Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

iggy2377
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 12:09 pm

Izlija je napisao/la:Kostić je svjestan situacije u kojoj se nalazi i koliko je moranje pred njim u ostvarenju sportskih ciljeva. Pa čak i dovođenje nekih stranaca koji nemaju zavidne reference je dokaz da ima sistem rada na kojem teži, ova dvijca bi više trebali da mu pomognu na treninzima nego na utakmicama jer imaju usađen drugačiji sistem vrijednosti. Mada kada se malo detaljnije analiziraju njihove karijere i njihov učinak ovakvi igrači bi trebali biti i igračko pojačanje samo što je puno faktora koji bi mogli prevagnuti na obje strane pa samo vrijeme može donjeti stvarni sud. Miloš mora donjeti rezultate jer ima sve osnovne uslove koje su mu potrebne za rad i nema izgovora za promašaj.
Drug slazem se ali isto tako treba imati strpljenja nemoze se nista preko noci, nakon 20 godina imas prvi put svu logistiku neophodnu za trening,doveo si SS sa drugacijim pogledom na fudbal,mijenjas formaciju igranja,i jos malih milion NOVIH stvari.
Moje misljenje je da Kostica i Ljesnika treba podrzati kakvi god bili rezultati (a siguran sem da ce biti ODLICNI) jer ljudi su uveli novine sto smo gledali na filmovima, treba vremena da se sve slozi.Kucu kad pravis nenapravis je preko noci vec ti treba vremena.

tm8782
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
I Stanic. Nije bio na nivou, slazemo se svi, ali u nekoj rotaciji siguran igrac, znas sta moze uraditi. Eto bolji je ovaj iz Radnika, probojan brz, ide direktno na cuvara, bla bla...
Smijesno.
Aferim.
ne znam ni zašto njih dvojicu trpati u isti koš. staniću je 27 godina, nesportski živi, znamo koliko i šta može, a poslije povrede to stvarno nije bogzna šta.
Ok, slazemo se, nije bio nesto. Je li ovaj bolji, ovaj novi? Sta mozemo ocekivati?
A za Dadu, pa stvarno strasno. Minus Zelji kojibse mjeri u desetinama hiljada maraka, cak stotine.
Bila je ponuda, ne puste ga i sada raskid.
Nema ba logike, peicajtr sta hocete.

A ovo za pare, ko treba se uloziti. Pa neka uloze Misimovic i Nikolic a ne sa Zeljinim da se stele. Sta mislite da ih iz svog dzepa placaju.
I nije napad na upravu **** vas ta prica vise, nego ovo sa sportskom dijelom je katastrofa, nebuloze, cirkus...
Zar Misimovic nije otisao...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

iggy2377

irfo je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:Pa po ovom klipu sa treninga jutrosnjeg ima jedva 20 igrača dobro je skresao sastav ko ovaj vjetar od neki dan grane po vilsonovom
Ima li link od tog klipa?
[video]https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... 654519349/[/video]
Hvala, ima li veceras trening?

Neandertalac

pon jun 20, 2016 12:18 pm

Ma bravo, glavu u pijesak i diskreditirajte sve koji kazu nesto sto kada malo bolje razmislis itekako ima smisla.
To je pravi nacin, uspjecemo sigurno.

Da vas napomenem da je Dadi bila 1300 tupla...fajte nam koliko je Seceru, Ugljesi, Lazicu a da ne govorim Hervasu.

A o prodaji da ne pricam. Dado ima reference kakve prva tri nemaju, tj tek trebaju pure da se najedu.
Željeznicar za život cijeli!

tm8782
Kontakt:

Ma brate dosta mi je vise. Sad kad bi poceo pisati nikad vise ne bi progovorio 'neko' na ovom forumu. Sva moja podrska ide Kosticu koji je fino dosao i svima rekao sta misli o njima. Da ne pricam o nekim opravdanjima i sl. Muka mi je fkt. Druga stvar ako hoces da budes nesto od kluba onda nemoj da ti igrac bude mahala, pa da uz par pića(alkoholnih) razveze jezik. U biti karte se polahko otkrivaju. Neki dan su neki otkrili karte na utakmici za koje sam odavno sumnjao, kakve su.
Kod nekih vidim samo kritiku i kritiku, jos malo ce im smeteti sto nije violeta papir u WC-u. Da pohvale nesto ma kakvi.
Neke bi zamolio da pogledaju vidio od Misimovica vise puta, jer ocito ne cuju dobro neke stvari kad je sportski segment u pitanju i sve ostalo. Dzaba ti je nekom izgleda pricati...

Evo jedan primjer na igru Stanica. Pitao ga Kostic zasto je onako lose igrao i sta se desava sa njim, sa covjekom koji ima preko 200 utakmica i sve. Njegov odgovor je bio bolio me stomak. Pa nisi dobio jb te, grijesim se bezveze za Ramazan...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Okolele
Kontakt:

Offtopic:

Ali ne bih Ultrasima bio u kozi.. :ganja: :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FKZ1921
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:svako ko misli da zna i umije bolje, neka dodje u klub, kesira i pitat ce se za neke stvari, do tada :guz:
Ne trebamo se tako postavljati...
Malo ko mislu (barem onoliko koliko po forumu možemo zakljuciti)da treba razmišljati u pravcu dolazaka nekih drugih. Na kraju krajeva,jedini legitiman i legalan način "dolazaka i odlazaka" jeste skupština kluba. Ista se nedvosmisleno izjasnila po tom pitanju i ne bi mi trebali ništa preispitivati po tom pitanju.
S druge strane,nije ispravno reći ni to da ko može bolje neka dodje ,iskesira i pitati će se... Niko od ljudi koji sad upravljaju klubom nije došao,iskesirao i pita se. Svi su došli kroz redovne procedure koje su propisane aktima kluba,ne po osnovu kesiranja. Niko u FK Zeljeznicaru ne kesira i ne pita se po tom osnovu. Ljudi koji su izabrani pitaju se po osnovu obaveza koje im propisuju akta po kojima klub funkcioniše.
Takodje ne znači da ljudi koji vode klub rade sve besprijekorno i da ne treba kritikovati ono s čim se ne slažemo. Ne treba kritikovati hipoteticki...recimo,ne treba kritikovati dovodjenje nekog igrača kojeg ne poznajemo i ne možemo znati kakav će biti kod nas,makar on dolazio i iz slovenac kenan ekipe koja.je ispala iz lige. Sve to ne mora da znači da neće biti dobar kod nas.
Ali se može kritikovati raskid ugovora na inicijativu kluba sa mladim reprezentativcem koji je imao ugovor do 2018.g. U ovo doba prošle godine si imao konkretnu ponudu za njega...odbila se ponuda,rečeno da mu je cijena 800 hiljada eura i da je jedan od igrača oko kojeg će se graditi tim...
Danas odustaje s od njega...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:19 pm

Mogli smo za Dadu uzeti sigurno 300.000 eura ali dobro... Milos zna bolje od nas...

Sta je sa Srkijem? ostaje li?
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:20 pm

Okolele je napisao/la:Offtopic:

Ali ne bih Ultrasima bio u kozi.. :ganja: :rofl:
teška priča. možda i najteža u evropi u ovom trenutku...
gradi željo boli te *****

bablaz
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:21 pm

Biće još odlazaka, sigurno. Trebaju Kostiću igrači koji će popunjavati trenutno broj na treningu pa su pojedinci još tu. Biće i dolazaka. Po mom mišljenju kompletna prva postava protiv Olimpika ide (izuzev Uglješe i Lazića, a i njima je do znanja stavljeno da moraju gristi, jer na zimu i oni idu 100%). Kažu pojedinci žao im ovog ili onog (Dado, Stana..). Misljenja sam da nam ne trebaju igrači koji će odigrati jednu utakmicu, pa 3 biti loši.. Meni bi iz ove sad ekipe bilo žao jedino Stevanovića (obojice), Memije, Lendrića i Bagojevića (po meni jedini koji imaju kvalitet ili potencijal za Želju). Isto kao što mi je bilo žao Amira, Bajića i Đelmića. Ostalih mi uopšte nije žao, pa ni Bogdanovića. Mislim da nam trebaju još 3 stopera (navodno već gotovo sa dvojicom), golman, lijevi vezni ili bek, polušpic i to je to.
GOLMANI: Kjosevski, Fejzić, ????
DESNA STRANA: Memija, Stevanović1, Stevanović2
LIJEVA STRANA: Husić, Lazić, Halvadžić, ????
STOPERI: Aco, ????, ????; ???
CENTRALNI VEZNI: Španac, Blagojević, Radinović, Šećerović
POLUŠPIC: Bekrić, Žerić, ???
ŠPIC: Pozder, Lendrić,

OMLADINA: Mujagić, Alihodžić, Hasanović,

Neandertalac

pon jun 20, 2016 12:24 pm

Golman

Grk i talijan sami...jedu beton

Pojacanje? Pojacanje? Pojacanje? Blagojevic

Pojacanje? Stevanovic? Pojacanje?

Lendeic. Pojacanje?

Idemo na titulu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:26 pm

Ne znas ni koliko ljudi moze u sastav, a pravis se pametan
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:27 pm

FKZ1921 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:svako ko misli da zna i umije bolje, neka dodje u klub, kesira i pitat ce se za neke stvari, do tada :guz:
Ne trebamo se tako postavljati...
Malo ko mislu (barem onoliko koliko po forumu možemo zakljuciti)da treba razmišljati u pravcu dolazaka nekih drugih. Na kraju krajeva,jedini legitiman i legalan način "dolazaka i odlazaka" jeste skupština kluba. Ista se nedvosmisleno izjasnila po tom pitanju i ne bi mi trebali ništa preispitivati po tom pitanju.
S druge strane,nije ispravno reći ni to da ko može bolje neka dodje ,iskesira i pitati će se... Niko od ljudi koji sad upravljaju klubom nije došao,iskesirao i pita se. Svi su došli kroz redovne procedure koje su propisane aktima kluba,ne po osnovu kesiranja. Niko u FK Zeljeznicaru ne kesira i ne pita se po tom osnovu. Ljudi koji su izabrani pitaju se po osnovu obaveza koje im propisuju akta po kojima klub funkcioniše.
Takodje ne znači da ljudi koji vode klub rade sve besprijekorno i da ne treba kritikovati ono s čim se ne slažemo. Ne treba kritikovati hipoteticki...recimo,ne treba kritikovati dovodjenje nekog igrača kojeg ne poznajemo i ne možemo znati kakav će biti kod nas,makar on dolazio i iz slovenac kenan ekipe koja.je ispala iz lige. Sve to ne mora da znači da neće biti dobar kod nas.
Ali se može kritikovati raskid ugovora na inicijativu kluba sa mladim reprezentativcem koji je imao ugovor do 2018.g. U ovo doba prošle godine si imao konkretnu ponudu za njega...odbila se ponuda,rečeno da mu je cijena 800 hiljada eura i da je jedan od igrača oko kojeg će se graditi tim...
Danas odustaje s od njega...
pa kako se sad ne može staviti na transfer listu, dati na posudbu, prodati bar za sto-dvjesto hiljada...?
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:27 pm

Evo ih, opet pocinju. Necu se truditi da bilo kome i bilo sta objasnjavam. Noga preko noge, zapaliti cigaretu i citaj. :rofl:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:28 pm

Evo sjedim i razmišljam šta da odgovorim kolegi Neandertalcu, u pravu je 1/4 a one 3/4 pretjeruje malo je reći. Svi mi želimo da naša djeca uspiju u životu i naprave uspješnu karijeru kako bi sebi izgradili život po svojoj mjeri samo što to nije uvijek moguće. Bez obzira koliko ih mi voljeli i gurali oni jednostavno nekada krenu svojim putem, neki padnu i nagrde koljena a neki učine roditelje ponosnim i preskoče sve nedaće.
イビチャ・オシム

storm_raider
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:29 pm

Cim je nama sve transparentno, dajemo sebi za pravo previse... Stvarno ne moze covjek biti pametan, da li raditi u tajnosti pa neka se prica svasta, ili dati sve transparentno, pa neka se opet prica svasta?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavo - Bijeli

pon jun 20, 2016 12:30 pm

tm8782 je napisao/la:Ma brate dosta mi je vise. Sad kad bi poceo pisati nikad vise ne bi progovorio 'neko' na ovom forumu. Sva moja podrska ide Kosticu koji je fino dosao i svima rekao sta misli o njima. Da ne pricam o nekim opravdanjima i sl. Muka mi je fkt. Druga stvar ako hoces da budes nesto od kluba onda nemoj da ti igrac bude mahala, pa da uz par pića(alkoholnih) razveze jezik. U biti karte se polahko otkrivaju. Neki dan su neki otkrili karte na utakmici za koje sam odavno sumnjao, kakve su.
Kod nekih vidim samo kritiku i kritiku, jos malo ce im smeteti sto nije violeta papir u WC-u. Da pohvale nesto ma kakvi.
Neke bi zamolio da pogledaju vidio od Misimovica vise puta, jer ocito ne cuju dobro neke stvari kad je sportski segment u pitanju i sve ostalo. Dzaba ti je nekom izgleda pricati...

Evo jedan primjer na igru Stanica. Pitao ga Kostic zasto je onako lose igrao i sta se desava sa njim, sa covjekom koji ima preko 200 utakmica i sve. Njegov odgovor je bio bolio me stomak. Pa nisi dobio jb te, grijesim se bezveze za Ramazan...
Violeta papir je sranje. Extra toalet papir iz Tuzle je za Violetu papir i po :palacgore:
BOG BOSNA I BOSNJACI

Neandertalac

pon jun 20, 2016 12:34 pm

Izlija je napisao/la:Evo sjedim i razmišljam šta da odgovorim kolegi Neandertalcu, u pravu je 1/4 a one 3/4 pretjeruje malo je reći. Svi mi želimo da naša djeca uspiju u životu i naprave uspješnu karijeru kako bi sebi izgradili život po svojoj mjeri samo što to nije uvijek moguće. Bez obzira koliko ih mi voljeli i gurali oni jednostavno nekada krenu svojim putem, neki padnu i nagrde koljena a neki učine roditelje ponosnim i preskoče sve nedaće.
Hajde mi ibjasni molim te sta je dobro u vezi ovoga za Dadu, ti si malo ozbiljniji od ovih par dezurnih malomaturanata sto mi repliciraju i pjene.

A upucen si, malo vise. Znas i plate i ponude koje su bile. Svjestan si da moramo prodavati da bi opstali. I da je dovedeno najskuplje pojacanje u istoriji a ne znamo hoce li uspjeti, ne kazem da ne valja, svakako najbolji do sada po referencama, skoro, ali mi ne znamo sta ce pokazati. A mora igrati, da se ne zavaravamo da nece, svidjao se treneru ili ne.

Ima li sta lose u tome sto se meni taj potez ne svidja i ja to javno kazem?
Smijem reci, ili ne smijem?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:34 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=bu13hGpfi84[/video]

Znaci ostao sam bez rijeci. Bukvalno. Kakva gromada od covjeka, sasu sve u facu sto se govorilo i zamjeralo upravi, tj oni koji nisu zeljeli shvatiti neke stvari. Ne pamtim kad mi je brze proslo ovo vrijeme, da mu je govor trajao tri sata, bez treptaja bi ga pogledao.
Nadam se da se vise neke stvari nece potezati koje je covjek objasnio. EL GRANDE MISKE! :titula:

Sto se tice odlazaka, faktor bukvalno kopirao post s ovog foruma, neko je napisao da idu ovi igraci. Sumnjam da su oni dosli do informacije. Kadar se treba skresati, krivo mi je za Dadu ako je istina, ali strucni stab zna sta radi. Zna li neko je li danas predstavljanje dresova? :DD:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

tm8782
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:36 pm

Budite spremni na svasta nesta. Jer kad poslusate razgovor Misimovica on kaze da su svi tokovi novca žiralni (tačnije 99,9%). Da sa nekim menagerima koji su harali u klubu, ne komuniciraju. Na jednom forumu vec imas havere sa nekim od menagera i sl, pa i oni su malo protiv ovih ljudi. Ocito je da je Željo bio jedan bankomat pa kad god ti zatreba nesto odes i uzmes koliko ti treba, bez traga naravno. E toga nema vise. Odlasci i raskidi sa igracima je odluka sefa i on ako ne bude imao rezultate imace mene protiv sebe, to je svima jasno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.

Prijava