Ispravka krivog navoda @Ajzea, nije Bokaco, nego Bokacov mali..
toskas je...Model1964 je napisao/la:Šta u sridu da je on ili da je Velić sređivo?1921.ba je napisao/la:u sriduModel1964 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/dimitrio ... ler/107582
Jel to ovaj?
Da nam nije Velić sređivo?
mkulaglic je napisao/la:Radnim danom do 5 rade, vikendom ne rade sad zasadž'21 je napisao/la:Samo da malo skrenemo sa ovih priča. Kad mogu člansku obnoviti, ima li neko informaciju oko radnog vremena?
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ne zbog mene nego zbog Želje1921.ba je napisao/la:toskas je...Model1964 je napisao/la:Šta u sridu da je on ili da je Velić sređivo?1921.ba je napisao/la: u sridu
a volio bi da jovicica srede samo zbog tebe
Na probu ili potpis?Blueworld21 je napisao/la:
Jel Kuwait i Qatar igraju istu ligu ?Minjore je napisao/la:Cvijanovic zadnji angazman imao u ligi u kojoj jedan klub vodi Bh strucnjak. O kojem je strucnjaku rijec i kakva slucajnost
Možda su progovorili kojuMinjore je napisao/la:Cvijanovic zadnji angazman imao u ligi u kojoj jedan klub vodi Bh strucnjak. O kojem je strucnjaku rijec i kakva slucajnost
Ne igraš drugu grčku radnim danima oko 14:00chile je napisao/la:Ne znam cemu toliko nadanje od grka i ako dodje ako je ovaj sto se o njemu prica. On je bas macorcina u vreci... za klub u kojem igra nikad nisam cuo iako visim u kladionici...
Ja njega bez probe nema sanse da bi potpisao.
Sent from my Plavo Sokocalo
Svako pola godine mijenja klub, meni to više govori od Kostićevog poznavanja samog igračaHurmasica je napisao/la:Pa valjda majku mu Kostić najbolje zna kakav je Italijan, trenirao ga je
Kada kada kadaaaaaaa?gavran je napisao/la:Pratite zvanicnu
Posudbe...ž'21 je napisao/la:Svako pola godine mijenja klub, meni to više govori od Kostićevog poznavanja samog igračaHurmasica je napisao/la:Pa valjda majku mu Kostić najbolje zna kakav je Italijan, trenirao ga je
pa najavili su za sutraPlava Porodica je napisao/la:Kada kada kadaaaaaaa?gavran je napisao/la:Pratite zvanicnu
Ne mora značiti da ne grijesi.Hurmasica je napisao/la:Pa valjda majku mu Kostić najbolje zna kakav je Italijan, trenirao ga je