Hajmo mi u Lunar popit sta za smirenjeFaraonTM je napisao/la:Šta je piiiiičke mislili ne može Željo dati gol
Prijatelju, gdje su igraci Čelzija koji su uzeli titulu prosle godine?! Igraci nisu krivi, Edis je izgubio ovo polufinale.fcz je napisao/la:Insajderi, prosvijetlite nas ako moze (bez ikakve ironije, majke mi rodjene, samo iskreno pitam ove ljude bliske klubu jer mi ovo sto se desava pojede dzigericu). Sta se desava s nasim igracima??? Osim sto su velika i zvucna pojacanja preko noci zaboravila igrati lopte, oni djeluju potpuno beskrvno i bez ikakvog motiva, kao da ih savrseno boli qrac da li ce Zeljo svaku utakmicu izgubiti sa 5:0. Kako je to moguce?
Bolje Cosmoslikusa je napisao/la:Hajmo mi u Lunar popit sta za smirenjeFaraonTM je napisao/la:Šta je piiiiičke mislili ne može Željo dati gol![]()
za ovakav gol krivo je najmanje 3-4 igrača. kad lopta preleti cijelu ekipu i padne pred noge stoperu koji iz mrtvog ugla zakuca pod prečku...Republika je napisao/la:http://sport1.ba/video-kostic-svojim-dr ... t-tuzlaka/
Ovdje iza gola se vidi koliko je loše reagovao Bogičević
hajde i to sto si rekao nova ekipa, shvatio bih da je to bilo u prvih par kola,ocekivao bih tad nesto losiju igru a vremenom bolju, ali umjesto da sve bolje igramo kako vrijeme ide, mi igramo sve gore, a glavni razlog je zato sto igramo identicno, odnosno ne igramo nista osim nabijanja lopte iz zadnje linije, kada nam zatvore desnu stranu...ž'21 je napisao/la:I ja se slazem da nam igra ne valja ali kao glavnog krivca ne vidim Edisa nego velike promjene u ekipi.neda_TM87 je napisao/la:ono sto sam htio reci jeste da, bez obzira na pobjede koje smo imali i taj niz, nasa igra u svakoj utakmici je bila ravna nuli, a do pobjeda smo dolazili vise sretno nego spretno, ali malo je ko tad vidio da nesto opasno ne valja, nezz kako se zove jedan forumas ali je on to potencirao sve vrijeme, a kada nam je sreca okrenula ledja, onda odes u Tuzlu i primis 3 komada i obrukas se sa ovakvom igrom, gdje se povezati ne mozes, a koliko se Edis gubi dovoljno govori i ova izmjena cuj vadi Djermanovica, eto on je glavni krivac sto gubimo, pa da ga moras uvesti u 30 min. pa izbaciti u85. da ubijes u pojam covjeka koji ni kriv ni duzan realno nije, sta da treniras neki autoritet, strogocu, kome?ž'21 je napisao/la: Vidi. Ovi igraci igraju deset utakmica skupa. Od prosle sezone samo je Kosorić u prvom timu. Ti ako mislis da se deset igraca moze uigrati za dva mjeseca onda nesto nije u redu sa mnom ili sa tobom. Moje ili tvoje percipiranje nogometa onda nije u redu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nisam sposoban za izlazak iz sobe u ovom trenutkulikusa je napisao/la:Hajmo mi u Lunar popit sta za smirenjeFaraonTM je napisao/la:Šta je piiiiičke mislili ne može Željo dati gol![]()
Sreca moja sto sam farmaceutFaraonTM je napisao/la:Nisam sposoban za izlazak iz sobe u ovom trenutkulikusa je napisao/la:Hajmo mi u Lunar popit sta za smirenjeFaraonTM je napisao/la:Šta je piiiiičke mislili ne može Željo dati gol![]()
pa kažeš i sam, mi igramo gore, ne identično...meni je neobjašnjivo naročito kako stoperski par može svaku tekmu izgledati sve gore umjesto bolje.neda_TM87 je napisao/la: hajde i to sto si rekao nova ekipa, shvatio bih da je to bilo u prvih par kola,ocekivao bih tad nesto losiju igru a vremenom bolju, ali umjesto da sve bolje igramo kako vrijeme ide, mi igramo sve gore, a glavni razlog je zato sto igramo identicno, odnosno ne igramo nista osim nabijanja lopte iz zadnje linije, kada nam zatvore desnu stranu...