Pa nece on to, zasto bi. Sa svojim cv_jem i slobodnim papirima ima klub u roku deset dana.ChWilla je napisao/la:dado jeste sve vrijeme jedan od najtalentovanijih veznjaka u državi. to najzornije pokazuju nastupi za sve mlađe selekcije, i evropski nastupi za naš klub sa 18, 19 i 20 godina života. on to i danas jeste, i sigurno je po čistom talentu bolji od ordagića, a mlađi je dvije godine. međutim i njemu je već 21 i definitivno kuca na vrata kategorije neostvarenih talenata...
nisam nipošto za raskid, ako ništa probati sa posudbom.
pa ja i kažem da mu ja ne bi dao slobodne papire...Neandertalac je napisao/la:Pa nece on to, zasto bi. Sa svojim cv_jem i slobodnim papirima ima klub u roku deset dana.ChWilla je napisao/la:dado jeste sve vrijeme jedan od najtalentovanijih veznjaka u državi. to najzornije pokazuju nastupi za sve mlađe selekcije, i evropski nastupi za naš klub sa 18, 19 i 20 godina života. on to i danas jeste, i sigurno je po čistom talentu bolji od ordagića, a mlađi je dvije godine. međutim i njemu je već 21 i definitivno kuca na vrata kategorije neostvarenih talenata...
nisam nipošto za raskid, ako ništa probati sa posudbom.
Steta sto ne zna stopera igrat, ostao bi.
Koliko Stanic ima nastupa za Zeljeznicar?jovanmaksimovic je napisao/la:olako mi tjeramo sad tu dvojicu... znamo da su limitirani donekle, pogotovo srki, a dado moze da bude od koristi... isto kao i srki, tako smo govorili i benju pa eno ga osvoji titulu prvaka sa zrinjskim...
ma sa ovim potezom Kostic nema moje podrske jer Dado je uz Blagojevica nas najbolji veznjak. Nemam dobar filing vec sad.Grbavica je napisao/la:Raskid ugovora sa Damirom Sadikovićem bi bio prva velika greška Miloša Kostića. Ostale raskide podržavam.
209 ako se ne varam...Omar500 je napisao/la:Koliko Stanic ima nastupa za Zeljeznicar?jovanmaksimovic je napisao/la:olako mi tjeramo sad tu dvojicu... znamo da su limitirani donekle, pogotovo srki, a dado moze da bude od koristi... isto kao i srki, tako smo govorili i benju pa eno ga osvoji titulu prvaka sa zrinjskim...
Kakav vječni talenat sa dvadeset i jednom godinom? Pa ljudi u Engleskoj Wilsherea talentom nazivaju sa 24 i od njega očekuju da napreduje, eto slična situacija Dadi, vuče tešku povredu itd. I sad treba Jacka otjerat da ne bi uzimao mjesto nekom ko možda postane igrač dok recimo Dado je već dokazan igrač za našu ligu.Okolele je napisao/la:Raskidi ugovora sa Sadikovicima su prava stvar,godinama su tu a nista ne naprave..Sto napisa @Rodom sa Mejtaša za Damira "vjeciti talent"..Umjesto sto bi se ova dvojica gurala sad se moze paznja usmjeriti na Žeru i Dinu da se oni probaju nametnuti..
Nisam ja rekao da mora Stana ostat, nego da nemas garanciju da su novopridosli bolji. To je to.super1 je napisao/la:hajde da i ja napisem koju nadam se da mi necete zamjeriti:
DADO momak kojeg sam zamisljao(posle utakmice s plzenom) kao jednog predvodnika naseg kluba sa kapitenskom trakom oko ruke ubrzo se lagano to zamisljanje pocelo topiti,neosporan je da zna podvaliti loptu i da ima dobar sut i pregled igre al brate onako ruku na srce sve je to bilo na trenutke,kad se nije uspio ubaciti u prvi plan a IMAO je sve preduslove za to sta da radimo da cekamo do njegove 30 godine da on pokaze sta zna,mozda da je u nekom manjem klubu bio sa manje pritiska mozda bi uspio to pokazati al ovdje osim par bljesaka nista vrijedno u KONTINUITETU nije pokazao...
STANIC momka poznajem licno,draga meni osoba al brate ako cemo realno on sa svojim nesportskim zivotom moze igrati samo u mahalskim klubovima,pa ako cemo dalje realno pricati i ako zelimo da budemo mahalci(nek me raja s bjelava pogresno ne shvati) nek onda ostane i vrtimo se svake godine istu pricu,evo sada se konacno stalo u kraj i pricama nas navijaca sta ce nam deset igraca samo treniraju primaju plate a ne pokazuju da mogu igrati
za ostale nemam neki poseban komentar,nadam se da ce i sportski dio dati svoj doprinos klubu i da krecemo naprijed i na tom planu
@neandertalac znam da volis klub kao i svi mi,mojne se paliti al iskreno stana mi je drug al nije to to...
VOLIM TE ZELJO
Bi, ali invalidsku.Blueworld21 je napisao/la:Na ovom forumu bi Jasna Bajraktarevic penziju zaradila
Steta place za mojom, tvojom i podrskom ostalih. Dosta je bilo drugih koji su krojili ko ce igrati a ko ne...addyno1 je napisao/la:ma sa ovim potezom Kostic nema moje podrske jer Dado je uz Blagojevica nas najbolji veznjak. Nemam dobar filing vec sad.Grbavica je napisao/la:Raskid ugovora sa Damirom Sadikovićem bi bio prva velika greška Miloša Kostića. Ostale raskide podržavam.
Kostic ako krene s pobjedama imat ce on podrsku svih od 7 - 77 godina pusti se suplje.tm8782 je napisao/la:Steta place za mojom, tvojom i podrskom ostalih. Dosta je bilo drugih koji su krojili ko ce igrati a ko ne...addyno1 je napisao/la:ma sa ovim potezom Kostic nema moje podrske jer Dado je uz Blagojevica nas najbolji veznjak. Nemam dobar filing vec sad.Grbavica je napisao/la:Raskid ugovora sa Damirom Sadikovićem bi bio prva velika greška Miloša Kostića. Ostale raskide podržavam.
On mora napraviti rezultat, a kako i sta on najbolje zna...