Idemo Zeljo!!!

U ekipu se mora vjerovati i u ovakvim situacijama kada ganjamo rezultat.Leon_Professional je napisao/la:Mi da smo dobili 2-1 ne bi ovako pricali da cemo proci i ne bi bili ovako raspolozeni.Cudno malo, ali neka pozitive, samo tako i mozemo dalje.
![]()
Ma naravno da treba, vjerujemo, ali kazem da smo pobjedili ne bi pisali da cemo proci. Kako god, proci cemoHurmasica je napisao/la:U ekipu se mora vjerovati i u ovakvim situacijama kada ganjamo rezultat.Leon_Professional je napisao/la:Mi da smo dobili 2-1 ne bi ovako pricali da cemo proci i ne bi bili ovako raspolozeni.Cudno malo, ali neka pozitive, samo tako i mozemo dalje.
![]()
Jbg, naučeni smo tako uz Želju, nema predaje dok postoji kakva takva šansaLeon_Professional je napisao/la:Ma naravno da treba, vjerujemo, ali kazem da smo pobjedili ne bi pisali da cemo proci. Kako god, proci cemoHurmasica je napisao/la:U ekipu se mora vjerovati i u ovakvim situacijama kada ganjamo rezultat.Leon_Professional je napisao/la:Mi da smo dobili 2-1 ne bi ovako pricali da cemo proci i ne bi bili ovako raspolozeni.Cudno malo, ali neka pozitive, samo tako i mozemo dalje.
![]()
Željezničar: Kjosevski, S. Stevanović, Kosorić, Bogičević, Zolotić, Zahirović, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Memija, Lendrić.avlami97 je napisao/la:Ja bih ovako počeo u Tuzli, a možda i na Koševu:
---------------------Kjosevski--------------------
Siniša-------Aco------------Bogi--------Zaha
----------Jovan-------------------Zola-----------
Miroslav-------------Tuce---------------Memija
----------------------Lendrić-----------------------
Na utakmici u Tuzli smo vidjeli da nam preko lijeve strane prave probleme. Stana nema pravo nastupa u Kupu, a Kramarić mi je isuviše spor. Zaha je pokazao u repki da može igrati beka, kada je čuvao C. Ronalda i isti se nije naigrao. U fazi odbrane se zna postaviti i jak je na skoku, naročito nakon prekida, a i sredina bi nam bila jača, jer je Zola kreativniji od Zahe. Sloboda neće navaljivati sigurno, jer će čuvati rezultat iz prve tekme.
Sa Zahom na beku (ako dobro odigra) bi imali igrača koji bi trebao uštopati i Duljevića na Koševu. Mislim da je ovo dobitna kombinacija i nadam se da će Mulalić razmisliti i o ovoj varijanti znajući da Zrinjski i Čelik imaju jaku lijevu stranu i sredinu.
Moguće i to, jer je jednom u Gentu igrao po lijevoj strani, ali u formaciji sa 3 stopera.ChWilla je napisao/la:budući da je tu zola jedini ljevak, kontam da će on biti ili lijevi bek ili lijevo krilo, a memija ono što on ne bude...
Na linij doslovno, vrati snimak unazad.Okolele je napisao/la:Je li ovo penal za Radnik..