Goodison buraz,razumijem ja tvoju poentu,defanzivni vezni na lijevom krilu bi bio apsolutno iznenadjenje,sirina u igru,ali isto tako moras razumijeti da mi u kadru nemamo takvog defanzivnog veznog koji bi to mogao iznijeti,mozda ali samo mozda bi Zaha npr. na desno krilu i mogao,cak ga je Pape i stavljao na beka par utakmica u repki,ali Zola nikako.Nema on tu pokretljivost,poprilicno tromo izgleda,sa loptom posebno,nema ni neki jak zadnji pas,jednostavno bi se pogubio totalno na toj poziciji.Eh da nam je Radja Najngolan pa da i probamo nesto
  Goodison buraz,razumijem ja tvoju poentu,defanzivni vezni na lijevom krilu bi bio apsolutno iznenadjenje,sirina u igru,ali isto tako moras razumijeti da mi u kadru nemamo takvog defanzivnog veznog koji bi to mogao iznijeti,mozda ali samo mozda bi Zaha npr. na desno krilu i mogao,cak ga je Pape i stavljao na beka par utakmica u repki,ali Zola nikako.Nema on tu pokretljivost,poprilicno tromo izgleda,sa loptom posebno,nema ni neki jak zadnji pas,jednostavno bi se pogubio totalno na toj poziciji.Eh da nam je Radja Najngolan pa da i probamo nesto   Ovako tesko..
  Ovako tesko..Vidio sam maloprije neku pricu oko Zahe pa da se nadovezem..On mora biti korisniji u ofanzivi protiv slabijih protivnika,tipa Drina,Travnik,itd.,tu jednostavno ne moze biti klasnicni zadnji vezni.Mislim da za takvo nesto posejduje kvalitet ipak.
Protiv ovih jacih,kao npr. sutra,od njega ocekujem samo destrukciju i predavanje lopte kreativcima

Ako je novi dobavljač jeftiniji, recimo pet procenata, naravno da če izabrati njega. U biznisu nema sentimenta ili ti merhameta. Na taj način natjeraš domačeg proizvođača da je konkurentniji. Znam  to nije lijepo, ali tako je, jebi ga. Mislim da su toga svjesne obje strane.
  Ako je novi dobavljač jeftiniji, recimo pet procenata, naravno da če izabrati njega. U biznisu nema sentimenta ili ti merhameta. Na taj način natjeraš domačeg proizvođača da je konkurentniji. Znam  to nije lijepo, ali tako je, jebi ga. Mislim da su toga svjesne obje strane.