fk1921 je napisao/la:Kad imaju opet trening?
fk1921 je napisao/la:Kad imaju opet trening?
enis je ronaldoAjzea je napisao/la:Podrška Enisu !
da vidim da i ti ne mirises Sadikovica pa makar to Enis bioGrbavica je napisao/la:Hoće li se organizovati neka oproštajna utakmica za Enisa? Zadužio nas je...
Utorak ujutro bratefk1921 je napisao/la:fk1921 je napisao/la:Kad imaju opet trening?
Mislim da prvog se ide u Sloveniju. 6. juna je sa Rudarom, 10. najvjerovatnije sa Arsenal Tulom, a biće tekma i 4. ili 5. eto čisto da se možeš organizovat. Nadam se da ćemo se vidjeti tamo.Tm Olovo-Ljubljana je napisao/la:Ljudii znate li kada dolaze na pripreme u Sloveniju i jel dogovorena jos kakva pripremna tekma?Eto imati cete izvjestaj svaki dan (doduse subjektivan )
Jel išta završeno sa ovim portalom za stream? lako je tebi ipeIpe je napisao/la:Mislim da prvog se ide u Sloveniju. 6. juna je sa Rudarom, 10. najvjerovatnije sa Arsenal Tulom, a biće tekma i 4. ili 5. eto čisto da se možeš organizovat. Nadam se da ćemo se vidjeti tamo.Tm Olovo-Ljubljana je napisao/la:Ljudii znate li kada dolaze na pripreme u Sloveniju i jel dogovorena jos kakva pripremna tekma?Eto imati cete izvjestaj svaki dan (doduse subjektivan )
Rodom s mejtaša je napisao/la:Bokačo sve zaboravim da te pitam. Bilo je čini mi se 38 delegata na skupštini. Koliko je trebalo biti? Koliko se sječam broj je znatno trebao biti veći ili nije. Ko su ti što ne dolaze. Neodgovorno je to obzirom da se skupština rijetko sastaje.
Slažem se da je puno ljudi izostalo ovaj put. Na prvoj skupstini je broj bio fenomenalan,a sada je bio daleko manji broj ljudi. Znalo se mjesec dana ranije. Svakako da je i čast i obaveza,za mene je tolika čast da sam prvi put sa skupštine otišao maltene pravo na operaciju. Bio sam toliko loše da sam mislio dan prije da nema šanse da budem prisutan. Takav nikakav sam sjedio 4 sata i mislio da li ću moći izdržati da ne padnem tamo pred svima. Eto,tako ja to vidim. Čast, obaveza, ponos,pa ako treba do zadnjih granica. Ali ako si izabran da budeš dio priče i ako si nominovan od strane mnogih ljudi da budeš tu, onda znaš sta ti je dužnost ,onda prepoznas kakva je to čast i zaista je to tako.Rodom s mejtaša je napisao/la:Puno je da fali 16 ljudi. Mislim da po novom statutu se mogu odstraniti oni koji ne dolaze, samo ne znam koliko nedolazaka je u pitanju. Biti u skupštini je velika čast i obaveza i samo smrt i bolest mogu biti opravdanje. Termin održavanja se je znao odavno.
Da li je Kostić bio prisutan?
Da,to je tacno,zaboravio sam to napomenuti.maxum1921 je napisao/la:Nije bas 16 ljudi falilo. Ne zaboravite da je 5 imena iz skupstine uslo u upravljacke strukture. Koji ce se zamijeniti na sljedecoj skupstini.8-9 ljudi je zaista falilo.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
6. juna nije sigurnoIpe je napisao/la:Mislim da prvog se ide u Sloveniju. 6. juna je sa Rudarom, 10. najvjerovatnije sa Arsenal Tulom, a biće tekma i 4. ili 5. eto čisto da se možeš organizovat. Nadam se da ćemo se vidjeti tamo.Tm Olovo-Ljubljana je napisao/la:Ljudii znate li kada dolaze na pripreme u Sloveniju i jel dogovorena jos kakva pripremna tekma?Eto imati cete izvjestaj svaki dan (doduse subjektivan )