Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 9:11 pm

Odmarati ih do subote, jedan trening neka obave pa na derbiju sta bude.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sergejevic

sri apr 20, 2016 9:12 pm

Idi s klupe poslije ove bruke.

Plavi orkestar
Kontakt:

Sad ce nas Kramaric izvaditi,Ovo još nisam vidjeo.Cuva 0:3.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

rios
Kontakt:

Ova izmjena sad daje najbolju sliku kako smo djelovali veceras.
P.S. Da se razumijemo,bila je potrebna jer nam je prijetila katastrofa totalna.
Zadnja izmjena: rios, dana/u sri apr 20, 2016 9:14 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

cikazubo
Kontakt:

smurf_ je napisao/la:Manijaci :klanjase2:
Momci trose novac, vrijeme, energiju, gubimo 3-0 ne pretaju skakati i navijati, a ovdje na forumu, i na fb stranici dezurni pljuvaci u foteljama, nemojte ba nikad doc na Grbavicu ko vas hebe.. Niko ne kaze da ne treba kritikovat odredjene segmente igre, al kod nas odma rez nije ovaj trener za nas, nije ovaj igrac za nas, da smo na stadionu orilo bi sa sjevera Edise odlazi, psovali bi Sadikovicima majke iako ne igraju, a i sve ostale igrace naravno...

fcz
Kontakt:

Ne mogu dva polupismena glupana napraviti ekipu nikad, ali nikad. Ni da im dovedes najboljih 11 igraca Primere.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

delinjo
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:13 pm

Tuzno da tuznije ne moze biti.....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Biće to drugačije na derbiju, neće mislim biti tu neke ljepote al' nećemo sigurno izgledati ovako katastrofalno.

Prvenstveno zato što kone nisu ekipa kao Sloboda i nemaju mogućnost da igraju ovako kao Sloboda.

A ovo večeras je sramota za sebe, ima do Edisa sigurno al' kad vidim kako se pojedinci igraju bezvoljno onda vidim da nije baš sve do Edisa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Dolina
Kontakt:

@Boccacio ,hajde molim te napiši nešto.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plava Porodica
Kontakt:

MULALIĆ EDIS!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

Ajmoooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 9:14 pm

Plava Porodica je napisao/la:MULALIĆ EDIS!!
SABLJA !
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

neda_TM87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ž'21 je napisao/la:
neda_TM87 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Nisam brate. Rekao sam da je Kup izgubljen pa ste me napali. Derbi je drugacija utakmica, forma ne igra nikakvu ulogu, ni stanje na tabeli ni nista. E zato smatram da cemo u derbiju gledati drugog Zelju.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
to dovoljno govori o nasoj igri, kad se mi nadamo da je derbi drugacija utakmica i da necemo gledati istog Zelju, to onda dosta toga govori kako igramo i kakvog Zelju gledamo mogu komotno reci vecinu ovog proljeca, reci ce svi imamo pobjede imamo ovo imamo ono, imamo qrac, od svih tih pobjeda jedna je bila realna u svakoj drugoj, utakmica je mogla krenuti drugim tokom, cak i ona protiv Sirokog da su zabili ono na pocetku.. sve vrijeme govorimo, igru brisi bodove pisi, to je pobjednicki mentaltiet i kad ne igras dobro da pobjedjujes itd., kod nas je bilo da sve vrijeme ne igramo dobro, a pobjedjivali smo, to nije mentalitet, to je vise bila sreca...
Vidi. Ovi igraci igraju deset utakmica skupa. Od prosle sezone samo je Kosorić u prvom timu. Ti ako mislis da se deset igraca moze uigrati za dva mjeseca onda nesto nije u redu sa mnom ili sa tobom. Moje ili tvoje percipiranje nogometa onda nije u redu.

ono sto sam htio reci jeste da, bez obzira na pobjede koje smo imali i taj niz, nasa igra u svakoj utakmici je bila ravna nuli, a do pobjeda smo dolazili vise sretno nego spretno, ali malo je ko tad vidio da nesto opasno ne valja, nezz kako se zove jedan forumas ali je on to potencirao sve vrijeme, a kada nam je sreca okrenula ledja, onda odes u Tuzlu i primis 3 komada i obrukas se sa ovakvom igrom, gdje se povezati ne mozes, a koliko se Edis gubi dovoljno govori i ova izmjena cuj vadi Djermanovica, eto on je glavni krivac sto gubimo, pa da ga moras uvesti u 30 min. pa izbaciti u85. da ubijes u pojam covjeka koji ni kriv ni duzan realno nije, sta da treniras neki autoritet, strogocu, kome?

Whisperer

Plavi orkestar je napisao/la:
fcz je napisao/la:Hoce li neko odgovarati za ovo ponizenje?!?!? Gdje su muuda zvjezdice?!?!?

Simeone odlazi!!!
Odgovor je u ostavci Mulalica i Karica.
i da kojim slucajemm dobije derbi mnogi ce ga dizatt u nebesaa dizalii su gaa kad smo uzelii pitareee kad je Ok dao goo i tada moje misljenje nije da on nije kapacitett za treneraa prvog timaa , moze se ljutit ko hoce na mom misljenju al stisnutt zubee dobit konee i zrinju jedino takoo evropaa je blizu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

I Zebi se mame posebno sjetim, sebi jos jednog brata napravio. Amin.

Hurmasica
Kontakt:

IVAN LENDRIĆ!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

likusa
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Ajmoooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen:
Ja sam budala i nadam se
Željeznicar za život cijeli !

Valter
Kontakt:

sri apr 20, 2016 9:15 pm

Uh dobro je, fale nam jos tri.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

FaraonTM
Kontakt:

Šta je piiiiičke mislili ne može Željo dati gol :rofl1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

neda_TM87 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
neda_TM87 je napisao/la: to dovoljno govori o nasoj igri, kad se mi nadamo da je derbi drugacija utakmica i da necemo gledati istog Zelju, to onda dosta toga govori kako igramo i kakvog Zelju gledamo mogu komotno reci vecinu ovog proljeca, reci ce svi imamo pobjede imamo ovo imamo ono, imamo qrac, od svih tih pobjeda jedna je bila realna u svakoj drugoj, utakmica je mogla krenuti drugim tokom, cak i ona protiv Sirokog da su zabili ono na pocetku.. sve vrijeme govorimo, igru brisi bodove pisi, to je pobjednicki mentaltiet i kad ne igras dobro da pobjedjujes itd., kod nas je bilo da sve vrijeme ne igramo dobro, a pobjedjivali smo, to nije mentalitet, to je vise bila sreca...
Vidi. Ovi igraci igraju deset utakmica skupa. Od prosle sezone samo je Kosorić u prvom timu. Ti ako mislis da se deset igraca moze uigrati za dva mjeseca onda nesto nije u redu sa mnom ili sa tobom. Moje ili tvoje percipiranje nogometa onda nije u redu.

ono sto sam htio reci jeste da, bez obzira na pobjede koje smo imali i taj niz, nasa igra u svakoj utakmici je bila ravna nuli, a do pobjeda smo dolazili vise sretno nego spretno, ali malo je ko tad vidio da nesto opasno ne valja, nezz kako se zove jedan forumas ali je on to potencirao sve vrijeme, a kada nam je sreca okrenula ledja, onda odes u Tuzlu i primis 3 komada i obrukas se sa ovakvom igrom, gdje se povezati ne mozes, a koliko se Edis gubi dovoljno govori i ova izmjena cuj vadi Djermanovica, eto on je glavni krivac sto gubimo, pa da ga moras uvesti u 30 min. pa izbaciti u85. da ubijes u pojam covjeka koji ni kriv ni duzan realno nije, sta da treniras neki autoritet, strogocu, kome?
I ja se slazem da nam igra ne valja ali kao glavnog krivca ne vidim Edisa nego velike promjene u ekipi.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava