Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 10:08 pm

Plava Porodica je napisao/la:@Asharak ubaci kakav sastojak za proljev ili trovanje sutra u hotelu gdje budu doručkovali komplet prvom timu,pa da onaj kvazi menadžer Husarić ima s razlogom da sere.

:rofl: :rofl: :rofl:
Ma kod njih je malo lošija atmosfera trenutno, poljuljani su. :)
Željezničar ante portas !

terabajt
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:14 pm

Model1964 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Mislim da bi ime stadiona trebalo ostati Grbavica a po Ivici nazvati jednu tribinu. Mislim da bi se čak i on složio sa tim. Ne treba pretjerivati.
:palacgore:
Več smo pisali o tome i složili se :) da je ime STADION GRBAVICA- IVICA OSIM
Nismo se svi slozili ;)

Brkoo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:@Asharak ubaci kakav sastojak za proljev ili trovanje sutra u hotelu gdje budu doručkovali komplet prvom timu,pa da onaj kvazi menadžer Husarić ima s razlogom da sere.
Asharak im je vec razjebao jedan reflektor, ceka da svi odu da dovrsi posao. Ajzea i ja cekamo kad ce vecerati da im stavimo sta u hranu, Ajzea se vec prerusio u njihovu kuharicu, lijepo mu stoji perika, da ne znam da je musko kresnuo bih ga.. :mrgreen: :rofl1:
Drzite nam palceve da uspijemo :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:16 pm

Ma dobro, malo pricamo i to pricamo o nasim legendama. Naravno, prvo treba to sve sagraditi. Da Bog da nam jedini problem bio ime stadiona i ime tribine. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:17 pm

Ma ja na Koševo idem samo kada igra Željo u evropi, nema šanse da mi dinokio uzme cenera. vozdra ba
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
Zadnja izmjena: 1921.ba, dana/u uto apr 19, 2016 10:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

terabajt
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:20 pm

Jel popunjena kvota za tuzlu od 300 mjesta, mislim na navijače. :ganja:

Model1964

uto apr 19, 2016 10:23 pm

storm_raider je napisao/la:Ma dobro, malo pricamo i to pricamo o nasim legendama. Naravno, prvo treba to sve sagraditi. Da Bog da nam jedini problem bio ime stadiona i ime tribine. :)
Ma ko što vidim :) tu oko imena ima da budne rat. Nego da počnemo davati imena redovima na tribinama da budu svi zadovoljni, plus šestougaoni stadion :D
Sjedište mi je Rutko Saračevič 126 a ti si Fičo Bahtić 48 :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Ajzea
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:24 pm

Maske za varenje sutra ponesite, obavezno !

Elegant
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:27 pm

Salu na stranu bice teska utakmica sutra, sudeci po ovim snimcima tamo je kisa pljustala ima da teren bude bara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

addyno1
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:28 pm

Model1964 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Več sam pisao da bi jug morao biti Đilda
Sjever Dimitrije Dimitrijević
Istok Joško Domorocki
Zapad Milan Ribar
Jug TM 87, a ostale bih sacekao
Daj molim te reci mi šta bi ti čekao :) .... pivu, deset upola ili trambaj :lol:
Svi znamo koji su to ljudi, koja su to imena temelji našeg obstoja.
Da budnemo novokonponovani pa da damo Brajlović, Žujo.... :lol:
zato sto ne treba zuriti da se ne bi desilo da kasnije mijenjamo odluke. a Zeljo ima i previse legendi a samo su 4 tribine.
btw, brajlovic ti je samo za stolice donirao 5000 maraka i ne budi ironican na njegov racun, a ni na moj. zasto bas ta tri sto si ti predlozio? ti si ko ove vlasti, mijenjao bi imena ulica svake godine.
a sta neko ponudi da istok recimo bude TOYOTA? itd
uostalom ova prica o imenima tribina je bezvezna i sacekace da se zavrsi stadion, a to se nece desiti jos za najmanje 5 godina

ublehas
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:31 pm

storm_raider je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: @Hadzijalagic, nema potrebe za ironijom. Napisao sam, "da Bog da on uvijek imao takav sut...", ali, slozit ces se, bio je mimo toga stvarno los. Nermin je nase dijete i treba ga podrzati, a i da nije treba ga podrzati, jer ima kvalitet, ali se nadam da ce se trznuti malo, a mi da cemo ga istrpiti.
Nije to trazenje mana, ni neko unosenje konflikta (toga ovdje nece biti vjerujte mi), ali svi znamo koliko Zola moze. Sutra 2:0 dobiti i onda objasniti pitarima neke stvari na Kosevu.
Moram biti ironican kad nisi pravedan.. Napisao si da je Zola bio najlosiji a i Zahirovic i Stanic i Kramaric su bili losiji od njega u toj tekmi..
Svi svojim ocima gledamo, slozit ce se prijatelju. :)
Činjenica je da su i Zola i Zaha bili loši. Prvi je ubjedljivo najviše griješio na sredini, a drugi se većinu vremena skrivao iza igrača i često "fulao" igrača kojem je trebao oduzeti loptu. E sad ko treba da igra, ne znam. Iskreno, ja bi dao šansu Enisu Sadikoviću da počne ispred ove dvojice. Znam da ga većina ne gotivi, ali ovu polusezonu je odigrao sasvim korektno ono što je igrao.

1921.ba
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:36 pm

ublehas odmori malo, udarila ti teretana u glavu pa si se osilio ;)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

uto apr 19, 2016 10:37 pm

addyno1 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Jug TM 87, a ostale bih sacekao
Daj molim te reci mi šta bi ti čekao :) .... pivu, deset upola ili trambaj :lol:
Svi znamo koji su to ljudi, koja su to imena temelji našeg obstoja.
Da budnemo novokonponovani pa da damo Brajlović, Žujo.... :lol:
zato sto ne treba zuriti da se ne bi desilo da kasnije mijenjamo odluke. a Zeljo ima i previse legendi a samo su 4 tribine.
btw, brajlovic ti je samo za stolice donirao 5000 maraka i ne budi ironican na njegov racun, a ni na moj. zasto bas ta tri sto si ti predlozio? ti si ko ove vlasti, mijenjao bi imena ulica svake godine.
a sta neko ponudi da istok recimo bude TOYOTA? itd
Nikad nebih prodao ime stadiona. Ova peterica su temelj Želje. Nadam se da će biti u budučnosti večih legendi, da će Željo viti višestruki prvak Evrope ali u temelju su ova gore nabrojana imena, bilo kome pravo ili krivo. Jednom postaviti i nikad ne mjenjati. Tradicija je navika održavanja a ne mjenjanja. Kloc je veči igrač sa boljom karijerom od Dimitrija a po meni nije zaslužio tribinu prije nego Dimitrije.
Šta ako je neko donirao 5 milja , zato se mora slikovati i reklamirati preko Želje?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
Asharak im je vec razjebao jedan reflektor, ceka da svi odu da dovrsi posao. Ajzea i ja cekamo kad ce vecerati da im stavimo sta u hranu, Ajzea se vec prerusio u njihovu kuharicu, lijepo mu stoji perika, da ne znam da je musko kresnuo bih ga.. :mrgreen: :rofl1:
Drzite nam palceve da uspijemo :ganja:
Držim vam :palacgore: :palacdole: :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

valjda nece puno nabijat loptu u zrak da nam ne zaslijepe igrace
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ellaxaz
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:39 pm

Zeba ce dobiti crveni, pocetkom drugog poluvremena zbog namjernog igranja rukom.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:40 pm

Kapiten je napisao/la:valjda nece puno nabijat loptu u zrak da nam ne zaslijepe igrace
:rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Republika
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:41 pm

@ Asharak imao bliski susret sa nekom vrstom gore u Tz još sebi ne može da dodje neka vam ispriča. Ne zna je li insan ili pogančer :D

diego1921
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:43 pm

Kapiten je napisao/la:valjda nece puno nabijat loptu u zrak da nam ne zaslijepe igrace
Pa ne igra nam Nikola Nikic :ganja:
„Igrali smo protiv Spartaka u Moskvi. Švabo je prije početka utakmice rekao: ti čuvaj ovog, ti ovog... A meni ti čuvaj Prostor! Kontam kakav prostor. A tada je za Spartak igrao Protasov. Tri puta mi uzmu loptu i odmah poslije toga primimo gol. Poluvrijeme 4:0 za Spartak. U svlačionici Švabo pita: Nikola šta sam tebi rekao... Rekli ste Prostor, ali niste rekli koji je broj. Osim se okrene pomoćniku i kaže: Boro, vodi ga pod tuš vidiš da je prolupo. A ja se taman navikao igrati pod reflektorima i bilo mi krivo. :rofl: :rofl:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto apr 19, 2016 10:45 pm

Republika je napisao/la:@ Asharak imao bliski susret sa nekom vrstom gore u Tz još sebi ne može da dodje neka vam ispriča. Ne zna je li insan ili pogančer :D
mislim da je ono drugo :rofl:
bivši domaćini, ako me neko može shvatit :D
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava