Ma ide za kafaneLARSSON je napisao/la:9.8 kvota na hendikep 2 razlike sutra

@Minjore

Ma ide za kafaneLARSSON je napisao/la:9.8 kvota na hendikep 2 razlike sutra
Evo dogovorili smo se da autobus 2 i 3 svrati, pa nas sacekajdamirfile je napisao/la:Nek navrati i do zivinica ja castim
kako da častim 2 busatm8782 je napisao/la:Evo dogovorili smo se da autobus 2 i 3 svrati, pa nas sacekajdamirfile je napisao/la:Nek navrati i do zivinica ja castim![]()
![]()
Prijatelju da idem vjeruj da bi ti zavrsio nego malo da se nasalim na sabahudamirfile je napisao/la:kako da častim 2 busatm8782 je napisao/la:Evo dogovorili smo se da autobus 2 i 3 svrati, pa nas sacekajdamirfile je napisao/la:Nek navrati i do zivinica ja castim![]()
![]()
, svrati ti sa ekipom da častim a ti mi sredi mjesto u busu za utakmicu
.
tm8782 je napisao/la:Prijatelju da idem vjeruj da bi ti zavrsio nego malo da se nasalim na sabahudamirfile je napisao/la:kako da častim 2 busatm8782 je napisao/la:
Evo dogovorili smo se da autobus 2 i 3 svrati, pa nas sacekaj![]()
![]()
, svrati ti sa ekipom da častim a ti mi sredi mjesto u busu za utakmicu
.
...
Razočarao si meMinjore je napisao/la:Dok vi spavate ja pravim ekipu koju cu suprostaviti za derbi.. Na golu je ovaj momak iskljucivo zbog toga sto mu zena sve brani. Pile na beka jer voli Kramarica. ChWilla na stopera zbog visine. PP na desnog beka jer mu je s te pozicije najbliza kafana. Ajzea zadnji vezni zbog uzora a i mentaliteta. Igru kreiraju FKZ1921 i boccaccio jer su pametni, znaju podvalit dobar tekst. Krila su ova dvojica jer su brzi. Jaozinho za zenama trci pa je u formi, a tm8782 samo kuca-poso-poso-kuca. Asharak u napadu jer je mlad. Trener je Grbavica. Za streamove utakmica zaduzen je Larsson a za montazu Ipe. Ostali su na klupi i na posudbama
Ne zamjerite mi, moram se necim baviti da brze noc prodje![]()
Tebe cuvamo za drugo poluvrijeme, ti si faktor iznenadjenja. @delinjo propusta ovsaj susret, postedicu ga zbog povrede.vrbanjusa je napisao/la: Razočarao si me
Otkad me neko nije nazvao "momak". Hvala ti.vrbanjusa je napisao/la:Razočarao si meMinjore je napisao/la:Dok vi spavate ja pravim ekipu koju cu suprostaviti za derbi.. Na golu je ovaj momak iskljucivo zbog toga sto mu zena sve brani. Pile na beka jer voli Kramarica. ChWilla na stopera zbog visine. PP na desnog beka jer mu je s te pozicije najbliza kafana. Ajzea zadnji vezni zbog uzora a i mentaliteta. Igru kreiraju FKZ1921 i boccaccio jer su pametni, znaju podvalit dobar tekst. Krila su ova dvojica jer su brzi. Jaozinho za zenama trci pa je u formi, a tm8782 samo kuca-poso-poso-kuca. Asharak u napadu jer je mlad. Trener je Grbavica. Za streamove utakmica zaduzen je Larsson a za montazu Ipe. Ostali su na klupi i na posudbama
Ne zamjerite mi, moram se necim baviti da brze noc prodje![]()
Ne možeš se izvaditi, dolazim po ispisnicu!Minjore je napisao/la:Tebe cuvamo za drugo poluvrijeme, ti si faktor iznenadjenja. @delinjo propusta ovsaj susret, postedicu ga zbog povrede.vrbanjusa je napisao/la: Razočarao si me