Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Republika
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 17, 2016 6:40 pm

Gol je cca 15 m2

Elegant
Kontakt:

sri feb 17, 2016 6:49 pm

LED display 24m2 = 489.8979 cm = 4.898979 m.

Po ovome bi trebalo da je skoro 5 metara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

sri feb 17, 2016 6:54 pm

Kad vas već toliko zanima, evo vam slika semafora koji će nas dočekati protiv Širokog ;)
Spoiler:
slika

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 17, 2016 6:57 pm

Daj nam kone sutra!!
Ako ne kone radnički ili mladost!!
Ako ne njih daj nam Lester!!
Ako ne njih daj nam curice iz Bl!
E ako jbg nista od navedenog,moze sve osim lištice ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cala
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:01 pm

8x3 ili 6x4 kako god hoces uzmi, uglavnom dosta. Ide na mjesto starog kao sto sam i mislio.
Dajte nekog lakseg u kupu, nek se ovi iznad kolju medjusobno. Ipak je nama kup vazan ove sezone.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:02 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/potpisan-ugovor ... eja/18600/
Novi LED displej površine 24m2 će na vrhu južne tribine Stadiona Grbavica biti postavljen do utakmice sa Širokim Brijegom, a osim što će u toku utakmica imati funkciju semafora, koristit će se i za promociju sponzora FK Željezničar i projekcije video spotova. :pljesak: :karanje:
Znamo li koliko m2 ima stari semafor, cisto da dobijem osjecaj velicine ovog novog
A stari posudit nekome ko nema nista svoje, sevap je
ako novi ima 24m2, predpostavljam da je to onda 6x4 metra.
u tom slucaju, u odnosnu na stari malo uzi ali nesto visociji.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:05 pm

Vjerovatno se pri odabiru dimenzija išlo na to da se iskoristi stara konstrukcija tako da bi trebao biti sličnih dimenzija kao stari..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

diego1921
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:12 pm

Jesu li nasi trenirali danas?

MumeTM
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:12 pm

DANAN je napisao/la:
MumeTM je napisao/la:Leicester iz Tuzle prizeljkujemo, **** Im seljo mater :zeljeznicar1: joj sto ne mogu ovih drvosjeca sekunde.
Ne moze ti to niko zabraniti niti ima pravo na to ali ne obaziri se sta tamo pisu i ne repliciraj im to oni i hoce.....
A sta ja znam losa navika valjda :ganja: napisao 2 posta u 7 dana ba I to na nasoj temi staroj, jbga znao sam tamo 20 do 40 puta dnevno uletit cak mi bili na favor pa samo kliknes. Naravno samo zbog Zelje 90 posto ono 10 radi repke I mt3.

Helem kako necu odgovorit dripcu kad pravi 10 novih acc I licno mene vrijedza a I ostale, nego ebo to bas se sili nad Zeljom. Te malo mu moras odgovorit da si pita :rofl1:
Znam da I ti citas mozes I vidjeti koje bljuvotine se pisu.
kunem se casnom pionirskom necu se kaciti za trola.

Brate alpasino I ti si naso gdje ces pisati o sablji :roll:
Postujem te ali de loma stipu se toga pozzz.
F.K Željezničar 1921
Hu-so Sa-ki- be say Hu-so Sa-ki-be.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:13 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
11plavih'92 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/potpisan-ugovor ... eja/18600/
Novi LED displej površine 24m2 će na vrhu južne tribine Stadiona Grbavica biti postavljen do utakmice sa Širokim Brijegom, a osim što će u toku utakmica imati funkciju semafora, koristit će se i za promociju sponzora FK Željezničar i projekcije video spotova. :pljesak: :karanje:
Znamo li koliko m2 ima stari semafor, cisto da dobijem osjecaj velicine ovog novog
A stari posudit nekome ko nema nista svoje, sevap je
ako novi ima 24m2, predpostavljam da je to onda 6x4 metra.
u tom slucaju, u odnosnu na stari malo uzi ali nesto visociji.
Taman

@Ajzea, smi mi na Aldina. Te ovakav, te onakav. A covjek 100% u pravu. Led displej je korpus delikt da nam ova Uprava maze oci i da su samo tu da se rastale i da nam Hudzurdu pod bubrege uvale
5. - 7. Okt 1992.

ChWilla
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:29 pm

jel samo mislite ili fakat znate da je "aldin" bio administracija od tamo?
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:33 pm

Jašta bolan, pa evo gledaj koliko dana prođe a mi jednog pojačanja doveli nismo i to je vjerovatno razlog zašto nam mažu oči kojekakvim semaforima, koji bi navodno trebao biti kudikamo bolji u odnosu na prethodni, ipak, ono što će nas vjerovatno dočekati je malo veći SAMSUNG TV koji će nama biti predstavljen kao LED display. Također, u Antaliju se sem nekakvih sumnjivih imena vode i raznorazne sarajevske starlete, čime se nastoji stvoriti još veći ugođaj novinarima sumnjivog morala. U medijima se povlači priča o nekakvim kulama na stadionu, a u Antaliji smo mogli vidjeti predstavu kule govana od igrača i to je vrlo vjerovatno i jedina kula sa kojom ćemo se sretati u budućnosti.
Diče se sređivanjem WCova za 40 osoba, a niko se ne pita gdje će stati 40 kabina za obavljanje nužde? Kome oni ublehe bacaju?
Zaboravili smo i da ne važe karte od Hajduka !
Hiljadu je pitanja, ali problem je što niko ne smije da se usudi dati odgovor na ista. Očigledno je da megamikski Corleone ima uticaj u svim sferama društva ! Pa da li je neko primijetio bojažljive nastupe naših članova uprave?! Mora da ih preventivno gepekuje.

ChWilla
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:36 pm

ozbiljno pitam jer neki su pisali k'o da baš znaju a ne samo sumnjaju...

hardwell
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:43 pm

Šta je sa malim Halvadžićom/Halvadžićem (kako je ispravno, blage nemam :P)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Tryg
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:55 pm

TO drugo :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Grbavica
Kontakt:

sri feb 17, 2016 8:00 pm

Ajzea je napisao/la:Jašta bolan, pa evo gledaj koliko dana prođe a mi jednog pojačanja doveli nismo i to je vjerovatno razlog zašto nam mažu oči kojekakvim semaforima, koji bi navodno trebao biti kudikamo bolji u odnosu na prethodni, ipak, ono što će nas vjerovatno dočekati je malo veći SAMSUNG TV koji će nama biti predstavljen kao LED display. Također, u Antaliju se sem nekakvih sumnjivih imena vode i raznorazne sarajevske starlete, čime se nastoji stvoriti još veći ugođaj novinarima sumnjivog morala. U medijima se povlači priča o nekakvim kulama na stadionu, a u Antaliji smo mogli vidjeti predstavu kule govana od igrača i to je vrlo vjerovatno i jedina kula sa kojom ćemo se sretati u budućnosti.
Diče se sređivanjem WCova za 40 osoba, a niko se ne pita gdje će stati 40 kabina za obavljanje nužde? Kome oni ublehe bacaju?
Zaboravili smo i da ne važe karte od Hajduka !
Hiljadu je pitanja, ali problem je što niko ne smije da se usudi dati odgovor na ista. Očigledno je da megamikski Corleone ima uticaj u svim sferama društva ! Pa da li je neko primijetio bojažljive nastupe naših članova uprave?! Mora da ih preventivno gepekuje.
Kakav Samsung ja čuo Miske iz Robota jer mu je u komšiluku kupio 4 Bira tv pa će od toga biti semafor. Ko ne vjeruje imam i sliku.
slika

a kod Edisa će biti daljinski u slučaju da utakmica bude dosadna u svakom trenutku može prebaciti na DMSat.
slika
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sri feb 17, 2016 8:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 17, 2016 8:00 pm

ChWilla je napisao/la:ozbiljno pitam jer neki su pisali k'o da baš znaju a ne samo sumnjaju...
Siguran sam da sad tamo pišu 2-3 čovjeka koji imaju po nekoliko nikova i to administracija dopusta sto mnogo govori. Aldin nije neko od admina 100% ali su ga svjesno puštali da serenda.. Ja dobio trajni ban nakon kritikovanja novinara posle članka o "krahu naše transfer politike".. Trebalo mi dvadeset dana da novi račun otvorim.. Na kraju se u kafani registrovao preko ženinog telefona.. Jedino tako prošlo jer su mi banovali IP adresu iako je moj post bio strogo regularan.. Aldin čim dobije ban dodje sa novim nadimkom u roku 24 sata.. Do duše sad je aldin tamo glas razuma u odnosu na likove koji pričaju sami sa sobom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri feb 17, 2016 8:06 pm

ma to smo svi znali. ali neki su prije par dana baš ovo pisali, u ozbijlnom tonu.

Grbavica
Kontakt:

sri feb 17, 2016 8:06 pm

Memija: Ekipa dobro izgleda i svi daju svoj maksimum
http://fkzeljeznicar.ba/memija-ekipa-do ... mum/18605/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

sri feb 17, 2016 8:09 pm

Pa Memija dragi zar nisi nezadovoljan, zar nisi tražio sastanke sa stručnim štabom? Čuj ti njega, 'vako fino pričati o Želji i o ekipi, valja sad "novinarima" nešto drugo smisliti :cry:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava