Šta je napravio? Uveo napadača umjesto veznjaka a opet igraš sa jednim napadačem? Objasni mi samo to!cikazubo je napisao/la:Znao sam na kakve komentare cu naici sad, gonite se svi bezobraznici, odma salve pljuvanja na pojedince, odma Edis karina od trenera, covjek je pokusao promijeniti, odma izmjenu napravio bacio sve karte u napad, imali smo prevelik zaostatak, kup smo izgubili vec na Grbavici, danas cemo jos jedan primit a mozda i jedan zabit, tako je kad navalis i liverpool je mogao 4-5 primit al imali srece pa ih dortmund nije kaznjavao.. Manite se samo struke i glumljenja selektora svega vam kad vas 90% veze o fudbalu nema.
bravož'21 je napisao/la:Ovaj post se nece vjerovatno vidjeti ali ne kontam koji vam je ***** svima? Ko nas je vodio protiv Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Sirokog i jos nekih jacih ekipa? Edis Mulalic koji u 20 utakmica ima 17 pobjeda. Druga stvar. Vasa prevelika ocekivanja su dovela do ovoga. Nadali ste se svi da cemo ih ubiti 0 2 i kada je rezultat suprotan jebete majku svima živima. Sramite se i stidite.
Hadzijalagic je napisao/la:Mi derbi moramo pobijediti ili se mozemo halaliti sa evropom.
ma ne znam šta bi rekao. sjetimo se partija kad je dobio otkaz. sa onim jesenjim rosterom, ono što smo gledali u prvenstvu on i edis bare-bare...a i sad sa olimpicom, sa realno dobrim igračima za našu ligu oni nisu mogli pobijediti ni konkurente za opstanak...za_zivot_cijeli je napisao/la:sjeti se one slike kada kroz kapiju napusta Grbavicu....ChWilla je napisao/la:oda je slobodan![]()
nama treba lisac na klupi a ne srce na terenu!
Ma nemoj, ispadne iz kupa i odmah otkaz. Tako i narednog, jedan kiks i noga, pa cemo ih 15 u sezoni promijeniti.Hadzijalagic je napisao/la: Svaka njemu cast sto voli klub i sto je Zeljin vojnik ali Zelju treba predvoditi neko ko ima znanje a Edis ga ocigledno nema..
prijatelju ja mu nista nisam psovao i nista lose rekao. Ja sam zagovornik da se ne pljuje , po meni igraci su pokazali zelju ali losa formacija.ž'21 je napisao/la:Pa nadmudren je i Musa Slaven i Vinko Marinovic i Miodrag Jesic i mnogi drugi stručnjaci. Nije nadmudren od mene pa da mu odmah svi jebete od do. Sta vam je ljudi. Smirite se. Okrenite se nedjelji.Leon_Professional je napisao/la:ž'21 je napisao/la:Ovaj post se nece vjerovatno vidjeti ali ne kontam koji vam je ***** svima? Ko nas je vodio protiv Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Sirokog i jos nekih jacih ekipa? Edis Mulalic koji u 20 utakmica ima 17 pobjeda. Druga stvar. Vasa prevelika ocekivanja su dovela do ovoga. Nadali ste se svi da cemo ih ubiti 0 2 i kada je rezultat suprotan jebete majku svima živima. Sramite se i stidite.
svaka mu cast , ali ove 2 tekme protiv Slobode je nadmudren od strane Musemica koji je najveca snaga ove Slobode. Igracki smo jaki ali Edis je izgubio tekme protiv Slobode.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
A i ja sam ovu jednu rečenicu pisao 10 minuta.rios je napisao/la:Napisao sam 5 verzija posta i svih 5 izbirsao.Vratim se na temu i procitam ovaj tvoj.I skontam da je to to.Roberto Baggio je napisao/la:Šta god da smo planirali, to jednostavno nije prošlo.
Pusti velika očekivanja, ligu prvaka, Simeonea i sve drugo. Ja sam se nadao da ćemo imati igru, ekipa glavu i rep makar i nebilo velikog rezultata. Nemamo igre, nemamo rješenja u kriznim situacijama, nisam vidio uigranu akciju ovog prolječa....Sve nešto čekamo, evo sada će proigrati...a ono ništa. Puno je minusa a največi da nema želje, borbe. Ufurali se da će svi skidati gaće pred njima. Svaka ćast upravi na svom trudu ali prvi tim uključujuči i stručni štab je odron, Vedran, M.Stevanović, Lendrić i donekle Kosorić su zaslužili prolaznu ocjenu, ostali svojim trudo i igrama nisu za Želje. Neka izgube svaku tekmu 5-0 samo da da vidim da su guzove poderali i travu počupali, a ne ovo što gledamo sada.ž'21 je napisao/la:Ovaj post se nece vjerovatno vidjeti ali ne kontam koji vam je ***** svima? Ko nas je vodio protiv Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Sirokog i jos nekih jacih ekipa? Edis Mulalic koji u 20 utakmica ima 17 pobjeda. Druga stvar. Vasa prevelika ocekivanja su dovela do ovoga. Nadali ste se svi da cemo ih ubiti 0 2 i kada je rezultat suprotan jebete majku svima živima. Sramite se i stidite.
nije problem ispadanje iz kupa, ali realno u koliko utakmcia ove sezone mi smo odigrali da covjek kaze evo ovo ima smisla, na ovome se treba graditi igra, to je to...? protiv Sirokog mozda jedino sto je imalo iole smisla i protiv Olimpica zadnjih 20 minuta, sve ostalo je bilo blago receno ocajno, i bili smo miljenici srece, i ta sreca je zamazivala oci i prekrivala sve lose partije, ali kad ti sreca malo okrene ledja, ili jednostavno ne bude ni na cijoj strani, onda dobijes ovo, sto je u sustini realnost...Virtu4L je napisao/la:Ma nemoj, ispadne iz kupa i odmah otkaz. Tako i narednog, jedan kiks i noga, pa cemo ih 15 u sezoni promijeniti.Hadzijalagic je napisao/la: Svaka njemu cast sto voli klub i sto je Zeljin vojnik ali Zelju treba predvoditi neko ko ima znanje a Edis ga ocigledno nema..