Brkoo majstore,neko negdje mora biti rjesenje.Nije da se ne trazi.Kad je Petrovic dolazio najveci dio svrsavao,.U Adu se zaklinjali i prizeljkivali.Da ne idem dalje u proslost.Jbg od necega moramo poceti.Evo za mene je Papac nesto sto bi trebalo biti dugotrajno rjesenje.Pored igrackih ima i karakter.Ne mjenja stavove,nije prelivodaBrkoo je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 3:44 pmPostavlja se pitanje da li je Papac pravi covjek za tako nesto. Covjek je fulio sa svim pojacanjima. Da li je nesto pozitivno uradio od kad je sportski direktor?LeBlue je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 3:30 pmAko zelimo nesto da napravimo od temelja, onda trebamo da pustimo da Papac radi na duzi period. Mislim da bi isto bilo koristno pojacati njegovu funkciju sa nekim skautom koji poznaje mozda i bolje nasu ligu "hands-on". Mozda i Papac isto vec razmislja o domacim igracima, gdje ja mislim ima potencijal. Uz to dovesti kvalitetnog trenera sa vise iskustva kao Bazdarevic, ili pokusati sa mladjim trenerom kao Sablic. Sa Mesom se samo bojim vec negativnog stava prema njemu, iako ima dobro znanje i iskustvo. Ono sto bih ja volio je vise struke, i gledati kako ove mlade igrace uvesti u prvi tim. To je ono sto mislim da je i prezentirano kao neki duzi plan.
Kakvo iskustvo ima Bazdarevic? Vodjenje francuskih i africkih znj klubova, najveci uspjeh plasman u prvu ligu francuske. Covjek koji puno prica a malo radi, to je pokazao dok je vodio reprezentaciju.
Sablic je trener u rangu Adzema, po mom misljenju nije bolji od Adzema, Adzem ga je u sedam dana tri puta nadmudrio.
Ta prica oko djece i mladih igraca mi ide na qrac strasno. Koliko je mladih igraca igralo kad smo osvajali titule, jako malo, igrali oni koji bas imaju kvalitet(Hodzic, Bajic, Hadziahmetovic, Sehic, Visca itd), nisi nikoga puno trpio i zbog toga nisu ispastali rezultati..
Imas li ti neki prijedlog jer nabrajanje onih koji nisu dobri nas nigdje nece odvesti
Licno miislim da prica oko Amara je spin koji ponovo dijeli plavu naciju