Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plavi voz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 9:40 pm

Nije da se nije trčalo,al ko muhe bez glave ...mislim da je do Edisa!,al treba ga podržati, nešto smo i pobijeđivala s njim!

Valter
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:41 pm

Zeljo1921 je napisao/la:Da napišem svoje viđenje dok sam još ljut.
Prvo od pet golova koje smo primili u dvije utakmice protiv Slobode četiri su iz prekida.
Od ta četiri gola tri nam je dao Kostić i svaki put je ostajao sam. To je zabrinjavajuća čonjenica posebno pred derbi jer u zadnjih par utakmica pitari samo daju golove iz prekida, a vidimo kakvi smo iz prekida i kako pokrivamo njihove igrače. Po Edisu neću pljuvati, sačekat ćemo kraj sezone ali se vidjelo koliko je Sloboda taktički bolje odigrala. Poslije ligaške utakmice ljudi su nas pročitali i ne bi ih dobili da igramo još pet utakmica. Jedino nas pobjeda u derbiju sad vraća.
Ovo za stopere je kljucno zapazanje. Ako to Edis ne uspije rijesiti do nedjelje đaba mu sve ostale pozicije u ekipi.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:42 pm

Shvatam da smo isfrustirani ovim, ali, zivot ide dalje. Ljudi su nas zasluzeno dobili u obje utakmice i izbacili iz kupa. Pored ovakve igre, da je bilo suprotno bilo bi nezasluzeno. Nikakve rezove preko noci, ako do sada nismo naucili sta nam je tjeranje Amara prvi put donijelo, onda necemo nikada. Miri Stevanovicu skidam kapu, pravi profesionalac!

Zamolio sam ranije da ne psujete ni igracima, ni Mulalicu. Kritika svakako, ali psovati nekome ko je dao toliko Zelji nije opcija i bit ce sankcionisano. Hajde braco i sestre, sada da pokazemo nasu snagu, da ovu ekipu dignemo do derbija i pobjedimo na Kosevu. Bice vremena za lizanje rana i analiziranje, sada je najbitnije pobjediti pitare! Svaka cast Manijacima!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:42 pm

Valter je napisao/la:
Zeljo1921 je napisao/la:Da napišem svoje viđenje dok sam još ljut.
Prvo od pet golova koje smo primili u dvije utakmice protiv Slobode četiri su iz prekida.
Od ta četiri gola tri nam je dao Kostić i svaki put je ostajao sam. To je zabrinjavajuća čonjenica posebno pred derbi jer u zadnjih par utakmica pitari samo daju golove iz prekida, a vidimo kakvi smo iz prekida i kako pokrivamo njihove igrače. Po Edisu neću pljuvati, sačekat ćemo kraj sezone ali se vidjelo koliko je Sloboda taktički bolje odigrala. Poslije ligaške utakmice ljudi su nas pročitali i ne bi ih dobili da igramo još pet utakmica. Jedino nas pobjeda u derbiju sad vraća.
Ovo za stopere je kljucno zapazanje. Ako to Edis ne uspije rijesiti do nedjelje đaba mu sve ostale pozicije u ekipi.
apsolutno nejasno kako njima uspijeva izgledati sve gore svaku utakmicu. one prve su izgledali kao da dugo igraju zajedno, a sad izgledaju kao da nisu ni trenirali zajedno...
gradi željo boli te *****

chile
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:43 pm

Nije problem izgubiti nego nacin na koji izgubis.
Nismo se sastavili sa loptom, nismo opucali po golu protivnika.
Golem razlog da se zapitas kako dalje.
Kozoyebi su nas posteno isprskali i ne vidim nikakvo opravdanje za to.
Naravno da treba probati zaboraviti i okrenuti se derbiju mada ne znam kako, bice tesko psihicki vratiti igrace.
Ovaj dvoboj ce drasticno utjecati na posjetu protiv Zrinja da to tesko moze popraviti i pobjeda na Zubanpolju.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

MrRiccoli
Kontakt:

Ma sramotna igra za nepovjerovati

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

TheJoker je napisao/la::rofl: :rofl:
30 dana.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

FaraonTM
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:44 pm

Neću im halaliti u slučaju pobjede na derbiju, ne bi im halalio ni da prvaci postanu.

Nije problem izgubiti, problem je način na koji se izgubi.

A ukoliko se ovaj dvomeč olako zaboravi doći će opet ovako žute minute pa ćemo se za glavu hvatati.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

delinjo
Kontakt:

Moja analiza.... Jedna od najvecih blamaza naseg kluba u novijoj historiji.. Po rezultatu je cak i odlicno ali kad na utakmici u kpjoj ganjas rezultat ne mozes preci centar za cijelu utakmicu sve ti bude jasno.. Blamaze protiv hapoela i makabija su nista za ovo... Protivnik nije bila sevilla nego jebena sloboda... Edis je danas izgubio moju podrsku ali skroz(ne zelim da me sad pljujete ali ako neki mogu imati misljenje da je Memija WC igrac tako i ja mogu imati svoje).... Ponizavanje Djermanovica od strane doticnog ne bi kom ali sta ocekivati da ti ekipa odigra nesto lad su treneri Mulalic i Karic... Memiji zelim sto prije da napusti klub jer nismo Gorazde da te trpimo 2 god.... Pozicija koju je igrao nema veze sa tim da te protivnicki igraci ismijavaju... Majko draga ko da je protiv Suareza igrao ccc... Ocekujem na ljeto novi remont ekipe.... Ali se treba poceti od strucnog staba... Krivi smo i mi navijaci iskreno. . Ko najvece picke smo tolerisali igru bez igre cijelu sezonu... I kontali mozemo zauvjek tako... Uvijek cemo imati srece da protivnik pogadja stative a mi iz jedine prilike golove... Ajzea sinoc ismija pirica kako iz svakog suta primi gol a zadnje tekme Vedran isto radi ali na to se suti... Mada sta recimomku kad mu je Karic trener... Osim Lendrica i Miroslava ja ne vidim da je neki od ovih igrac za Zelju kojeg mi zelimo... Izgurati do kraja ovo kako god zavrsi... Ja cu u ned opet svim srcem navijati za svog Zelju na kosevu... Jbg bolest ne bira...
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u sri apr 20, 2016 9:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

Nikad gore nismo igrali.ILjepša je igra bila sa Livajom,Mladenovicem,Kokotom...Samo Amar ove "zvjezdice" moze spustiti na zemlju i niko drugi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

fk1921

AsharaK je napisao/la:Hebo te zbog cwga sam se mrzo ja ...daj minjoreovu postavu, bolje bi odigrali ...
Zbog Zeljeznicara!! Ako ces se zalit ne dolazi na tekme gdje igra nas Zeljo!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

kvalitet
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:45 pm

Ništa ne bih pametovao, užasni smo bili u ovom dvomeču. Husref je nadmudrio Edisa kojem je ovo velika škola, vjerujem da će izvući pouke.

Edis je pred sobom imao jedan zadatak: izboriti Evropu kroz Kup - nije uspio. Srećom, u ligi ima učinak bolji nego što se očekivalo, tako da se tu može i mora vaditi. Ako ne uspije, mislim da ne zaslužuje još jednu priliku, ali polahko.

I nadam se da je jasno da Bekrić ni slučajno ne može na krilo (ja bih, kao obični ljubitelj ovog sporta, tu prije stavio nedovoljno provjerene Halvadžića ili Mailsona, svakako su nam šanse bile minimalne), Memija ni pod razno na lijevog beka (Kramarić ovakav kakav jeste je bolje rješenje), Pozder se sada čini kao razumno pojačanje (Đermanović me malo razočarao).

Manijaci, bravo!

Okrećemo se derbiju, moramo to uzeti, pokazati ko je šef u gradu!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:46 pm

Zbog cega ban? Sem ako nije dozvoljeno navijacima drugih klubova pisati na nasoj temi, ne vidim razlog. Pa i mi smo se njima smijali..

Sramotno, halalit cu Europu istog momenta, da se ne bih previse razocarao. Odigrali su ko pic.ke, sve i jedan, sem Lendrica naravno..
Edis - blago receno katastofalno u obje utakmice !

black64
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:46 pm

AMARE ČEKAMO TE :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:48 pm

slika

Ovako sam pisao na onom tamo forumu kad smo doveli prva 3-4 igraca. Na pripremama se vidjelo da to nije to, pa smo govorili da je to nova ekipa i da ce se uigravati. Poslije smo pobjedjivali sve redom iako nismo igrali nesto ekstra, opet smo govorili da cemo biti bolji i bolji. Eh to bi sve bilo bolje i bolje, ali izgleda nije.

O ostavci ne treba u ovom trenutku ni razmisljati, jednostavno sta nam moze dobro donijeti smjena trenera 5 kola pred kraj. Razmisliti na ljeto sta je najbolje za nas, jesmo li igrali dobro, jesmo li izborili Evropu, podvuci crtu i donijeti pravo rjesenje.

Klub kao klub ide pravim putem i dovedeni su dobri igraci, dovest ce se aBd jos neki, stadion se gradi, lijepo nam je do sad bilo. Bit ce jos ljepse, samo ne treba donositi nagle komentare i padati u ocaj.

Model1964

sri apr 20, 2016 9:49 pm

Ja sam sada zabrinut za derbi. Iz tekme u tekmu igramo sve lošije. Ne vidim kako riješiti taj problem.
Uprava je sada na velikom ispitu. Dali će zabiti glavu u pijesak ili će muški reagovati? Za ovko sramotnu igru i brukanje Željinog drsa i grba svi su zaslužili žestoku kaznu. Nema veze što je pred derbi, kazna je kada se zasluži. I navijači bi trebali jasno i glasno reči šta misle o igri.
Mahalaško za i protiv Sablje neče nas daleko odvesti.
Molim vas prestanite pisati da neko pljuje ako iznosi svoje viđenje i kritikuje. Svi smo mi ovde zbog Želje.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:49 pm

Bice guravo do kraja.. Zbiti redove i dobiti pitare ili nas nema nigdje bar rezultatski sto se ove sezone tice.. Cak i sa pobjedom na Kosevu nam i dalje predsoji grcevita borba za evropu.. Bez te pobjede mozemo se odmah okrenuti sledecoj sezoni..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:50 pm

delinjo je napisao/la:Moja analiza.... Jedna od najvecih blamaza naseg kluba u novijoj historiji.. Po rezultatu je cak i odlicno ali kad na utakmici u kpjoj ganjas rezultat ne mozes preci centar za cijelu utakmicu sve ti bude jasno.. Blamaze protiv hapoela i makabija su nista za ovo... Protivnik nije bila sevilla nego jebena sloboda... Edis je danas izgubio moju podrsku ali skroz(ne zelim da me sad pljujete ali ako neki mogu imati misljenje da je Memija WC igrac tako i ja mogu imati svoje).... Ponizavanje Djermanovica od strane doticnog ne bi kom ali sta ocekivati da ti ekipa odigra nesto lad su treneri Mulalic i Karic... Memiji zelim sto prije da napusti klub jer nismo Gorazde da te trpimo 2 god.... Pozicija koju je igrao nema veze sa tim da te protivnicki igraci ismijavaju... Majko draga ko da je protiv Suareza igrao ccc... Ocekujem na ljeto novi remont ekipe.... Ali se treba poceti od strucnog staba... Krivi smo i mi navijaci iskreno. . Ko najvece picke smo tolerisali igru bez igre cijelu sezonu... I kontali mozemo zauvjek tako... Uvijek cemo imati srece da protivnik pogadja stative a mi iz jedine prilike golove... Ajzea sinoc ismija pirica kako iz svakog suta primi gol a zadnje tekme Vedran isto radi ali na to se suti... Mada sta recimomku kad mu je Karic trener... Osim Lendrica i Miroslava ja ne vidim da je neki od ovih igrac za Zelju kojeg mi zelimo... Izgurati do kraja ovo kako god zavrsi... Ja cu u ned opet svim srcem navijati za svog Zelju na kosevu... Jbg bolest ne bira...
evo upravo sto sam naveo... sad tek treba podrska nasim igracima da nas ova kriza prodje... razmisli malo sta dobijas time sto je edis (koji obecava puno, ali isto tako se mora nauciti dosta toga) postao negativac u tvojim ocima...
100/94/37/34 - i to je to!

Brkoo
Kontakt:

Ja cu i Edisu i igracima ovu blamazu halaliti jedino ako dobijemo u derbiju jer bi tada imali sve konce u svojim rukama vezano za evropu i ne bi zavislili od nikoga vec iskljucivo od sebe..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ivicahuljev
Kontakt:

black64 je napisao/la:AMARE ČEKAMO TE :zeljeznicar1:
:palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava