igramo lose, u rangu skotskog treceligasa.
nabij-izbij
da se hoce smiriti, spustiti loptu, zaigrat od noge do noge....
zola ne moze dodati loptu na 3 metra i pogoditi covjeka, u odbrani premekan, odnesu ga ovi grmaljirios je napisao/la:Ne daju Bekricu oka otvoriti,mora se Blagojevic formacijski vratiti nazad malo jer Zaha i Zola ne mogu prenijeti loptu..
Bez Evrope ostaju anamo oni, široki ili mi. Jedino da slobodi ili radniku zaskripi licenca.ChWilla je napisao/la:ma on je nama mislim dobar ispali mi ili prošli večeras, ali je suuuuumnjiv...blueheart je napisao/la:Idemo sad strpljivo sa izjavama bilo da prođemo ili ispadnemo, ovaj prolaz radnika nije slučajan.
Drug da budemo iskreni, mi nemamo ni plan achile je napisao/la:Ja ne vidim neki presing i dominantnu trku kod slobode, naprotiv ljudi igraju postavljenu odbranu na koju mi nemamo odgovora.
Ocito nas je Musemic procitao a mi nemamo plan b ili c u nasoj igri nego vrtimo jedno te isto.
dodusesajo10 je napisao/la:Drug da budemo iskreni, mi nemamo ni plan achile je napisao/la:Ja ne vidim neki presing i dominantnu trku kod slobode, naprotiv ljudi igraju postavljenu odbranu na koju mi nemamo odgovora.
Ocito nas je Musemic procitao a mi nemamo plan b ili c u nasoj igri nego vrtimo jedno te isto.
sajo10 je napisao/la:Drug da budemo iskreni, mi nemamo ni plan achile je napisao/la:Ja ne vidim neki presing i dominantnu trku kod slobode, naprotiv ljudi igraju postavljenu odbranu na koju mi nemamo odgovora.