onda ugljesa na klupu ide, ne ne, odbij goraneLeon_Professional je napisao/la:Ma kakav Cvijanovic, bio kod ArapaMada glupo bi bilo reci da ne bi volio da dodje u Zelju, ali pretesko.. Hajmo mi malo realnije razmisljati.
ako ne on daj duljevica,evo od mene depilacija mu gratisLeon_Professional je napisao/la:Ma kakav Cvijanovic, bio kod ArapaMada glupo bi bilo reci da ne bi volio da dodje u Zelju, ali pretesko.. Hajmo mi malo realnije razmisljati.
Malo prije sam Plavoj porodici ovo napisao1921.ba je napisao/la:onda ugljesa na klupu ide, ne ne, odbij goraneLeon_Professional je napisao/la:Ma kakav Cvijanovic, bio kod ArapaMada glupo bi bilo reci da ne bi volio da dodje u Zelju, ali pretesko.. Hajmo mi malo realnije razmisljati.
![]()
hahahahahaha ma upravo daj cvijana neka budu kone na aparatimaHurmasica je napisao/la:Ma 4-5-1 sa 5 centralnih veznjaka, kad je dernek nek i hala gori.
3-6-1Don Juan je napisao/la:hahahahahaha ma upravo daj cvijana neka budu kone na aparatimaHurmasica je napisao/la:Ma 4-5-1 sa 5 centralnih veznjaka, kad je dernek nek i hala gori.
Kakav Dejo on veze nema sa ovim Vedran se pita u vezi istoka. Nema Riba bas toliku pametavlami97 je napisao/la:Ovo ooko 500 mjesta po milju KM je u kontekstu izgradnje istočne tribine. Rekao je da je na taj način razmišljao i Amar Osim u jednom periodu, a da je Amar Bajramović i još neko (Vukotić ili Dejo - nisam siguran), analiziraju, elaboriraju mogućnost realizacije. Spomenuo je čini mi se 5, 10 i 20 godina (kao primjer). To je samo jedan od načina kako se može napraviti Istok. On je rekao da će ga napraviti, a načina postoji više.Model1964 je napisao/la:OkAsharaK je napisao/la:
Da
Nije bitno koliko godina. Evo ja prvi kupujem. Meni je lakše dati 500e nego raji u SA i BiH, mada ne sumnjam da ce odaziv i u BIH biti veliki. Ako je 20 godina taman da na isteku tog perioda prospu moj pepeo na tom mjestu.
Naglasio je da je Stadion (infrastruktura) temelj funkcioniranja Kluba i da smo jedini Klub u Državi i Regionu, koji posluje na ovaj način, u kojem je za svakog uposlenika (svi u Klubu, igrači, treneri, ostali zaposlenici...) plaćen svaki pripadajući porez i sve obaveze na stvarna primanja. i da će tako biti i ubuduće, dok je god on tu i upravljačka struktura Kluba. Kazao je da ne postoji mogućnost malverzacije ni sa jednom BAM bosanskom markom. Ko može i zna bolje, na ovim principima slobodno može da kaže i da se uključi u rad.
Spomenuo je i Mrežu i njihove gluposti...
Na kraju se salom prolomio aplauz.
stoper il krilo koje to sletiosuper1 je napisao/la:@joazinho zuti si dobio![]()
amerosm je napisao/la:Joj tepsija na onom tamo forumu![]()
![]()
Hitna bi imala posla kada bi nekim cudom Cvijanovic potpisao za nas
Ovako piše na zvaničnoj, Članom FK Željezničar možete postati popunjavanjem prijavnice na Stadionu Grbavica radnim danima od 11 do 18 sati, te subotom od 12 do 16 sati.ž'21 je napisao/la:Samo da malo skrenemo sa ovih priča. Kad mogu člansku obnoviti, ima li neko informaciju oko radnog vremena?