brukaaa i sramotaaaaaaaa samo da nepukne peterdaaa bgmmrodrigo87 je napisao/la:Bog te yebo ovaj nam tri gola utrpa
Vidi. Ovi igraci igraju deset utakmica skupa. Od prosle sezone samo je Kosorić u prvom timu. Ti ako mislis da se deset igraca moze uigrati za dva mjeseca onda nesto nije u redu sa mnom ili sa tobom. Moje ili tvoje percipiranje nogometa onda nije u redu.neda_TM87 je napisao/la:to dovoljno govori o nasoj igri, kad se mi nadamo da je derbi drugacija utakmica i da necemo gledati istog Zelju, to onda dosta toga govori kako igramo i kakvog Zelju gledamo mogu komotno reci vecinu ovog proljeca, reci ce svi imamo pobjede imamo ovo imamo ono, imamo qrac, od svih tih pobjeda jedna je bila realna u svakoj drugoj, utakmica je mogla krenuti drugim tokom, cak i ona protiv Sirokog da su zabili ono na pocetku.. sve vrijeme govorimo, igru brisi bodove pisi, to je pobjednicki mentaltiet i kad ne igras dobro da pobjedjujes itd., kod nas je bilo da sve vrijeme ne igramo dobro, a pobjedjivali smo, to nije mentalitet, to je vise bila sreca...ž'21 je napisao/la:Nisam brate. Rekao sam da je Kup izgubljen pa ste me napali. Derbi je drugacija utakmica, forma ne igra nikakvu ulogu, ni stanje na tabeli ni nista. E zato smatram da cemo u derbiju gledati drugog Zelju.fedeltafrotta je napisao/la: to smo rekli i poslije prve tekme sa slanim
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ma vala haman da se ne izlane i to kako je krenulo. Nego smo mi sezonu usrali na jesen, vala ne gledam sad neku ljepotu i sta ti ja znam u igri, da je izboriti Evropu pa i sa ovom igrom, sto neko rece, pa na ljeto ganjati neku ljepotu i akcije i cuda.Charlie Sheen je napisao/la:ko spominje upravu,ko spominje otkazemanijak_do_kraja je napisao/la:E jebiga sad najbolje da svima damo otkaz u klubu od uprave pa do cistaca na stadionu, pa da opet sastavljamo i ekipu i upravu i sve. Ajd malo se smirite, pa pisite.
da malo ipak odvadimo, šta trener može kod ovakvih golova...MrRiccoli je napisao/la:Ubi se edise konju glupi
Sent from my C5303 using Tapatalk
Bolje je ne izlaziti na teren.3:0 i bar se necemo nervirati iako sumnjam da se necemo nervirati i sa Mulalicemhardwell je napisao/la:Šta ako Edis da otkaz i Karić nas bude vodio protiv Sarajeva?![]()
![]()
![]()
![]()
Odgovor je u ostavci Mulalica i Karica.fcz je napisao/la:Hoce li neko odgovarati za ovo ponizenje?!?!? Gdje su muuda zvjezdice?!?!?
Simeone odlazi!!!
Nikakav problem i treba ga kritikovati igra nam se svodi nabij loptu. Ganjamo dva gola pocinjemo sa jednim napadacem i zahirovicem i zoloticem i pri tom se ne mozemo sastaviti s loptom. Ma pusi ga ediseBrkoo je napisao/la:Sta je problem u kritikovanju Edisa, jel on neka sveta krava pa se ne smije kritikovati. Od trenutka kad je preuzeo ekipu mi ovako igramo, stoperi nam kreiraju napade, uglavnom salju duge lopte prema Lendricu, igraci na sredini se kriju, niko ne prilazi po loptu, sve akcije idu po desnoj strani. Na pocetku je to i prolazilo, imali smo i srece, rezultati nam zamazivali oci, sad kad nam je sreca okrenula ledja sve mane isplivavaju na povrsinu i igraca i Edisa..
nikakve ostavke sad ne dolaze u bzir,udariti po dzepu samo to je najbolje rijesnje isrpiti ovo sto imamo do ljeta pa onda promjenePlavi orkestar je napisao/la:Odgovor je u ostavci Mulalica i Karica.fcz je napisao/la:Hoce li neko odgovarati za ovo ponizenje?!?!? Gdje su muuda zvjezdice?!?!?
Simeone odlazi!!!