Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 1:18 pm

olako mi tjeramo sad tu dvojicu... znamo da su limitirani donekle, pogotovo srki, a dado moze da bude od koristi... isto kao i srki, tako smo govorili i benju pa eno ga osvoji titulu prvaka sa zrinjskim... :palacdole:
100/94/37/34 - i to je to!

diego1921
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:21 pm

Podrska za Misketa..Hadzija ako treba sve ih otjeraj ,dosta je vise nekih stvari ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:22 pm

Kostić počeo ko kasap Ješić :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Neandertalac

pon jun 20, 2016 1:22 pm

ChWilla je napisao/la:dado jeste sve vrijeme jedan od najtalentovanijih veznjaka u državi. to najzornije pokazuju nastupi za sve mlađe selekcije, i evropski nastupi za naš klub sa 18, 19 i 20 godina života. on to i danas jeste, i sigurno je po čistom talentu bolji od ordagića, a mlađi je dvije godine. međutim i njemu je već 21 i definitivno kuca na vrata kategorije neostvarenih talenata...

nisam nipošto za raskid, ako ništa probati sa posudbom.
Pa nece on to, zasto bi. Sa svojim cv_jem i slobodnim papirima ima klub u roku deset dana.
Steta sto ne zna stopera igrat, ostao bi.
Željeznicar za život cijeli!

FaraonTM
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:23 pm

Ma on ako ode na posudbu on će otići i iz kluba, nešto sumnjam da će se nakon posudbe vratiti u klub i izboriti za svoje mjesto u timu. Da računaju na njega ne bi ga ni slali na posudbe, jasno kao dan :D

Govorim o Dadi naravno, lično mi je žao što ide al' eto.

Što se tiče Stane i Edisa to i podržavam na neki način.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sofronije
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:23 pm

Off topic, izvinite ali morao sam...Sloboda tolike godine hoce u evropu i zavrsi u aziji :lol:
:zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:24 pm

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:dado jeste sve vrijeme jedan od najtalentovanijih veznjaka u državi. to najzornije pokazuju nastupi za sve mlađe selekcije, i evropski nastupi za naš klub sa 18, 19 i 20 godina života. on to i danas jeste, i sigurno je po čistom talentu bolji od ordagića, a mlađi je dvije godine. međutim i njemu je već 21 i definitivno kuca na vrata kategorije neostvarenih talenata...

nisam nipošto za raskid, ako ništa probati sa posudbom.
Pa nece on to, zasto bi. Sa svojim cv_jem i slobodnim papirima ima klub u roku deset dana.
Steta sto ne zna stopera igrat, ostao bi.
pa ja i kažem da mu ja ne bi dao slobodne papire...
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:24 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:olako mi tjeramo sad tu dvojicu... znamo da su limitirani donekle, pogotovo srki, a dado moze da bude od koristi... isto kao i srki, tako smo govorili i benju pa eno ga osvoji titulu prvaka sa zrinjskim... :palacdole:
Koliko Stanic ima nastupa za Zeljeznicar?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Okolele
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:25 pm

Raskidi ugovora sa Sadikovicima su prava stvar,godinama su tu a nista ne naprave..Sto napisa @Rodom sa Mejtaša za Damira "vjeciti talent"..Umjesto sto bi se ova dvojica gurala sad se moze paznja usmjeriti na Žeru i Dinu da se oni probaju nametnuti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

super1
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:26 pm

hajde da i ja napisem koju nadam se da mi necete zamjeriti:
DADO momak kojeg sam zamisljao(posle utakmice s plzenom) kao jednog predvodnika naseg kluba sa kapitenskom trakom oko ruke ubrzo se lagano to zamisljanje pocelo topiti,neosporan je da zna podvaliti loptu i da ima dobar sut i pregled igre al brate onako ruku na srce sve je to bilo na trenutke,kad se nije uspio ubaciti u prvi plan a IMAO je sve preduslove za to sta da radimo da cekamo do njegove 30 godine da on pokaze sta zna,mozda da je u nekom manjem klubu bio sa manje pritiska mozda bi uspio to pokazati al ovdje osim par bljesaka nista vrijedno u KONTINUITETU nije pokazao...
STANIC momka poznajem licno,draga meni osoba al brate ako cemo realno on sa svojim nesportskim zivotom moze igrati samo u mahalskim klubovima,pa ako cemo dalje realno pricati i ako zelimo da budemo mahalci(nek me raja s bjelava pogresno ne shvati) nek onda ostane i vrtimo se svake godine istu pricu,evo sada se konacno stalo u kraj i pricama nas navijaca sta ce nam deset igraca samo treniraju primaju plate a ne pokazuju da mogu igrati
za ostale nemam neki poseban komentar,nadam se da ce i sportski dio dati svoj doprinos klubu i da krecemo naprijed i na tom planu
@neandertalac znam da volis klub kao i svi mi,mojne se paliti al iskreno stana mi je drug al nije to to...
VOLIM TE ZELJO

storm_raider
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:27 pm

Ne letite pred rudu... nije Dado dobio papire jos uvijek.

Stanicu, sretno u nastavku karijere! Neko ko je bio kapiten i odigrao preko 200 utakmica mora imati postovanje. Nemojte ga blatiti!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

addyno1
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:30 pm

Grbavica je napisao/la:Raskid ugovora sa Damirom Sadikovićem bi bio prva velika greška Miloša Kostića. Ostale raskide podržavam.
ma sa ovim potezom Kostic nema moje podrske jer Dado je uz Blagojevica nas najbolji veznjak. Nemam dobar filing vec sad.

iggy2377

pon jun 20, 2016 1:32 pm

Lju moji ako hocemo napredak i iskorak sa ovakvom logistikom mora biti rezova i unapredzivanja igre, OD SJECANJA SE NEZIVI, a i novi sto dodzu morace krv propisati ako zele da ostanu.Miske je i sam rekao sve su dobili sto su trazili e sada hocu REZULTAT

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:33 pm

Omar500 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:olako mi tjeramo sad tu dvojicu... znamo da su limitirani donekle, pogotovo srki, a dado moze da bude od koristi... isto kao i srki, tako smo govorili i benju pa eno ga osvoji titulu prvaka sa zrinjskim... :palacdole:
Koliko Stanic ima nastupa za Zeljeznicar?
209 ako se ne varam...
100/94/37/34 - i to je to!

Lampard
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:33 pm

Okolele je napisao/la:Raskidi ugovora sa Sadikovicima su prava stvar,godinama su tu a nista ne naprave..Sto napisa @Rodom sa Mejtaša za Damira "vjeciti talent"..Umjesto sto bi se ova dvojica gurala sad se moze paznja usmjeriti na Žeru i Dinu da se oni probaju nametnuti..
Kakav vječni talenat sa dvadeset i jednom godinom? Pa ljudi u Engleskoj Wilsherea talentom nazivaju sa 24 i od njega očekuju da napreduje, eto slična situacija Dadi, vuče tešku povredu itd. I sad treba Jacka otjerat da ne bi uzimao mjesto nekom ko možda postane igrač dok recimo Dado je već dokazan igrač za našu ligu.

neroazzuro
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:36 pm

Pa ne vidim da iko blati ikog. Dobar je Stana bio do određenog momenta. Sad više ne zadovoljava kvalitetom za ono čemu Željo teži i to je to.
Za Dadu i dalje mislim da bi do kraja sezone mogao, ako to bude želio, vratiti svoju formu. E sad, pitanje je da li on želi trenirati bez garancija o minutaži.

Neandertalac

pon jun 20, 2016 1:37 pm

super1 je napisao/la:hajde da i ja napisem koju nadam se da mi necete zamjeriti:
DADO momak kojeg sam zamisljao(posle utakmice s plzenom) kao jednog predvodnika naseg kluba sa kapitenskom trakom oko ruke ubrzo se lagano to zamisljanje pocelo topiti,neosporan je da zna podvaliti loptu i da ima dobar sut i pregled igre al brate onako ruku na srce sve je to bilo na trenutke,kad se nije uspio ubaciti u prvi plan a IMAO je sve preduslove za to sta da radimo da cekamo do njegove 30 godine da on pokaze sta zna,mozda da je u nekom manjem klubu bio sa manje pritiska mozda bi uspio to pokazati al ovdje osim par bljesaka nista vrijedno u KONTINUITETU nije pokazao...
STANIC momka poznajem licno,draga meni osoba al brate ako cemo realno on sa svojim nesportskim zivotom moze igrati samo u mahalskim klubovima,pa ako cemo dalje realno pricati i ako zelimo da budemo mahalci(nek me raja s bjelava pogresno ne shvati) nek onda ostane i vrtimo se svake godine istu pricu,evo sada se konacno stalo u kraj i pricama nas navijaca sta ce nam deset igraca samo treniraju primaju plate a ne pokazuju da mogu igrati
za ostale nemam neki poseban komentar,nadam se da ce i sportski dio dati svoj doprinos klubu i da krecemo naprijed i na tom planu
@neandertalac znam da volis klub kao i svi mi,mojne se paliti al iskreno stana mi je drug al nije to to...
VOLIM TE ZELJO
Nisam ja rekao da mora Stana ostat, nego da nemas garanciju da su novopridosli bolji. To je to.

A za Dadu, pa to je sega fakat.

Jedan Amar Osim je gurnuo tog momka vs Plzena, vidio nesto u njemu, stvorio preduslov da se zaradi na njemu. I sada dodje neko, jedan ili vise njih koji Amaru NISU NI DO KOLJENA i daju mu sporazumni raskid ako on hoce.

Ko koga hebe ovde?
Pisaj ba mene, ko sam ja, Zeljo je bitan. Nije u redu da se Zeljo tako osteti finansijski a sigurno gubi, sigurno!

A tek sta ce se desavati, te spic novi mozda, taj grk, talijan. Ko su oni?
Ko kaze da ce blistati? Kako cemo zaraditi na njima? Tim skoro citav out, pa neozbiljno je to u najmanju ruku.
Željeznicar za život cijeli!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:37 pm

Blueworld21 je napisao/la:Na ovom forumu bi Jasna Bajraktarevic penziju zaradila
Bi, ali invalidsku.

tm8782
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:38 pm

addyno1 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Raskid ugovora sa Damirom Sadikovićem bi bio prva velika greška Miloša Kostića. Ostale raskide podržavam.
ma sa ovim potezom Kostic nema moje podrske jer Dado je uz Blagojevica nas najbolji veznjak. Nemam dobar filing vec sad.
Steta place za mojom, tvojom i podrskom ostalih. Dosta je bilo drugih koji su krojili ko ce igrati a ko ne...
On mora napraviti rezultat, a kako i sta on najbolje zna...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:40 pm

tm8782 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Steta place za mojom, tvojom i podrskom ostalih. Dosta je bilo drugih koji su krojili ko ce igrati a ko ne...
On mora napraviti rezultat, a kako i sta on najbolje zna...
Kostic ako krene s pobjedama imat ce on podrsku svih od 7 - 77 godina pusti se suplje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava