Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 12:53 pm

Izlija je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Evo sjedim i razmišljam šta da odgovorim kolegi Neandertalcu, u pravu je 1/4 a one 3/4 pretjeruje malo je reći. Svi mi želimo da naša djeca uspiju u životu i naprave uspješnu karijeru kako bi sebi izgradili život po svojoj mjeri samo što to nije uvijek moguće. Bez obzira koliko ih mi voljeli i gurali oni jednostavno nekada krenu svojim putem, neki padnu i nagrde koljena a neki učine roditelje ponosnim i preskoče sve nedaće.
Hajde mi ibjasni molim te sta je dobro u vezi ovoga za Dadu, ti si malo ozbiljniji od ovih par dezurnih malomaturanata sto mi repliciraju i pjene.

A upucen si, malo vise. Znas i plate i ponude koje su bile. Svjestan si da moramo prodavati da bi opstali. I da je dovedeno najskuplje pojacanje u istoriji a ne znamo hoce li uspjeti, ne kazem da ne valja, svakako najbolji do sada po referencama, skoro, ali mi ne znamo sta ce pokazati. A mora igrati, da se ne zavaravamo da nece, svidjao se treneru ili ne.

Ima li sta lose u tome sto se meni taj potez ne svidja i ja to javno kazem?
Smijem reci, ili ne smijem?
Smije svako reći šta misli a ti kao neko ko je preko 30-40 godina uz klub bi trebao da znaš da ništa nije crno i bijelo. Hajde da te pitam nešto čisto hipotetički, ima li smisla da klub plaća Enisa samo da bi Damira zadržao i da klub pristaje na ucjene od igrača hoće li on igrati ili neće. Čisto hipotetički da te pitam a ti razmisli dali je sve crno ili bijelo s obzirom koliko ti znaš o klubu.
To je laz drug da je bio taj uslov.
Ne kazem da ti lazes vec da je tebe neko slagao.

A glede Stanica, pa ima vise trofeja nego ovaj trener utakmica sa seniorima.
Samo kazem.
Željeznicar za život cijeli!

Velahalve
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:54 pm

Nisam bio tu par dana, i kada sam se vratio odmah se nešto počelo dešavati, skupština, odlasci igrača, dolasci itd.

Prvo što se tiče gosp. Misimovića, nemam riječi kako da opišem njegovog govor, koji ide tečno bez ikakvog zastoja, bez petljanja, a sve ima smisla, i kao što neko prije par postova napisa, izgleda da se polahko priprema "teren" za nešto veliko.
Što se tiče odlazaka, nema se tu šta reći, Kostić je odgovorna osoba za taj segment, prije smo molili Boga da se samo SŠ pita za sportski dio, sada je tako, neka formira ekipu kako hoće, teren će pokazati da li je u pravu, svjestan je Kostić koja su očekivanja u narednoj sezoni.

Što se tiče dolazaka, nek i Fata zaigra, ima ko će odgovarati i za taj dio.
VOLIM TE ŽELJO!!! :zeljeznicar1:

Simply Blue
Kontakt:

Ja sam malo razočaran raspletom slučaja -Dado-, ne toliko s tim što je dobio odriješene ruke, već što ga nismo do sad prodali ako je bilo prilike. Eto neko je napisao da je prošle sezone bila ponuda, sjećam se da je još ranije neko pisao da je bila i ponuda V. Plzena.
Dado, čini mi se od svih ovih mlađih igrača najlošije podnosi pritisak i razne epitete koje im serviraju naši nazvi navijači, zbog tog je i svoje najbolje predstave imao u Evropi gdje i nije bilo tolikog imperativa,tako da najbolje rješenje za njega a i Želju je bilo da ga se proda, jer po meni on je već davno dosegao dvoj limit(bar što se Želje tiče). Možda i griješim pa od njega stvarno ne bude ništa, ostaje nam da vidimo i da se nadamo da će sad Žera dobiti više šanse u prvom timu.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Vrag

Sto sam govorio za Dadu dobio sam i potvrdu.
Svi mi znamo kakav je cv Milosa i Lesnika i ako iko zna procijeniti mladog igraca to su oni, a ne neki Neandertalac.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Prepisuju ljudi spekulacije sa foruma..
Nisu špekulacije...
I ne ide Dado na posudbu već mu se, kao i ostalim nabrojanim,raskida ugovor.
Zer ti ne napisa prije par dana da Dado ima kvalitet za prvi tim i da Kostic racuna na njega?

Inace, mogla su se ocekivati ova imena po prikazanom na trening tekmi protiv Olimpika.. Zao mi je Midzica i malog Sehica koji nikad nisu ni dobili priliku da pokazu sta znaju..
Jest i to napisao da struka procjenjuje umjesto forumasa.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:55 pm

Sta ti dodje Stanic, iskren budi?
Željezničar ante portas !

mirzza
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Prepisuju ljudi spekulacije sa foruma..
Nisu špekulacije...
Zer ti ne napisa prije par dana da Dado ima kvalitet za prvi tim i da Kostic racuna na njega?

Inace, mogla su se ocekivati ova imena po prikazanom na trening tekmi protiv Olimpika.. Zao mi je Midzica i malog Sehica koji nikad nisu ni dobili priliku da pokazu sta znaju..
Napisao je sinoc, da se strucnjaci pitaju i da ce Dado produziti. Prije nekih 16-18 sati.
Dado je igrao u svim U repkama, u Zelji standardan kada smo bili viceprvaci, evropu odigrao korektno, a Lazic za to vrijeme nigdje nije bilo.
Eto priznaju da su imali ponudu prosle godine, za neku cifru, a sada se pusta djaba.
Ko je slijedeci, Zera? Hocemo li i njega ako bude imao povredu pustiti djaba iduce godine? Ili Kjosevskog?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Vrag je napisao/la:Sto sam govorio za Dadu dobio sam i potvrdu.
Svi mi znamo kakav je cv Milosa i Lesnika i ako iko zna procijeniti mladog igraca to su oni, a ne neki Neandertalac.
Ma kakav on i procjene (Neandertalac)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

1921.ba
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:56 pm

stana ima vise trofeja i od lendrica i stevanovica pa jel bolji nesto od njih ?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ž'21
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:57 pm

Stanic ima trofeja ko Violina

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 12:58 pm

ž'21 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Nisu špekulacije...

Jest i to napisao da struka procjenjuje umjesto forumasa.

Napade nas a forumasi istakli identicna imena za koja se i Kostic opredjelio :mrgreen: Da se zakljuciti da smo tu negdje sa Kosticem sto se struke tice :ganja: :rofl1:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:58 pm

ž'21 je napisao/la:Stanic ima trofeja ko Violina

Ne pretjerujmo, niko nema trofeja ko Violina :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:00 pm

Stanu ostavit da pjeva pjesme u svlacionici poslije derbija i da mlatara rukama

1921.ba
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:00 pm

da se razumijemo, i ja bih ostavio stanu i dadu bar na klupi da budu jer su mi dragi i mogu posluziti, ali budimo realni, sta su pokazali u zadnjih pola godine ? vise je enis pokazao
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Blueworld21
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:02 pm

Na ovom forumu bi Jasna Bajraktarevic penziju zaradila

Ajzea
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:03 pm

Dado će mozda i na posudbu. Ovim bi sve bilo fantasticno po pitanju odlazaka, ovako, jedino to ne bi valjalo.

chile
Kontakt:

Po meni kada vidim da odu Sadikovici mogu reci da postajemo ozbiljan klub i u sportskom segmentu.
Manite se vjecitih talenata, za njega bi i u 25-oj govorili da ima potencijala i cekali da bljesne.
Realno decko je imao priliku kakvu niko do sad od klinaca nije dobio i nije je iskoristio i opravdao.
Sad meka trazi sebi novi put i sretno mu kao i svim igracima na koje se vise nece racunati.
Dosta je gledanja unazad treba se okrenuti prema naprijed... iducoj sezoni a po mogucnosti i na malo duzi period.
Treba Kosticu dati podrsku maksimalno sad i vjetar u ledja, a da li radi pravu stvar pokazace teren i rezultati. Svi se nadamo najboljem.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Izlija
Moderator
Kontakt:

Mislio sam replicirati kolegi Neandeetalcu ali sam odustao jer sa njim konverzacija nema smisla, sada ću se obratiti vama forumašima a vi primite ovo kako hoćete. Klub nije otjerao Damira Sadikovića, u ovom trenutku se zbog njegove slabe forme i slabog zalaganja na treninzima razmatra o posudbi drugom klubu jer ovakav nemože pomoći u realizaciji zadanih ciljeva. Damir se nećka jer mu je buraz na izlaznim vratima, isti taj buraz koji je bio uslov za Damirovo pristupanje FK Źeljezničar. Dakle klub nije dao papire Damiru i nije slobodan igrač, on odlučuje o svojoj sudbini u klubu.
イビチャ・オシム

exbabilon
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:04 pm

Samo cu opet prozvati forumase koji se povijaju kako vjerat puse.

Da sam ja ili bilo ko drugi, treci, peti ili deseti napisao ma treba ovog Dadu otjerat, dosta je vise i njega i brata mu, to bi bili napadi drvljem i kamenjem, sta ti znas, obuci kopacke ti pa igraj, mladog reprezentativca, nase dijete ti bi da tjeras, bio bih ja ili taj neko drugi prozvan raznim, nimalo lijepim imenima...

Ovako, dosao je Slovenac koji razumije fudbal bolje nego ijedan trener prije njega(ironija) i otjera tog istog Dadu, raji nije pravo, ipak nam tjera jednu potencijalno zlatnu koku, koja moze jos dosta pokazati i donijeti nam fine pare, ali forumasi zaduzeni za pravdanje nama kazu zna Slovenac, nije taj Dado toliko dobar, bas je beze igrac...

Malo pocnite misliti svojom glavom i formirajte stav prije nego se klub izjasni, ne morate uvijek slijepo opravdavati svaki potez.

Los je Dado, nije povrijedjen mogao ponoviti partije protiv Ferenca, treba to sve otjerat.. Ko je sljedeci? Memija?

Simply Blue
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:04 pm

1921.ba je napisao/la:stana ima vise trofeja i od lendrica i stevanovica pa jel bolji nesto od njih ?
Ima Stana trofeje, ali ni u jednom nije bio jedan od ključnih igrača(možda jedino da mu priznamo finale kupa u Zenici), Stana kad je postao ključni čovjek i (ako se ne varam sezona pod Đurbuzovićem) mi postimo što se tiče trofeja.
Mada da se mene pita ja bi Stanu ostavio, u slučaju ako se ne budu dovodila pojačanja na krilu, imao bi Memiju kao back-up Stevi na krilu, a Stana bi mogao u takvim situacijama uskočiti kao RB ako bi bilo potrebno.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava