Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 12:21 am

Zadnja dva igraca koje smo doveli iz Grcke druge lige su se bas lijepo pokazala ;) ;) Nastavi tradiciju! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:23 am

sajo10 je napisao/la:Zadnja dva igraca koje smo doveli iz Grcke druge lige su se bas lijepo pokazala ;) ;) Nastavi tradiciju! :zeljeznicar1:
Lendra u Grckoj nije mogao igrati a vidi kod nas sada jebena igracina....a ovaj je igrao u par kluba u prvoj ligi i to stabilnih i dobrih klubova !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:26 am

Mi igramo u ligi koja kotira kao najgora u evropi i svijetu,ne zaboravite to.

Djulaga_
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:26 am

Ima li kod vas neki igrac koji treba doci da ne valja :shisha:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Ajzea
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:27 am

Vidi fakat, Lendra i Boske dosli iz 2. lige Grcke.. Ja tek sada vidim u kakvom je ova liga kur.cu zapravo. :rofl: :rofl:

storm_raider
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:29 am

Grk je Kosticeva zelja. Da se naglasi, buduci da je pitano.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:29 am

delinjo je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Zadnja dva igraca koje smo doveli iz Grcke druge lige su se bas lijepo pokazala ;) ;) Nastavi tradiciju! :zeljeznicar1:
Lendra u Grckoj nije mogao igrati a vidi kod nas sada jebena igracina....a ovaj je igrao u par kluba u prvoj ligi i to stabilnih i dobrih klubova !!
Samopouzdnje brate... Kada vratis sportisti i igracu kakvi su Lendra i Steva samopouzdanje i htjenje, volju za fudbalom onda ove partije koje su pruzale nebi trebale predstavljati vece iznenadjenje. Obadvojica su lutala a u Zelji su vidjeli pravi klub za pronalazak samih sebe. Nazalost da sa svakim igracem nemozes ubosti,primjer je Zaha. Ali sta je tu je :)

delinjo
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:33 am

sajo10 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Samopouzdnje brate... Kada vratis sportisti i igracu kakvi su Lendra i Steva samopouzdanje i htjenje, volju za fudbalom onda ove partije koje su pruzale nebi trebale predstavljati vece iznenadjenje. Obadvojica su lutala a u Zelji su vidjeli pravi klub za pronalazak samih sebe. Nazalost da sa svakim igracem nemozes ubosti,primjer je Zaha. Ali sta je tu je :)
zato ti kazem ....necu da sudim po klipovima jer je to smijesno ali ova neka iznosenja lopte na Grbavici nismo vidjeli godinama realno...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:34 am

Željezničar ante portas !

Simply Blue
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:36 am

Kad Dinamo može roviti po trećoj Turskoj ligi za novim igračima isad bi trebalo predstavljati problem što naši pokušavaju naći nešto u 2. Grčkoj, a gdje smo mi a gdje smo mi.
Bitno je da se dovode igrače tamo gdje su nam istisnki potrebni, za ostalo malo ko može garantovati. Strpljen spašen
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Ajzea
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:38 am

Ma niti mozemo reci da valja ni da ne valja. Nepoznanica totalna.

GoodisonPark
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:39 am

blueheart je napisao/la:Samo se nadam da Kostić neće ponoviti Edisove greske. Tj da bez obzira na formu i znanje i zalaganje forsira igrače koje je on doveo. Jednostavno to sebi ne smije dozvoliti, mada treneri vole dovesti svojih igrača jer valjda imaju povjerenja u njih... Ovaj put zaista ne smije biti privilegovanih i.
Skoro sam siguran da se neće dešavati takve stvari, ako je levat onda će forsirati svoje igrače a zna da mu "glava" bukvalno ovisi o igri a ako ćemo realno i samom rezultatu, potreban nam je vidljiv napredak.
Po nastupu od početka priprema - Miloš djeluje kao da čvrsto vjeruje u sebe a shodno tome vjerovatno razmišlja na način - "vala da si mi brat rođeni nedam obraza" e baš takav mi se čini naš Kostič, ;)

Čovjek pravi tim i procjenio je i vjerovatno još procjenjuje sa Lešnikom gdje smo tanki i šta bi trebalo da se taj loš segment popravi i unaprijedi. Ako će iko dobijati priliku "na lijepe oči" to su naši omladinci (ali trebat će nam jaka ekipa na terenu da bi mogli pravilno dozirati minutažu i tim mlađim igračima. Znamo da je Lešnik zadužen za taj dio (prema njegovom dosadašnjem angažmanu vidimo da ima finog iskustva), a čini mi se da se u svakom intervju novog šefa potencira priča omladinske škole. Ovo je nešto sa čim se susrećemo prvi put svi mi, "uvođenje sistema" (ne računam predratni period) u svakom segmentu rada FKŽ i gledajući sa svih aspekata mi smo u napretku - drastičnom :zeljeznicar1: :mrgreen:

Napisao sam jednom ovdje da ponekad više volim da primimo 8 komada nego da pobjedimo 1:0, to pokrene priču i tjera na rad...

Heeey ba penzionisali smo naše legende i ljudi će napokon početi dobijati uredno, svoju zasluženu mirovinu :palacgore: Svjedoci smo svakodnevnih štrajkova hiljade radnika kojima nije uvezan staž. Sve je pod stečaj otišlo, rijetko se ko uspio spasiti. Mi riješili fala Bogu!
Dugovi - pa mi smo bili dužni i Bogu i Narodu, evo dukat ako je bilo drugačije, tužbe stižu sa svih strana, pa jbt pola nas sigurno nema predstavu da je tu posla bilo ko u priči! Ako treba ima toga još... znamo svi i vidimo šta se dešava. Čovjek ne može da vjeruje da ćemo imati pola istoka, od haman tri milje do nove godine najdalje a nadamo se do one tamo i cijeli ;) Ostaje taj Jug da se riješi a ima tu Bgm puno više posla nego na istoku, ali neka ga napravimo za 3 ili 4 godine. Mi imamo stadion na kojem se ne bi postidjeli ni Barcu ugostiti, sve nek zapad i ostane onakav kakav je sad dok ne bude prilike i za njega.. Naš san se ostvaruje dio po dio, biće i pehara ba, pa makar tek onda kad zagrmimo sa naših novih (starih) tribina i budemo pravili derneke za uspomene i dugo sjećanje :titula:

... :karanje:

:shisha: :ganja: :shisha:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

braco
Kontakt:

pon jun 20, 2016 12:43 am

Ma vala ko god dođe pa makar iz kantonalne neću "a" reći protiv njega, yebote i ono kad se nadaš previše ko za Stančeskog,Jocu,Zahu itd. vazda ga ispušimo na kraju. Pa ko se pokaže pokaže...

Whisperer

pon jun 20, 2016 12:45 am

storm_raider je napisao/la:Grk je Kosticeva zelja. Da se naglasi, buduci da je pitano.
Ma @storme buraz pojedinim niko nebi ugodio , na osnovu cega dzidic je bolji dobro igro protiv zelje i sarajeva da ga nasi uzmu pritom 32 godine ima , bice ovo dobra ekipa abd, uz krilo kad dejo miske uzmu idemo vratit titulu gdje joj pripada svi skupa igraci na terenu mi na tribinama. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

pon jun 20, 2016 12:56 am

KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

tm8782
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:00 am

Iskreno do sada što je Kostić želio dovedeno mu je. Jučer sam otišao da pogledam i secerovica i lazica i mogu reći da su me pozitivno iznenadili. Vidio sam da čovjek jednostavno zna sta hoce i to mi je bilo dovoljno da mu mogu zasad v vjerovati.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

delinjo
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:09 am

tm8782 je napisao/la:Iskreno do sada što je Kostić želio dovedeno mu je. Jučer sam otišao da pogledam i secerovica i lazica i mogu reći da su me pozitivno iznenadili. Vidio sam da čovjek jednostavno zna sta hoce i to mi je bilo dovoljno da mu mogu zasad v vjerovati.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
ma Kostic ce ispuniti nasa ocekivanja....zna sta radi
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u pon jun 20, 2016 1:25 am, ukupno mijenjano 1 put.
GOO ROGER!!!
peRFect!!

fk1921

pon jun 20, 2016 1:12 am

Kad imaju opet trening?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Tm Olovo-Ljubljana
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:19 am

Ljudii znate li kada dolaze na pripreme u Sloveniju i jel dogovorena jos kakva pripremna tekma?Eto imati cete izvjestaj svaki dan (doduse subjektivan ) :D

kalechw
Kontakt:

pon jun 20, 2016 1:21 am

odakle su dobri ugljesa i ovaj grk ?? ako dodje grk, pa pocnu ova dvojica cugat, moglo bi to na dobro izaci samo da nisu na :shisha:
dok su nam alkosi igrali titule su se osvajale :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava