Hajde pozitive i pokazite da vjerujete ovoj ekipi. Ja zaista ne sumnjam u pobjedu danas, a pogotovo u titulu.
Crnjacis. Kod mene u mahali vala prava derbi atmosfera.cikazubo je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 10:32 amNe znam jesam li ustao na lijevu pa crnjacim, al nikad mrtvija derbi atmosfera u gradu, meni danas osjecaj ko' da sa Krupom igramo, bas smo ojadili ovaj derbi i klubovi i navijaci, a mozda je i sistem takmicenja sa 4 utakmice godisnje uticao na to.
Vojo i Jovan zavrsavaju pitice.
Ne crnjačiš. U pravu si 100%.. I meni pogan osjećaj nekakav. A i općenito.cikazubo je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 10:32 amNe znam jesam li ustao na lijevu pa crnjacim, al nikad mrtvija derbi atmosfera u gradu, meni danas osjecaj ko' da sa Krupom igramo, bas smo ojadili ovaj derbi i klubovi i navijaci, a mozda je i sistem takmicenja sa 4 utakmice godisnje uticao na to.
Vojo i Jovan zavrsavaju pitice.
Počni tražiti žirante za kredit da se čupaš iz dugovaEric Cantona je napisao/la: Tovari danas ''dvicu'' na Olimpijskom stadionu Koševo. Sve para što imate, sve, sve, sve.![]()
Zaboravio si da fali neko da to bude bas kao protiv OlimpicaChWilla je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 4:31 pmpa eto i što se tiče atmosfere sve se radi da bude kao nekad na koševu olimpic - željo. ako to nije dovoljno se riješi tog nekog kompleksa (slobodno se može reći kompleksa iako smo zadnja dva pobijedili) ja ne znam šta jeste.psihopata je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 3:51 pmNe možeš ti u derbiju nikad ništa unaprijed planirati i znati,posebno u našem derbiju gdje je poraz u istom ravan ispadanju u kantonalnu ligu u glavama navijača,zbog toga u zadnjih 10 godina imamo milion remija i to onih od 0-0 ili bolje rečeno ništa ništa,a da bi se to promijenilo prvo bi mi navijači tu utakmicu trebali posmatrati drugačije,a ne kao borbu na život ili smrt.
mada je ovoj ekipi u suštini svejedno, ona izađe kako izađe, na koju je nogu ustala...
Ih da danas imamo Kokija ja bih bio milion posto siguran u pobjeduLeon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 11:18 amZaboravio si da fali neko da to bude bas kao protiv OlimpicaChWilla je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 4:31 pmpa eto i što se tiče atmosfere sve se radi da bude kao nekad na koševu olimpic - željo. ako to nije dovoljno se riješi tog nekog kompleksa (slobodno se može reći kompleksa iako smo zadnja dva pobijedili) ja ne znam šta jeste.psihopata je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 3:51 pmNe možeš ti u derbiju nikad ništa unaprijed planirati i znati,posebno u našem derbiju gdje je poraz u istom ravan ispadanju u kantonalnu ligu u glavama navijača,zbog toga u zadnjih 10 godina imamo milion remija i to onih od 0-0 ili bolje rečeno ništa ništa,a da bi se to promijenilo prvo bi mi navijači tu utakmicu trebali posmatrati drugačije,a ne kao borbu na život ili smrt.
mada je ovoj ekipi u suštini svejedno, ona izađe kako izađe, na koju je nogu ustala...![]()
![]()