To je ono o cemu ja govorim. Treba se viditi kontekst i iz koje pozicije mi dolazimo. Npr igras utakmicu protiv AIKa, normalno da je drugacije sa trenerom koji je vise dozivio. Sad jos ima i vise iskustva poslije reprezentacije, vjerovatno je neke stvari i naucio.ChWilla je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 11:39 amjedino mislim da se mešu neopravdano pljuje SA NAŠEG NIVOA. on je po meni sa reprezentacijom odradio tanak, više loš nego dobar posao. ali reprezentacija je desetak puta veći nivo. i ulazak u prvu francusku s relativnim autsajderima je mnogo veći nivo, naš najbolji strijelac ode u drugu i ne može da igra. a mućke i igranke u i oko reprezentacije su također još mnogo gore nego ovdje.
To nisu istine sto govoris!
E adzem moze stati u kos upravo s tim pobrojanim, vlado, slaven, bonic i ostali. U tome je i problem. I sa takvim kvalitetom na klupi smo docekali ovu tegobu i patnju. Ako ste vi s tim zadovoljni, svaka vam cast. A sto se mene tice daleko im kuca od grbavice bila, kako ovoj nasoj trenutnoj ublehi tako i tim ostalimPlava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 11:16 amAdžem trenerčina?
Hiljadu upita izvučenih iz konteksta.
I jeste trenerčina ako mu je konkurencija vlado, slaven, bonić, nedim i ostali jad koji se vuče od kluba do kluba.
Baka je ku.rac od trenera isto tako.
Sablić je moderniji ali sigurno bi i ovde naišao na rupe i dobio bi nogu.
Trenutno, za koje znam, da će nas unaprijediti su Amar i Vinko.
Ovo ostalo bi bilo samo još jedno potrošeno trenersko ime bez rezultata. Onda komotno i mene mogu izabrati ko šefa. Daj im ševe za zagrijavu, desetak minuta trčanja, šutevi na gol nakon duplog i podijeli im markere da igraju na dva gola.
Ili plati i dovedi nekoga ko zna, ko ima muda veća od koeficijenta inteligencije, ili ne diraj ništa kad smo i ovako u kur.cu.
Zato sto nismo jos osvojili kup