Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 7:49 pm

Klip je prvo bio kod nekog frajera na fbu odakle njemu ne znam, tako da manje šuplje

ISB87
Kontakt:

ned jun 19, 2016 7:52 pm

Niko nije imao damu da predlozi nesto oko istoka ako se dobro sjecam :mrgreen:
Sve u svemu odlican govor, uvijek su imali moju podrsku a sada je samo jos veca.Vidi se da imaju viziju, i nasoj raji ce to bolje lec kada se sportski segment popravi.Najveca zelja mi je da se rijesimo dugovanja, mogu mislit kako bi tek tad ova uprava radila posao.

Mozda je nerealno za ocekivati, ali ja bi volio da Subic zaigra za nas.Ne zelim da vas vracam na ovu temu, ali te pare bi se 60-70% vratile kroz njegov transfer.I takodje se nadam da se Kostic kod nas ostati barem 5 sezona, vidi se da ima zelju, upio je dosta toga od odlicnih trenera...ali ova sezona mu je glavna, trofej i uz to neki pomak u evropi bi mu mnogo znacio a i nama, da nas vrati na pravi kolosijek.

MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS.
MIRZA RASCIC

Grbavica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 7:54 pm

LARS1921 je napisao/la:Klip je prvo bio kod nekog frajera na fbu odakle njemu ne znam, tako da manje šuplje
Video nikako nije trebao biti ni objavljen.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jun 19, 2016 7:55 pm

Uklonjen je jer nije trebao biti ni objavljen tj. kada prodje potrebnu proceduru autorizacije (kao i video sa obraćanjem UO i NO delegatima) biće objavljen.
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned jun 19, 2016 7:56 pm

Neandertalac je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
malta071 je napisao/la:Ono sto me raduje a culi smo od Kostica a i vidjeli, da niko ko nema kvalitet se nece trpiti. Sadikovic, peti deseti..
:zeljeznicar1:
Upravo zato što ima kvalitet,Damir Sadikovic će ostati u Želji i biti u konkurenciji za prvi tim. Stručnjaci sa foruma na sreću neće praviti tim.
Upravo je Amar u ovom videu govorio kako su nam generalno uvijek vrijedili vise igraci koji ne igraju kod nas nego vani, Dado da sutra ode vani vrijedio bi u ocima nekih 50% više..Sreca da svi ne razmisljamo isto, Dado je pokazao da zna u puno težim trenucima za klub i u nekim jakim utakmica je pokazao da ima šlifa, i ja vjerujem u njega, pogotovo u ovakvoj situaciji kad nece sam nositi teret sredine terena, nego ce imati jos znalaca.

Govor gospodina Misimovica sam preslusao, hvala Bogu samo cu to reci.. LP

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

MrRiccoli
Kontakt:

ned jun 19, 2016 7:57 pm

Nezz sto nije trebao biti objavlhen kad u njemu bas nista lose nema vec samo lekcija svima

Sent from my C5303 using Tapatalk

nikad_izvini
Kontakt:

ned jun 19, 2016 7:58 pm

AsharaK je napisao/la:Koliko znam skupstine su otvorenog tipa? Cuj treba kriti govor, eto doce Arsenal i ukrasti planove. Boze mili i dragi...
Sto onda ništa nema u medijima, al baš nema informacija ? Barem od ove priče, ako je otvorena za javnost ?

Interne stvari kluba trebaju da ostanu tamo gdje im je mjesto.

Nema nikakvih problema, malo se pokusalo pametovati, objasnjeno kako sve funkionise, mandati nekoliko puta ponuđeni, jednoglasno podrzano. Vrlo prosto :)

Šta klub bude htio da objavi, to će se i objaviti :cigara:

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 7:59 pm

1921.ba
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:00 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

sajo10
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:01 pm

Hvala! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:02 pm

Eto ga, riješeno :)

Uskoro i video obraćanja, Predsjednika nadzornog odbora Skupštini Kluba, gospodina Senada Mismovića
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u ned jun 19, 2016 8:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teatrale36
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:03 pm

Zna li se kompletna transfer lista? Do sada po pricama da nas napustaju Sadikovici, Stana, Hodzurda, Djermanovic.

sofronije
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:04 pm

teatrale36 je napisao/la:Zna li se kompletna transfer lista? Do sada po pricama da nas napustaju Sadikovici, Stana, Hodzurda, Djermanovic.
Damir nas ne napusta.

fk1921

ned jun 19, 2016 8:15 pm

uuu ovdje nije dosta tog objavljeno, izrezan klip itekako. Valjda objave i ostali dio klipa ako ne, vjerujem da je dobar razlog sto ostatak govora Misimovica nece biti dostupan javnosti
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:15 pm

fk1921 je napisao/la:uuu ovdje nije dosta tog objavljeno, izrezan klip itekako. Valjda objave i ostali dio klipa ako ne, vjerujem da je dobar razlog sto ostatak govora Misimovica nece biti dostupan javnosti
Maloprije napisano. Uskoro i video obraćanja, Predsjednika nadzornog odbora Skupštini Kluba, gospodina Senada Misimovića :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:17 pm

Model1964 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Ako dođe do ralizacije ovog oko kupovine mjesta na istoku, zanima me dali sam dobro skonto. Daš milju mara i imaš recimo 5,10 godina zagarantirano mjesto na istoku?
Da
Ok
Nije bitno koliko godina. Evo ja prvi kupujem. Meni je lakše dati 500e nego raji u SA i BiH, mada ne sumnjam da ce odaziv i u BIH biti veliki. Ako je 20 godina taman da na isteku tog perioda prospu moj pepeo na tom mjestu. :lol:
Ovo ooko 500 mjesta po milju KM je u kontekstu izgradnje istočne tribine. Rekao je da je na taj način razmišljao i Amar Osim u jednom periodu, a da je Amar Bajramović i još neko (Vukotić ili Dejo - nisam siguran), analiziraju, elaboriraju mogućnost realizacije. Spomenuo je čini mi se 5, 10 i 20 godina (kao primjer). To je samo jedan od načina kako se može napraviti Istok. On je rekao da će ga napraviti, a načina postoji više.

Naglasio je da je Stadion (infrastruktura) temelj funkcioniranja Kluba i da smo jedini Klub u Državi i Regionu, koji posluje na ovaj način, u kojem je za svakog uposlenika (svi u Klubu, igrači, treneri, ostali zaposlenici...) plaćen svaki pripadajući porez i sve obaveze na stvarna primanja. i da će tako biti i ubuduće, dok je god on tu i upravljačka struktura Kluba. Kazao je da ne postoji mogućnost malverzacije ni sa jednom BAM bosanskom markom. Ko može i zna bolje, na ovim principima slobodno može da kaže i da se uključi u rad.

Spomenuo je i Mrežu i njihove gluposti...

Na kraju se salom prolomio aplauz.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SWRA_1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:27 pm

Ma bice video koji ce sve reci, cak i ovima kojima se mora crtati.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:28 pm

Hvala puno i za ovaj video i za svaki prethodni, iza njih stoji puno ulozenog truda, ljubavi i sati rada. Jedva cekam i drugi video, obracanje Misimovica. :DD:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

1921.ba
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:40 pm

ide i misketov (maminjov) govor ubrzo :shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

avlami97
Kontakt:

ned jun 19, 2016 8:44 pm

1921.ba je napisao/la:ide i misketov (maminjov) govor ubrzo :shisha:
Nema potrebe :ne: :ne: :ne:, bar dok se Ajzea neloguje :cigara:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u ned jun 19, 2016 8:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava