To je laz drug da je bio taj uslov.Izlija je napisao/la:Smije svako reći šta misli a ti kao neko ko je preko 30-40 godina uz klub bi trebao da znaš da ništa nije crno i bijelo. Hajde da te pitam nešto čisto hipotetički, ima li smisla da klub plaća Enisa samo da bi Damira zadržao i da klub pristaje na ucjene od igrača hoće li on igrati ili neće. Čisto hipotetički da te pitam a ti razmisli dali je sve crno ili bijelo s obzirom koliko ti znaš o klubu.Neandertalac je napisao/la:Hajde mi ibjasni molim te sta je dobro u vezi ovoga za Dadu, ti si malo ozbiljniji od ovih par dezurnih malomaturanata sto mi repliciraju i pjene.Izlija je napisao/la:Evo sjedim i razmišljam šta da odgovorim kolegi Neandertalcu, u pravu je 1/4 a one 3/4 pretjeruje malo je reći. Svi mi želimo da naša djeca uspiju u životu i naprave uspješnu karijeru kako bi sebi izgradili život po svojoj mjeri samo što to nije uvijek moguće. Bez obzira koliko ih mi voljeli i gurali oni jednostavno nekada krenu svojim putem, neki padnu i nagrde koljena a neki učine roditelje ponosnim i preskoče sve nedaće.
A upucen si, malo vise. Znas i plate i ponude koje su bile. Svjestan si da moramo prodavati da bi opstali. I da je dovedeno najskuplje pojacanje u istoriji a ne znamo hoce li uspjeti, ne kazem da ne valja, svakako najbolji do sada po referencama, skoro, ali mi ne znamo sta ce pokazati. A mora igrati, da se ne zavaravamo da nece, svidjao se treneru ili ne.
Ima li sta lose u tome sto se meni taj potez ne svidja i ja to javno kazem?
Smijem reci, ili ne smijem?
Ne kazem da ti lazes vec da je tebe neko slagao.
A glede Stanica, pa ima vise trofeja nego ovaj trener utakmica sa seniorima.
Samo kazem.