a šta je alternativa tom tolerisanju? zviždati i tražiti ostavke i kad se pobjeđuje? uletati u teren, tjerati trenere, igrače, uprave? i ovako je edis treći trener u sezoni, a igrački kadar je komplet renoviran na pauzi.delinjo je napisao/la:Moja analiza.... Jedna od najvecih blamaza naseg kluba u novijoj historiji.. Po rezultatu je cak i odlicno ali kad na utakmici u kpjoj ganjas rezultat ne mozes preci centar za cijelu utakmicu sve ti bude jasno.. Blamaze protiv hapoela i makabija su nista za ovo... Protivnik nije bila sevilla nego jebena sloboda... Edis je danas izgubio moju podrsku ali skroz(ne zelim da me sad pljujete ali ako neki mogu imati misljenje da je Memija WC igrac tako i ja mogu imati svoje).... Ponizavanje Djermanovica od strane doticnog ne bi kom ali sta ocekivati da ti ekipa odigra nesto lad su treneti Mulalic i Karic... Memiji zelim sgo ptije da napusti klub jer nismo Gorazde da fe trpimo 2 god.... Pozicija koju je igrao nema veze sa tim da te protivnicki igraci ismijavaju... Majko draga ko da je protiv Suareza igrao ccc... Ocekujem na ljeto novi remont ekipe.... Ali skroz ali se treba poceti od strucnog staba... Krivi smo i mi navijaci iskrenp. . Ko najvece picke smo tolerisali igru bez igre cijelu sezonu... I kontali mozemo zauvjek tako... Uvijek cemo imati srece da protivnik pogadja stative a mi iz jedine prilike golove... Ajzea sinoc ismija pirica kako iz svakog suta primi gol a zadnje tekme Vedran isto radi ali na to se suti... Mada sta recimomku kad mu je Karic trener... Osim Lendtica i Miroslava ja ne vidim da je neki od ovih igrac za Zelju kojeg mi zelimo... Izgurati do kraja ovo kako god zavrsi... Ja cu u ned opetsvim srcem navijati za svog Zelju na kosevu... Jbg bolest ne bira...
vedran je danas je odbranio jedan totalni zicer i par solidnih šuteva, za jedan gol je djelomično kriv ali ni za taj nije ni blizu koliko odbrana...možda i prvi za koje možeš reći da je i djelomično kriv u ovoj polusezoni, a momku nepuna 21. šeha je u istim godinama bio bitno lošiji i više kiksao. a pirić nije ni imao šta odbraniti kad nismo ni šutali, bez ocjene, crtica, pa ne znam šta njega uvlačiš u ovo...