Model1964 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Ako dođe do ralizacije ovog oko kupovine mjesta na istoku, zanima me dali sam dobro skonto. Daš milju mara i imaš recimo 5,10 godina zagarantirano mjesto na istoku?
Da
Ok
Nije bitno koliko godina. Evo ja prvi kupujem. Meni je lakše dati 500e nego raji u SA i BiH, mada ne sumnjam da ce odaziv i u BIH biti veliki. Ako je 20 godina taman da na isteku tog perioda prospu moj pepeo na tom mjestu.

Ovo ooko 500 mjesta po milju KM je u kontekstu izgradnje istočne tribine. Rekao je da je na taj način razmišljao i Amar Osim u jednom periodu, a da je Amar Bajramović i još neko (Vukotić ili Dejo - nisam siguran), analiziraju, elaboriraju mogućnost realizacije. Spomenuo je čini mi se 5, 10 i 20 godina (kao primjer). To je samo jedan od načina kako se može napraviti Istok. On je rekao da će ga napraviti, a načina postoji više.
Naglasio je da je Stadion (infrastruktura) temelj funkcioniranja Kluba i da smo jedini Klub u Državi i Regionu, koji posluje na ovaj način, u kojem je za svakog uposlenika (svi u Klubu, igrači, treneri, ostali zaposlenici...) plaćen svaki pripadajući porez i sve obaveze na
stvarna primanja. i da će tako biti i ubuduće, dok je god on tu i upravljačka struktura Kluba. Kazao je da ne postoji mogućnost malverzacije ni sa jednom BAM bosanskom markom. Ko može i zna bolje, na ovim principima slobodno može da kaže i da se uključi u rad.
Spomenuo je i Mrežu i njihove gluposti...
Na kraju se salom prolomio aplauz.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.