ako novi ima 24m2, predpostavljam da je to onda 6x4 metra.11plavih'92 je napisao/la:Znamo li koliko m2 ima stari semafor, cisto da dobijem osjecaj velicine ovog novogEisenbahner1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/potpisan-ugovor ... eja/18600/
Novi LED displej površine 24m2 će na vrhu južne tribine Stadiona Grbavica biti postavljen do utakmice sa Širokim Brijegom, a osim što će u toku utakmica imati funkciju semafora, koristit će se i za promociju sponzora FK Željezničar i projekcije video spotova.![]()
A stari posudit nekome ko nema nista svoje, sevap je
A sta ja znam losa navika valjdaDANAN je napisao/la:Ne moze ti to niko zabraniti niti ima pravo na to ali ne obaziri se sta tamo pisu i ne repliciraj im to oni i hoce.....MumeTM je napisao/la:Leicester iz Tuzle prizeljkujemo, **** Im seljo materjoj sto ne mogu ovih drvosjeca sekunde.
Tamanza_zivot_cijeli je napisao/la:ako novi ima 24m2, predpostavljam da je to onda 6x4 metra.11plavih'92 je napisao/la:Znamo li koliko m2 ima stari semafor, cisto da dobijem osjecaj velicine ovog novogEisenbahner1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/potpisan-ugovor ... eja/18600/
Novi LED displej površine 24m2 će na vrhu južne tribine Stadiona Grbavica biti postavljen do utakmice sa Širokim Brijegom, a osim što će u toku utakmica imati funkciju semafora, koristit će se i za promociju sponzora FK Željezničar i projekcije video spotova.![]()
A stari posudit nekome ko nema nista svoje, sevap je
u tom slucaju, u odnosnu na stari malo uzi ali nesto visociji.
Kakav Samsung ja čuo Miske iz Robota jer mu je u komšiluku kupio 4 Bira tv pa će od toga biti semafor. Ko ne vjeruje imam i sliku.Ajzea je napisao/la:Jašta bolan, pa evo gledaj koliko dana prođe a mi jednog pojačanja doveli nismo i to je vjerovatno razlog zašto nam mažu oči kojekakvim semaforima, koji bi navodno trebao biti kudikamo bolji u odnosu na prethodni, ipak, ono što će nas vjerovatno dočekati je malo veći SAMSUNG TV koji će nama biti predstavljen kao LED display. Također, u Antaliju se sem nekakvih sumnjivih imena vode i raznorazne sarajevske starlete, čime se nastoji stvoriti još veći ugođaj novinarima sumnjivog morala. U medijima se povlači priča o nekakvim kulama na stadionu, a u Antaliji smo mogli vidjeti predstavu kule govana od igrača i to je vrlo vjerovatno i jedina kula sa kojom ćemo se sretati u budućnosti.
Diče se sređivanjem WCova za 40 osoba, a niko se ne pita gdje će stati 40 kabina za obavljanje nužde? Kome oni ublehe bacaju?
Zaboravili smo i da ne važe karte od Hajduka !
Hiljadu je pitanja, ali problem je što niko ne smije da se usudi dati odgovor na ista. Očigledno je da megamikski Corleone ima uticaj u svim sferama društva ! Pa da li je neko primijetio bojažljive nastupe naših članova uprave?! Mora da ih preventivno gepekuje.
Siguran sam da sad tamo pišu 2-3 čovjeka koji imaju po nekoliko nikova i to administracija dopusta sto mnogo govori. Aldin nije neko od admina 100% ali su ga svjesno puštali da serenda.. Ja dobio trajni ban nakon kritikovanja novinara posle članka o "krahu naše transfer politike".. Trebalo mi dvadeset dana da novi račun otvorim.. Na kraju se u kafani registrovao preko ženinog telefona.. Jedino tako prošlo jer su mi banovali IP adresu iako je moj post bio strogo regularan.. Aldin čim dobije ban dodje sa novim nadimkom u roku 24 sata.. Do duše sad je aldin tamo glas razuma u odnosu na likove koji pričaju sami sa sobom..ChWilla je napisao/la:ozbiljno pitam jer neki su pisali k'o da baš znaju a ne samo sumnjaju...