Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

neroazzuro
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 28, 2018 12:48 pm

Al Veca i Bogicevic su poput krava koje daju kantu mlijeka pa je na kraju prospu, gledajuci ukupoe igre ove sezone. Ona reakcija kog gola je kriminalna kod obojice.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 28, 2018 12:51 pm

Ko je ovaj sto nesto prijeti i pljuje sa zapada yebo kosti
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MrkiMedo
Kontakt:

sub apr 28, 2018 12:53 pm

igla je napisao/la:
sub apr 28, 2018 12:34 pm
Tek vidim da niko nije ni skočio sa Handžićem drugi gol. NIKO!
Ja bih volio znati sta je Kemo mislio sa svojom reakcijom

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 28, 2018 12:56 pm

neroazzuro je napisao/la:
sub apr 28, 2018 12:48 pm
Al Veca i Bogicevic su poput krava koje daju kantu mlijeka pa je na kraju prospu, gledajuci ukupoe igre ove sezone. Ona reakcija kog gola je kriminalna kod obojice.
Bas.
Bogi pusti Hajdarevica da puca, a Veca smjesan gol prima.
Bitno je ruku dici i zalit se sudiji.

igla
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:01 pm

Nešto razmišljam. Moje mišljenje je da je Adžem već trebao biti bivši.
S druge strane, ja sam tolika budala, a i ono prošle godine me naučilo da dok nije kraj - nije kraj. Na 3 kola od kraja smo mi imali 4 boda prednosti i izgubili smo titulu.
Oni sada imaju 3. Već sljedeće kolo je moguće da smo im na bod razlike ili izjednačeni. U lošoj smo situaciji, ali ajmo izgurat do kraja.

Što se tiče Adžema, taj čovjek mi ne ulijeva nadu 2 posto, ali ako uzme duplu nekom igrom slučaja, iskreno prije igrom slučaja nego znanjem, mogao bi se i on malo napuniti elanom, samopouzdanjem, znanjem nekim, iako sumnjam da on može biti neki nivo.

I daj majku mu, ko ne izgubi od Zrinjskog do kraja, ekipa im dijeli 10000 KM. Krenuvši od Širokog, prema Sarajevu, do Krupe. Bar to nije zabranjeno. Vidim ima vas bliskih upravi, ako možemo na legalan način se opet boriti do kraja, ajde da tako i bude.

kvalitet
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:04 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub apr 28, 2018 12:40 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub apr 28, 2018 12:36 pm
Graovac vise kalorija potrosi na radovanje nego neki igraci 90. minuta igranja. :kafa:
Kad napravi prodor i zabi Zec samo pade na koljena i rukama punog srca pokazuje koliko mu je stalo..
On je kapiten.
On je jedan od igrača koje moramo pokušati zadržati. Nevjerovatan igrač. Ako poredimo igračke kvalitete (mislim na tehniku, nogometno znanje) njega i nekih drugih, on je daleko iza, ali on je dokaz da to nije presudno, već volja, borba, želja, htijenje, žar... Takvi temperamentni igrači nama trebaju. Što se mene tiče, ako ostane, kapitenska oko ruke je najmanje što zaslužuje.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

neroazzuro
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:08 pm

Osim pomenute greske u napadackoj formaciji, mislim da je glavni taticki promasaj igra vranjesa i blagojevica zajedno. Al eto, gotovoj' sad

godrina
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:11 pm

zaboravit ovo sran.je i protiv Krupe Ramovic, Zec, Anel, i Sehic na desnog beka.
u Bijeljini jos i Modic, Projic sta fali liga je gotova pokusat taj utjesni trofej uzet ako je to nekakva utjeha
dokle je Sinisa sa oporavkom ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

sajo10
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:13 pm

Opet cu ponoviti, Zakarica prodati za dobru cifru i X dio para od transfera uloziti u novi, dugogodisnji ugovor Graovcu! :klanjase:

PlaviVlak
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:17 pm

Slažem se sa dosta mišljenja oko ofanzive, nema tu puno pametovanja, ofanzivni igrači moraju biti brzi, spremni da igraiu presing, a napadač ako nije brz mora da dominira u skoku i kad je okrenut ledjima golu. Prije svega, ekipa se gradi od odbrane i najjače ekipe svijeta su one koje se mogu odbraniti i onda brzo istrčati kontru, imati brzu tranziciju iz faze odbrane u fazu napada. Za naš slučaj Ramović, Zec, Zajim su igrači koji moraju biti okosnica napada za iduću sezonu. Ja bih iskreno Zakarića prodao i doveo mladjeg, bržeg igrača. Blagojevića zadržati obavezno i rotirati sa Vranjesom, Hajdar i Šaban da se rotiraju, priključiti Dacića uz Ramovića. Najveća rekonstrukciia je potrebna u odbrani, Graovca zadržati, dovesti još jednog štopera, lijevog beka dovesti, Siniša desno. Priključiti beka Aldina Šehića, Džindo i Velić da budu opcije na štoperima i obavezno malom Eldaru Šehiću pružiti šansu. Vecu prodati, nek proba napredovati, jer ovdje je krenuo da se unazadjuje.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Leon_Professional
Kontakt:

godrina je napisao/la:
zaboravit ovo sran.je i protiv Krupe Ramovic, Zec, Anel, i Sehic na desnog beka.
u Bijeljini jos i Modic, Projic sta fali liga je gotova pokusat taj utjesni trofej uzet ako je to nekakva utjeha
Jos 15 dana oporavka.
Sto znaci da nece igrati vise u ovoj sezoni sigurno.

P.S Nece Graovac ostat, on je sigurno svojim igrama obezbijedio bolji angazman vani, a svi znamo kako se vani placa. Nek mu je sretno.
A ovim ostalim sto jedva cekaju kraj da se ispale porucujem da Bogda vam odmah prvog dana treninga u novom klubu bio kraj karijere.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:22 pm

Al nas Veca i Kemo naguzise svojim reakcijama...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

sajo10
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:25 pm

U kupu/Bijeljini Ramovic MORA igrati na ofanzivnom veznom, ako je spreman. Takodjer Vranjes MORA igrati na DMFu, zajedno sa Blagojevicem. Dosta vise izmisljanja tople vode, Admire. Dok je Vranjes igrao na defenzivnom veznom bio je najbolji igrac lige. I onda ga stavljas na playmakera u vraziju mater.. Hajdarevica ostavi na klupi, vidis da dijete pocinje da "gori".

godrina
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:26 pm

Leon_Professional je napisao/la:
godrina je napisao/la:
Jos 15 dana oporavka.
Sto znaci da nece igrati vise u ovoj sezoni sigurno.

P.S Nece Graovac ostat, on je sigurno svojim igrama obezbijedio bolji angazman vani, a svi znamo kako se vani placa. Nek mu je sretno.
A ovim ostalim sto jedva cekaju kraj da se ispale porucujem da Bogda vam odmah prvog dana treninga u novom klubu bio kraj karijere.
e jbg onda, oteglo se to pravo
ne mora znacit za Graovca, vec je bio tamo i nije se bas snasao, izgleda da smo mi ipak puno losija liga nego sto mislimo.. mozda uz dobru platu ga na foru mozemo i podpisat :D
nije to sve tako crno kad se stvari malo slegnu, trebaju nam jos 2-3 ratnika na terenu, igraca sa mudima i neko ko to zna sve postavit objasnit im sta da rade
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

nikson
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:38 pm

Nije da nisam navikao na ovu losinu dan poslije al valjda te zato I volim Zeljeznicare... Jebes mu mater hajmo ovo zavrsit pa u evropu pa se opet radovati zajedno...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:41 pm

idemo opet na kupanje.
gradi željo boli te *****

nikson
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:43 pm

Lagano, rutinski uz pokoji koktelcic :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

blueheart
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:46 pm

Graovac ako kojim slučajem ostane treba mu dati kapitenskom traku i najveću platu sto je iko ikad imao u klubu. Mada da je mislio ostajati ovdje to se do sad sve moglo dogovoriti.
DRZAVA ZELJO

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 28, 2018 1:49 pm

Grbavica je napisao/la:Al nas Veca i Kemo naguzise svojim reakcijama...
Kad nas redovno naguzuju razne preplacene ublehe onda mogu i oni..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sub apr 28, 2018 1:51 pm

kad nema tima, a nema - uvijek će te neko naguziti. naći će se, javiće se sam. ovo nije ogledalo ničijeg individualnog kvaliteta, osim onih koji i ovako odskaču.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava