Ne mozes ti konjima objasnjavat, lake je pljuvat sve od do, jer su to konji jednostavno.jovanmaksimovic je napisao/la:zamolio bi pojedince da se ne pocnu sad sr.ati kako smo lose odigrali... i kako je edis kriv za sve ili neko treci... sloboda je imala ne samo srece nego i znanja da nas pobjedi, i cestitke njima na tome... mi moramo sad izvuci pouku iz ove blamaze i napraviti najbolje![]()
zato nema smisla sad nesto kritikovati igrace...
u pravu si likusa,eventualni remi na derbiju najmanje nama odgovara a najvise Sirokomlikusa je napisao/la:slabo nam bod sta znaciarelinho je napisao/la:Jedino pozitivno iz ovog meca je sto se igraci nisu umorili pa ce za derbi biti spremni i nadam se da mogu bod izvuci.
ne kontam jel trebamo govoriti kako su dobro odigrali ? vidjeli smo kako se izvukla pouka iz prosle utakmice od grozne igre na Grbavici do jos gore na Tusnju al ok hajmo biti optimisticikazubo je napisao/la:Ne mozes ti konjima objasnjavat, lake je pljuvat sve od do, jer su to konji jednostavno.jovanmaksimovic je napisao/la:zamolio bi pojedince da se ne pocnu sad sr.ati kako smo lose odigrali... i kako je edis kriv za sve ili neko treci... sloboda je imala ne samo srece nego i znanja da nas pobjedi, i cestitke njima na tome... mi moramo sad izvuci pouku iz ove blamaze i napraviti najbolje![]()
Moze i remi al da nam se poklope kiksovi pijedinih ekipa uz to da mi sve pobjedimo do krajadino lj je napisao/la:u pravu si likusa,eventualni remi na derbiju najmanje nama odgovara a najvise Sirokomlikusa je napisao/la:slabo nam bod sta znaciarelinho je napisao/la:Jedino pozitivno iz ovog meca je sto se igraci nisu umorili pa ce za derbi biti spremni i nadam se da mogu bod izvuci.
Vrlo klimav stoperski tandem.Djulaga_ je napisao/la:Kosoric i Bogicevic jedna velika nula. Stavit Hodzurdu nek igra, nema smisla za ovu dvojicu. uzas
ma mislili, ne mislili u ovom trenutku nema govora o tome.krajisnik87 je napisao/la:Zar mislite da je rjesenje ostavka Mulalica poslije dva poraza u kupu ?
Naravno da nema smisla kritikovati igrace, ali neko je kriv za ovo, tj. Edis je potucen od strane Musemica i to je to.jovanmaksimovic je napisao/la:zamolio bi pojedince da se ne pocnu sad sr.ati kako smo lose odigrali... i kako je edis kriv za sve ili neko treci... sloboda je imala ne samo srece nego i znanja da nas pobjedi, i cestitke njima na tome... mi moramo sad izvuci pouku iz ove blamaze i napraviti najbolje![]()
APSOLUTNO !!! Odjavljujem se sa foruma do petka. valjda se popravi atmosfera... MULALIC EDIS !FKZ1921 je napisao/la:Lopta je to...
Pobjedis,izgubiš...Ideš dalje.
Treba se okretati sljedećoj utakmici. Dobar primjer je upravo Sloboda. Prije par dana kući zijane 3:0 ...Ne prave dramu,idu dalje i evo ih već večeras na pravom kolosijeku.
Ovo ispadanje je ispadanje zbog stopera.rios je napisao/la:Vrlo klimav stoperski tandem.Djulaga_ je napisao/la:Kosoric i Bogicevic jedna velika nula. Stavit Hodzurdu nek igra, nema smisla za ovu dvojicu. uzas
Nemam snage pisati neki duzi komentar,mozda kasnije..Ili sutra..Tuzan sam,frustriran,,Ne zbog poraza,ne zbog ispadanja iz kupa nego zbog nase nemoci veceras..Pregazeni smo u ovom dvomecu 5-2![]()