Pregledah klip ovog Toskaksa i CV na tranfermarktu,valjda sam potrefio pravog
Vidim da je bio clan,ne znam koliko je zapravo i igrao,Iraklisa i Panionisa jedno vrijeme,to su onako osrednji klubovi u Grckoj koliko sam upucen.Ovaj posljednji klub Grcka druga liga,sta znam,ako se uzme u obzir da je nekoliko igraca iz PL BiH odlazilo direktno u prvu ligu Grcke onda to i nije bas najbolja referenca,ali uvijek treba imati rezervu naravno.
Sto se tice klipa koliko sam upratio ima par inserata na kojima igra defanzivnog veznog,a i u profilu mu stoji da mu je to druga pozicija koju moze iznijeti.
Onako,stameno djeluje,pravovremeni startovi su mi posebno zapali za oko,solidna brzina,vrlo dobar u skoku.Spominjano je ovdje da Kostic voli stopere koji znaju iznijeti loptu,ovaj to radi dobro izgleda.Dobra i tehnika za tu poziciju takodjer..
Mene je malo podsjetio na Bogija iz prvog mandata u Zelji,dobar dugi pas,skok u napadu,dobro postavljanje..
Elem,vidjet cemo,nikad se ne zna sa tim strancima koji dolaze u PL,i mi i drugi klubovi su imali i dobrih i losih iskustava.Nadamo se da ce on biti ovo dobro iskustvo ako i dodje uopste.