Pa cemo se na ljeto i u LIGI 12 popisati na sve !Plava Porodica je napisao/la:"Krah transfer politike" očekujem uskoro na ss.ba![]()
Pa cemo se na ljeto i u LIGI 12 popisati na sve !Plava Porodica je napisao/la:"Krah transfer politike" očekujem uskoro na ss.ba![]()
Mi malo bolje razumijemo fudbal od vas koji konstantno idete protiv Zelje kad ste god trebali biti 12 igrac vi zapalite baklje i prekinete utakmicu kad ne treba. Kad treba navijati za Zelju vi pocnete neka imena skandirati koja nemaju veze sa Zeljom. Bolje da pocnete gledati utakmice....cikazubo je napisao/la:JUG je dao svoj sud danas sto se tice Edisa, mislim da je to sasvim dovoljno, ko ce uzet pljuvace sa sjevera za ozbiljno..
Pa moguce je ovo sto je Edis rekao ali ako imas trenera. Danas sam.odgledao utakmicu sa pravim trenerom koji je nasao more gresaka od postavke igraca do kretanja sto drugim rijecima znaci da nasi pola snage gube na trcanje u prazno jer su lose postavljeni. Meni je i drago da je ovako ispalo na kraju da nebi imali neku laznu nadu da se nesto moze promjeniti i ovo znaci definitivni Edisov odlazak... po svim parametrima vrijeme mu je da ode... iskreno ja jedva cekam da mu vidim ledja...za_zivot_cijeli je napisao/la:nema se ovdje nista novo reci. tuga opet.
“U ovoj ligi su potrebna 3 znalca, a 8 igrača da smetaju protivniku. Već tada ste u vrhu, barem je to moje mišljenje.” - Edis Mulalic
"Mi smo danas peti" - Tabela
100% toga sam se najviše bojao.cikazubo je napisao/la:ISTI SMO FK SARAJEVO POSTALI, OFICIJELNO.
Ne rise svega ti, sjedite pred televizorima, psujete s tribina, dok momci kilometre prelaze, trose novac, vrijeme i energiju svaki drugi vikend, a po cemu to ti npr bolje rayumijes fudbal od mene, bas me interesuje..teatrale36 je napisao/la:Mi malo bolje razumijemo fudbal od vas koji konstantno idete protiv Zelje kad ste god trebali biti 12 igrac vi zapalite baklje i prekinete utakmicu kad ne treba. Kad treba navijati za Zelju vi pocnete neka imena skandirati koja nemaju veze sa Zeljom. Bolje da pocnete gledati utakmice....cikazubo je napisao/la:JUG je dao svoj sud danas sto se tice Edisa, mislim da je to sasvim dovoljno, ko ce uzet pljuvace sa sjevera za ozbiljno..
imal ko da se spominjee ili dal zna neko koje ovde blizuu upravež'21 je napisao/la:E sad pametno u izboru novog trenera!
braco je napisao/la:Edis Mulalić i pomoćnici razriješeni dužnosti
http://fkzeljeznicar.ba/edis-mulalic-i- ... sti/20050/" target="_blank
Nema ovo veze s pitarima.psihopata je napisao/la:100% toga sam se najviše bojao.cikazubo je napisao/la:ISTI SMO FK SARAJEVO POSTALI, OFICIJELNO.
E druze kakvih sam se ja majstora na Grbavici nagledao od 1982 pa na ovamo tako da mislim da nesto znam.cikazubo je napisao/la:Ne rise svega ti, sjedite pred televizorima, psujete s tribina, dok momci kilometre prelaze, trose novac, vrijeme i energiju svaki drugi vikend, a po cemu to ti npr bolje rayumijes fudbal od mene, bas me interesuje..teatrale36 je napisao/la:Mi malo bolje razumijemo fudbal od vas koji konstantno idete protiv Zelje kad ste god trebali biti 12 igrac vi zapalite baklje i prekinete utakmicu kad ne treba. Kad treba navijati za Zelju vi pocnete neka imena skandirati koja nemaju veze sa Zeljom. Bolje da pocnete gledati utakmice....cikazubo je napisao/la:JUG je dao svoj sud danas sto se tice Edisa, mislim da je to sasvim dovoljno, ko ce uzet pljuvace sa sjevera za ozbiljno..