Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nookey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 3:46 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
irfo je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:jel to igra ljoze danas? :ganja:
Imal kakve statistike za polufinala kupa, kolko smo puta igrali i prosli :ganja:
evo onako sad iz glave sto se sjecam...

1973. ispali protiv Hajduka
1974. ispali protiv Borca
1980/81 prosli Partizan
1991/92 ispali protiv Partizana
1996/97 prosli Lukavac
1998/99 ispali protiv Sarajeva
1999/00 prosli TOSK
2000/01 prosli Siroki Brijeg
2001/02 prosli Leotar
2002/03 prosli Zepce
2005/06 ispali protiv Sirokog Brijega
2007/08 ispali protiv Slobode
2009/10 prosli Zrinjski
2010/11 prosli Siroki Brijeg
2011/12 prosli Borac
2012/13 prosli Zrinjski
2015/16 ???

16 polufinala, 10 prosli
statistika je čudo, ima li podatak koliko smo puta prošli kad smo prvu zijanili i odnos sa Slobodom?

ChWilla
Kontakt:

sri apr 20, 2016 3:48 pm

Hrasno1921' je napisao/la: Ma vucarat ce ga po posudbama dok mu ne istekne ugovor ili dok ne raskinu ugovor na njegovu stetu, ali u Zelju se sigurno nece vratiti, uostalom duze vrijeme je povrijedjen a nije cak ni standardan u drugoligasu, mislim glupo uopste potencirati ovu pricu, jer u startu znam da od toga nema nista ...
ma šta znamo, kad su oni nama mogli 4+ godina biti dužni za šehića, možda mogu i ovi njega udariti nogom na njegovu štetu.

a da je pitanje kakav je i koliko bi i nama sad bio pojačanje, svakako jeste. taman se počeo "dozivati" i pokazivati znakove stare forme i kvaliteta, a sad opet povreda za povredom.
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 3:49 pm

omjer imas tamo na statistici, a koliko smo puta prosli nakon poraza morao bi provjeriti kuci, jos sam na poslu...
100/94/37/34 - i to je to!

nookey
Kontakt:

sri apr 20, 2016 3:51 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:omjer imas tamo na statistici, a koliko smo puta prosli nakon poraza morao bi provjeriti kuci, jos sam na poslu...
ovo je vrlo bitno, vjeruj mi statistika ne laže...

irfo

sri apr 20, 2016 3:52 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:omjer imas tamo na statistici, a koliko smo puta prosli nakon poraza morao bi provjeriti kuci, jos sam na poslu...
Znaci kaze statistika nije nas niko izbacio dvaput u polufinalu, ne bi bio red da to bude veceras :kafa:

nookey
Kontakt:

sri apr 20, 2016 3:54 pm

irfo je napisao/la:
Znaci kaze statistika nije nas niko izbacio dvaput u polufinalu, ne bi bio red da to bude veceras :kafa:
eto vidiš, neće ni večeras...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 3:55 pm

irfo je napisao/la:
a ni mi nismo jos izbacili slobodu u polufinalu... statistika je nekad kur.va treba biti oprezan...
100/94/37/34 - i to je to!

Hrasno1921'

sri apr 20, 2016 3:59 pm

ChWilla je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la: Ma vucarat ce ga po posudbama dok mu ne istekne ugovor ili dok ne raskinu ugovor na njegovu stetu, ali u Zelju se sigurno nece vratiti, uostalom duze vrijeme je povrijedjen a nije cak ni standardan u drugoligasu, mislim glupo uopste potencirati ovu pricu, jer u startu znam da od toga nema nista ...
ma šta znamo, kad su oni nama mogli 4+ godina biti dužni za šehića, možda mogu i ovi njega udariti nogom na njegovu štetu.

a da je pitanje kakav je i koliko bi i nama sad bio pojačanje, svakako jeste. taman se počeo "dozivati" i pokazivati znakove stare forme i kvaliteta, a sad opet povreda za povredom.
Poenta u svemu jeste da Kvesa nece da igra u nasoj ligi uopste vise, prvo sto se momak zasitio svega, a kao drugo vec duze vrijeme prije transfera u Tursku zelio je da ide a ponuda nije bilo, jer nije htio otici tek tako a da Zeljo ne dobije solidnu cifru na ime obestecenja, i to samo cekanje ga je ubijalo u svakom smislu, nekih godinu dana je bila prica hoce ici - nece ici.
Zato ce prije izabrati da ode na Kipar ili Azerbejdzan, slabiju ligu gdje bolje placaju nego sto ce se vratiti u BIH i Zelju, i tako misli i on i Redzepagic mu, ipak ga treba shvatiti 25. mu je godina a realno nije toliko toga napravio i po pitanju karijere a ni zarade.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:04 pm

ako ovako nastavi pitanje je kakvog će izbora imati. za sve treba dvoje. i tomić je htio bilo gdje samo ne ovdje, pa ga evo u roku pola godine nazad ovdje. i to ne igra sve...
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:07 pm

oni su umorniji od nas, oni su losija ekipa od nas, mi imamo thiaga koji ce uci zadnjih pola sata i pravit njihove bekove debilima
oni nemaju pobjednicki mentalitet... HAJDE ZEEELJOOOO :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

cala
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:08 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Poenta u svemu jeste da Kvesa nece da igra u nasoj ligi uopste vise, prvo sto se momak zasitio svega, a kao drugo vec duze vrijeme prije transfera u Tursku zelio je da ide a ponuda nije bilo, jer nije htio otici tek tako a da Zeljo ne dobije solidnu cifru na ime obestecenja, i to samo cekanje ga je ubijalo u svakom smislu, nekih godinu dana je bila prica hoce ici - nece ici.
Zato ce prije izabrati da ode na Kipar ili Azerbejdzan, slabiju ligu gdje bolje placaju nego sto ce se vratiti u BIH i Zelju, i tako misli i on i Redzepagic mu, ipak ga treba shvatiti 25. mu je godina a realno nije toliko toga napravio i po pitanju karijere a ni zarade.
Da ne bi one povrede, ko zna...

kvalitet
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:18 pm

HAJDE ŽELJOOOO!!!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Hrasno1921'

sri apr 20, 2016 4:27 pm

Program za izradu dresova? ne maketa i sl. vec realnih ako ikako moze, pp.??
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:31 pm

https://www.owayo.com/ evo ako ti ovo pomaže
イビチャ・オシム

neroazzuro
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:37 pm

E brate, pa ovo vrijeme nikad proć'... :shisha:

proces
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:47 pm

Bit ce gusto, bit ce 0:2 :zeljeznicar1:
Za kog' navijas ?
Pa za Z E LJ E Z N I C A R !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 20, 2016 4:55 pm

Kud bas ovako kasno da je tekma :cigara: Jos 2 i po sata :ganja: :ganja: Tesko ce biti, ali vjerujemo u prolaz! Ajde Lendra molim te, obraduj nas opet. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

FaraonTM
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:08 pm

Idemo jako večeras! :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DerekDuval
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:12 pm

Jovane ovo polufinale iz 92 bas i nije ispadanje u klasicnom smislu, tj. nije se desilo na sportskom terenu. Nisam dovoljno star da
se sjecam tog polufinala,ali sam citao sjajnu pricu mislim da je pisao Dezulovic (Mi smo smoggies ili tako nekako). Uglavnom uzvrat se
trebao igrati kada je zapaljen stadion... i u prici smo mozda cak nadoknadili zaostatak, dao Nikic dva gola. Ako ima neko da nije
citao obavezno neka potrazi isplati se...

godrina
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:13 pm

bgm nisam dugo imao ovako nekakvu nervozu pred utakmicu, svako malo motam neke slike, scenario za veceras
sve sam ubjedjeniji da imamo realne sanse za prolaz, samo da ne primimo neki jeftin gol opet
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava