Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 6:56 pm

psihopata je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Da malo zatrolam van teme.

Je li ko od vas strucnjaka za kafu, da bacimo mlin, da se druzimo.
Uslovi, 25+ i da je blizu Malte.
Ja castim :-)
može li 24 i 11 mjeseci? :mrgreen:
Ma moze na postenje :-)
Hajde na pp.

Izvinite svi za off topic.
Željeznicar za život cijeli!

salle86
Kontakt:

pon jun 20, 2016 6:57 pm

FKZ1921 je napisao/la:Neovisno od toga sto su i clan uprave i sef ss,na predstavljnju sefa, eksplicitno najavili titulu,ja mislim da je u sljedecoj sezoni najbitnije da se vidi evidentan napredak u igri i da se izbori evropa. To bi znacilo da su napravljeni dobri potezi,stvorani dobri temelji i da ne bi trebalo ponovo sve iz temelja...
:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Model1964

pon jun 20, 2016 7:10 pm

Ajzea je napisao/la:Nasu djecu mogu na ovaj nacin klasificirati;
One sto znaju a nece.. Njih ne zelim gledati drugim ocima ili kratko receno, tjeraj iz kluba. Svu srecu svijeta im zelim u nastavku karijere;
Oni sto hoce a ne znaju su mi drazi od ove prve grupe, ali neka se late knjige. Zelim im svu srecu svijeta, također;
Oni sto hoce a znaju.. Ne postoji igrac koji mi je prioritet u odnosu na to nase dijete i takvog bih maksimalno forsirao, i niko mi ne bi bio ispred njega, taman u tom trenutku bio daleko bolje rjesenje. Njima zelim ono sto i sebi, mislim da to dovoljno govori..

Ne moraju i ne trebaju imati povlasten status samo ako imaju cast da ih deklarisemo kao Zeljinu djecu. Ako su Zeljina djeca, znaju i hoce, onda moraju imati povlasten status. Meni se i dan-danas za Amirom place, ali tako je, ocigledno, moralo biti..
:palacgore:
Vidi ti njega :)
Dodao bih da ove iz trece kategorije treba gurati u vatru cim podpišu profi ugovore ... a bogami i prije.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:13 pm

još jedan "novi početak", tj. rješavanje značajnijeg broja igrača i dovođenje novih, iliti "generalka" igračkog kadra, bi bio baš poguban. i novčano i zbog kontinuiteta. ako se "samo" izbori evropa ja ni u kom slučaju ne bih bio za smjenu trenera a priori zbog toga, iako je najavljena titula.
gradi željo boli te *****

Neandertalac

pon jun 20, 2016 7:22 pm

Ispali me ovaj skoro 25_godisnjak, zapravo ne javlja se.
Strah id pranja na ruke, sta li :-)

Neko drugi? Na pp.

Izvinite jos jednom.

cikazubo
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:26 pm

Da Tiago nece u hnl-u zavrsit, vidim vec danima objavjuje slike i klipove iz Splita..

logme
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:28 pm

ChWilla je napisao/la:još jedan "novi početak", tj. rješavanje značajnijeg broja igrača i dovođenje novih, iliti "generalka" igračkog kadra, bi bio baš poguban. i novčano i zbog kontinuiteta. ako se "samo" izbori evropa ja ni u kom slučaju ne bih bio za smjenu trenera a priori zbog toga, iako je najavljena titula.
Svako ko gleda na stvari realno će se složiti s ovim. Evropa, stadion, kontinuitet, ubacivanje igrača iz juniorskog pogona ..

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:31 pm

cikazubo je napisao/la:Da Tiago nece u hnl-u zavrsit, vidim vec danima objavjuje slike i klipove iz Splita..
Ja sam cuo da treba negdje u Srbiju a satro nama prosuo pricu fali mu brazil ha hu

Zvaka72
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:33 pm

ChWilla je napisao/la:još jedan "novi početak", tj. rješavanje značajnijeg broja igrača i dovođenje novih, iliti "generalka" igračkog kadra, bi bio baš poguban. i novčano i zbog kontinuiteta. ako se "samo" izbori evropa ja ni u kom slučaju ne bih bio za smjenu trenera a priori zbog toga, iako je najavljena titula.

Potpisujem, samo bih još dodao, promociju bar dva mlada igrača koji se mogu prodati, i ja zadovoljan ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Plava porodica me ubi u pojam.

salemprolic
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:34 pm

Sad pogledao trening. Danas nije bilo ovih za koje je receno da su otpisani(Djermanovic, Hiros, Midzic, Enis Sadikovic, Bogicevic, Hodzurda, Stanic) i Husica(ne znam iz kojeg razloga). Dado je bio tu, trener ga je vise puta pohvalio kad su se podijelili. Svidjela mi se opcija sa Zericem na desnom krilu gdje je par puta na svoje lake noge i brzinu prolazio Kramarica. Par puta na dupli pas se ispaljivao, uglavnom on me nekako najvise obradovao. Dzenis se nazabijao golova, grize, trci, trudi se. Grk visok, jak, igra siguran pas, par puta poslao dugu loptu, preciznu. Naravno nista se ne moze vise reci, rano je o tome. Igrali su brzo, na dva dodira uglavnom. Lijepo je opet vidjeti da medju ovih 26 danas ima i nase djece dosta, Kjosevski, Memija, Osmankovic, Durakovic, Hasanovic, D. Sadikovic, Beganovic, Zeric, Ceman, Cutahija, Mujagic.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:36 pm

Neandertalac je napisao/la:Ispali me ovaj skoro 25_godisnjak, zapravo ne javlja se.

Neko drugi? Na pp.

Izvinite jos jednom.
Ako si ( a jesi ) u stvarnom životu ovako nedokazan bolje da ne naručujemo tu kafu jer je nebi stigli popiti.
イビチャ・オシム

psihopata
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:39 pm

Neandertalac je napisao/la:Ispali me ovaj skoro 25_godisnjak, zapravo ne javlja se.

Neko drugi? Na pp.

Izvinite jos jednom.
:mrgreen:

ti ozbiljan jarane,ja se zahebajem sa godinama,bliže sam 35 nego 25,a nisam baš ni blizu(4 tramvajske stanice) :mrgreen: tako da mene nećeš peglati večeras. :mrgreen:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

sajo10
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:39 pm

Ja mislim da pricam za sve nas koji ne zivimo u BiH ili u Sarajevo kako je lijepo kada mozemo da procitamo vase izjave sa treninga i kako je to izgledalo. Iako je to sve subjektivno opet dobijemo poprilicno korektnu sliku s treninga naseg Zelje. Hvala vam! :)

Jaozinho22

pon jun 20, 2016 7:43 pm

arelinho je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Da Tiago nece u hnl-u zavrsit, vidim vec danima objavjuje slike i klipove iz Splita..
Tiagu u posljednji cas propao angazman u drugoj belgijskoj ligi.
Nabijem ja njega! Rekao je da ide iz Zelje jer mu fali Brazil a ne da ganja loptu po Belgijskoj ligi :psujem:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

rios
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:46 pm

Licno ja od predstojece sezone ocekujem da budemo konkurentni od prvog do posljednjeg kola,da budemo tu u uzem krugu najozbiljnjijih kandidata za trofeje.
To je neki minimum ispod kojeg Zeljo jednostavno ne treba da ide.Sad,hoce li se i osvojiti trofej na kraju pitaju se nesto i ostali konkurenti,neke objektivne stvari,splet okolonosti,itd..Ali mi moramo biti tu,u krugu favorita.
Za tako nesto je neophodan kontinuitet o kojem se vec pricalo u ranijim postovima,kako u igrackom tako i u trenerskom kadru,kojeg mi nemamo evo vec 2-3 sezone.
Taj kontinuitet se mora graditi korak po korak,oprezno i odmjereno.Evo,neki sitni su vec ucinjeni,kristalise se igracki kadar,promjene u nacinu treniranja,organizacije vodjenja prvog tima,neki moderniji pristupi.Naredni korak cemo vidjeti pocetkom prvenstva,nasa igra mora dobiti vidljive konture i prepoznatljive crte trenera koji je vodi.
Nakon toga,ako se ovi prvi koraci pravilno uradjeni,naredni ce se praviti po prirodnom toku i logicnim slijedom.Igra bi trebala biti sve bolja,kad igras dobro rezultat ne bi trebao da izostane,a ako i izostane raja to zna prepoznatii nagraditi,kao puno puta dosad.
U takvom razvoju situacije gore pomenuto moje ocekivanje nece izostati vjerovatno,mi cemo biti u samom vrhu gdje nam je i mjesto,sa trofejima kao krunom ili bez njih,ali u samom vrhu,ono da osjetis da te protivnici respektuju a ne da najvaljuju pitanje je samo sa koliko razlike..Eh to sebi vise ne smijemo dopustiti,nikad..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Neandertalac

pon jun 20, 2016 7:47 pm

Izlija je napisao/la:

Neko drugi? Na pp.

Izvinite jos jednom.
Ako si ( a jesi ) u stvarnom životu ovako nedokazan bolje da ne naručujemo tu kafu jer je nebi stigli popiti.
Hajde, bujrum, tebi ci i taxi platiti.
Nisam ba opusti se, samo me nekad upale kada repliciraju samo da bi diskreditirali, nikako da naucim iskulirati.
Kada me vidis bit ce ti jasnije zasto je to tako :-)

Edit. Ok Psiho@ nije frka :-)

Sta ste se usrali, sve fol manijaci :-)

salle86
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:49 pm

Amer Hiroš... Raskid ugovora i sa njim?
Nije zar da je toliko grohno, ipak mu je tek 19
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

DR.HOUSE
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:49 pm

meni je bitno da ti stvarno volis Želju a to znam jos s onog gg foruma ,ali nekad ni ja ne reagujem prema tebi korektno sta ces volimo Želju previse neka tebe nama treba neko ponekad i da nesto pita :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:58 pm

salle86 je napisao/la:Amer Hiroš... Raskid ugovora i sa njim?
Ma on je nažalost grohno u glavi, ne u nogama...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

pon jun 20, 2016 7:59 pm

salle86 je napisao/la:Amer Hiroš... Raskid ugovora i sa njim?
Raskinuo bi sa svakim djetetom kojem je nargila i blejanje po mahali ispred fudbala, pocevsi od Hiroša pa do Žerića, bilo je i vecih talenata od njih i uvijek je isti ishod kad je takav nesportski mentalitet u pitanju..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava