniku. Ponovo su nas iznevjerili i izdali, ponovo ponizili.
Na ljeto veliki zadatak za upravu da napravi pobjednicki tim, srcan tim, tim kojeg se necu stidjeti kad predjem 200 kilometara. Tim kakav je bio onaj sa Bajicem, Amirom, Memijom, pa i onim djikanom Kokotom.
Adzeme odlazi. Igraci, picketine najvece od iduce sezone cemo drugacije...
Jedva cekam izvlacenje za europu i prelazni rok. Samo karakterni igraci i isti takav trener.
I da s obzirom na karakter i odnos prema dresu 90 posto igraca uopste me ne bi iznenadilo da izgubimo kup, Boga mi.
UPRAVA JE NAJJACI ORGAN ZELJE VEC GODINAMA. Puno bolji od navijaca, a da ne spominjem one mentalne patuljke od igraca.
Modus vivendi !