Dobro se mi jos imamo oznojiti i poraditi na sebi da bi i u nasoj smetljarskoj ligi bili nesto.
Da mlad je samo nek ucidelinjo je napisao/la:Treba Memiju istrpiti:)
ne vidim što je sporan željo b, imamo mi materijala koliko hoćeš za želju b, malo nam ovaj a štekafcz je napisao/la:Gomilanje igraca, dva tima, Zeljo "B", Simeone, grupna faza EL... E vala nam je dugo i trajala pozitiva.![]()
Dobro se mi jos imamo oznojiti i poraditi na sebi da bi i u nasoj smetljarskoj ligi bili nesto.
Kakav odovic, amar osim ce doci!!ChWilla je napisao/la:oda je slobodan![]()
Konta mulalic **** li ga memija u glavuTryg je napisao/la:Al ne kontam sto Zahirovic prije Zolotica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo tako....sve stručnjaci a zaboravljaju da smo oko nove godine mogli sanjat Europu. Ja kratke pameti ccc...ž'21 je napisao/la:Ovaj post se nece vjerovatno vidjeti ali ne kontam koji vam je ***** svima? Ko nas je vodio protiv Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Sirokog i jos nekih jacih ekipa? Edis Mulalic koji u 20 utakmica ima 17 pobjeda. Druga stvar. Vasa prevelika ocekivanja su dovela do ovoga. Nadali ste se svi da cemo ih ubiti 0 2 i kada je rezultat suprotan jebete majku svima živima. Sramite se i stidite.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ma trebaju nama dva jaka vezna igraca kreatora igre, pored lijevog krila treba nam i bolji stoperi i lijevi bekTryg je napisao/la:Treba neko nasem magu na klupi objasniti da nije sve u ginuti na terenu, treba na treningu kakvu akciju uigrat a da nije nabijanje lopte iz zadnje linije prema Lendricu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne jebe niko nikome majke.ž'21 je napisao/la:Ovaj post se nece vjerovatno vidjeti ali ne kontam koji vam je ***** svima? Ko nas je vodio protiv Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Sirokog i jos nekih jacih ekipa? Edis Mulalic koji u 20 utakmica ima 17 pobjeda. Druga stvar. Vasa prevelika ocekivanja su dovela do ovoga. Nadali ste se svi da cemo ih ubiti 0 2 i kada je rezultat suprotan jebete majku svima živima. Sramite se i stidite.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Zato sad imamo tesko prizemljenje ... sto je najgore pred derbi i zadnji voz za europu (na Grbavici).fcz je napisao/la:Gomilanje igraca, dva tima, Zeljo "B", Simeone, grupna faza EL... E vala nam je dugo i trajala pozitiva.![]()
Brata gdje god stavis najgori igrac... Ali trrba ga istrpiti.... Tako kazu... Koja ubleha je taj malac majko draga.... Jbg sablja ograjisao....Ivicahuljev je napisao/la:Da mlad je samo nek ucidelinjo je napisao/la:Treba Memiju istrpiti:)