S kim ides, da popijemo kafu prije pa zajedno da odemodamirfile je napisao/la:Biću jaAsharaK je napisao/la:Onaj mirniji dio, ima nas koji nemamo karte :pJaozinho22 je napisao/la: Svi ćemo na zapad![]()

S kim ides, da popijemo kafu prije pa zajedno da odemodamirfile je napisao/la:Biću jaAsharaK je napisao/la:Onaj mirniji dio, ima nas koji nemamo karte :pJaozinho22 je napisao/la: Svi ćemo na zapad![]()
Prica od prije mjesec dana, zavrseno svecipiripi je napisao/la:Pojavile su se informacije da SD koci nesto oko izgradnje istoka, zna li neko nesto vise?
Ako ti bude igrala ova lijeva strana, gora ce biti od trenutne, a svi znamo kakva je trenutna...Minjore je napisao/la:Dok vi spavate ja pravim ekipu koju cu suprostaviti za derbi.. Na golu je ovaj momak iskljucivo zbog toga sto mu zena sve brani. Pile na beka jer voli Kramarica. ChWilla na stopera zbog visine. PP na desnog beka jer mu je s te pozicije najbliza kafana. Ajzea zadnji vezni zbog uzora a i mentaliteta. Igru kreiraju FKZ1921 i boccaccio jer su pametni, znaju podvalit dobar tekst. Krila su ova dvojica jer su brzi. Jaozinho za zenama trci pa je u formi, a tm8782 samo kuca-poso-poso-kuca. Asharak u napadu jer je mlad. Trener je Grbavica. Za streamove utakmica zaduzen je Larsson a za montazu Ipe. Ostali su na klupi i na posudbama
Ne zamjerite mi, moram se necim baviti da brze noc prodje![]()
Jeste li se sta dogovorili, bacite u pp, ja sam u Tuzli pa da odemo ranije na pivo.damirfile je napisao/la:Biću jaAsharaK je napisao/la: Onaj mirniji dio, ima nas koji nemamo karte :p
84.Okolele je napisao/la:Kakav vam je ranking na ovoj fantazija ligi haha..?
Ja 313 sa 60 bodova..
Igraju na pomocnom terenu gdje i treniraju, a ne na glavnom terenu stadiona, i na fb. im pise SC. Zetra u sta spadaju svi pomocni tereni oko dvorane Zetra, a sto se tice stadiona 24h prije odrzavanja bilo kakvih vecih sportskih dogadjaja zabranjeno je odrzavanje bilo cega, kako zbog terena tako i iz sigurnosnih razlogakrajisnik87 je napisao/la:U subotu u 17h na Kosevu ima utakmica americkog fudbala sigurno ce u nedelju biti fin travnjak
Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Ne beri brige, pokrivam ja sve. Trčim za petoricu jeb.o mi pas mater nenormalnu.tm8782 je napisao/la:Ako ti bude igrala ova lijeva strana, gora ce biti od trenutne, a svi znamo kakva je trenutna...Minjore je napisao/la:Dok vi spavate ja pravim ekipu koju cu suprostaviti za derbi.. Na golu je ovaj momak iskljucivo zbog toga sto mu zena sve brani. Pile na beka jer voli Kramarica. ChWilla na stopera zbog visine. PP na desnog beka jer mu je s te pozicije najbliza kafana. Ajzea zadnji vezni zbog uzora a i mentaliteta. Igru kreiraju FKZ1921 i boccaccio jer su pametni, znaju podvalit dobar tekst. Krila su ova dvojica jer su brzi. Jaozinho za zenama trci pa je u formi, a tm8782 samo kuca-poso-poso-kuca. Asharak u napadu jer je mlad. Trener je Grbavica. Za streamove utakmica zaduzen je Larsson a za montazu Ipe. Ostali su na klupi i na posudbama
Ne zamjerite mi, moram se necim baviti da brze noc prodje![]()