VIDEO/ FOTO: FK Krupa – FK Željezničar 2:0
http://1921.ba/video-foto-fk-krupa-fk-z ... ar-20-4613
Ja do tada očekujem vijest da mu daju punu podršku. To je jedina nada da će dobiti nogu
Sa Adžemom sve kalkulacije padaju u vodu ali uz nekog drugog i uzVortex je napisao/la: ↑ned apr 22, 2018 11:33 amNevjerovatno je da se ovdje jos prave kalkulacije i računice kako do titule. Dajte ba ljudi odrastite. Mi titulu možda al veliko možda možemo osvojiti jedino ako dobijemo preostale 4 utakmice do kraja. Što je mislim bajka. A i tada nam se mora poklopiti milion stvari
Al kako sam se iznervirao kad reče pred kamerama protiv Zrinjskog odmarao igrače a protiv želje najjači sastav. **** mu Zrinjski mater.
Možda i jeste tako kao što kažeš. Neka ostane sad, ali odmah nakon posljednjeg kola mora biti bivši.Amidza je napisao/la: ↑ned apr 22, 2018 1:16 pmNeka ostane do kraja i pozanje sto je posijao. Zasluzio je, itekako. Neka mu do bubrga udje penis HSK, vrh je vec unutra. Taman da imamo vremena traziti pravog strucnjaka. U ovakvom momentu je takvog nemoguce dovesti. Ionako je titula izgubljena, ne treba zavaljivati nasljednika i zuriti s izborom. Dovedemo li sada nekoga ishitreno, taj je bivsi u oktobru, pa jovo nanovo. Nije tjeran kad je trebalo, sad nema vise smisla.
Gledam sve utakmice,ali dok je Adžem trener ići neću pa taman osvojili duplu.
ja nikakvu razliku ne vidim. dobijao je dok je dobijao isto kao i ovaj, zasro je isto kao i ovaj.igla je napisao/la: ↑ned apr 22, 2018 1:23 pmŠok terapija je potrebna, ove Adzem ne moze vratiti. Sa novim trenerom sam siguran da moženo do titule.
I nemam nikakvih interesa pa ovoliko navaljujem, slobodno vratite moje postove i vidjecete da sam pricao o kontinuitetu, ali ovaj je u zadnjih par ligaških utakmica pokazao i dokazao da je pizda.
Znamo šta je sa Slavkom bilo, ali on je bar dobijao tekme, zasro u zadnja 3 kola rezultatski, i to pod sumnjivim, "legenda" okolnostima.