SirAlexe nisam ja sam lopov

Saban Hajdar izmjena ostalo isto, eto moja pretpostavka, nije znaci info hahah
Svi po komad, Joco Stokic je na toj zemlji zabijao golove.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 8:54 amPredzadnji put gledamo ovaj historijski travnjak. Na zadnju utakmicu svi sa lopatama, svi po komadstorm_raider je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 8:44 amPa mi jos samo 2 puta Zelju ove sezone gledamo na Grbavici. Jao, jao...
Volim te Zeljo!!!
Pored svega toga, nama se titula dvije godine zaredom otima na potpuno drugaciji nacin.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑uto maj 01, 2018 3:09 pmJesu li ovo Vranjes i Zakara sastavljali ovo saopstenje?Nama krivo tendeciozno sudnjenje...mi derbi i Krupu odigrali bez klizeceg buhahagaha
Pomjeri se Alija da ja legnem.
Da se primjetiti da dnevno najvise postova pises a najmenje na utakmice ides?Plava Porodica je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 11:18 amNAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!!
Vratite trofeje gdje pripadaju!
Mene drma opasna nervoza bem ti život..
Ako ko zna neki dobar stream za arenu 1 postavite molim vas!
PitarGMAZ1921 je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 11:31 amDa se primjetiti da dnevno najvise postova pises a najmenje na utakmice ides?Plava Porodica je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 11:18 amNAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!!
Vratite trofeje gdje pripadaju!
Mene drma opasna nervoza bem ti život..
Ako ko zna neki dobar stream za arenu 1 postavite molim vas!
Malo cudno,zar ne?
Ovaj baš hoće da ja dođem i da ne uzmemo kup.