Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 7:31 pm

Ja bih Dinu mjesto Zahe, ostali neka piče pred njihov gol. Ubio bi Dino hljeb u njima kad bi u kontru krenuli..

PS
Slijedeći derbi gurbetima staviti cijenu 20KM, kao i našima, ali prodavati našima po 10KM. Nešto kao što oni rade. :)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto apr 19, 2016 7:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:31 pm

Teren ce biti katastrofa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:35 pm

.
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u uto apr 19, 2016 7:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:36 pm

GoodisonPark je napisao/la:Ne može se ba niko šprdati kada niko nije iznio valjane razloge zašto ne može?

Kome nije jasno o čemu pišem napravicu vrlo jednostavnu komparaciju: igrač Slobode Sarić u mnogim utakmicama Slobode je igrao lijevo krilo (lažno) a također je mnoge utakmice odigrao i na poziciji drugog defanzivnog veznjaka (pored Stjepanovića) + oni maju u sredini još Zebu i Ordagića i to su 4 igrača sredine terena. Znači on može igrati tu poziciju a Zola ne može. Dajte brate malo obrazložite svoje stavove a ne samo lupati e ne može to tako.

Onaj što reče da Zola samo dodaje prvom do sebe a momak odigrao strašnu loptu za Lendrića u subotu + stativa što je možemo reći odličan ofanzivni učinak.

Još da dodam da nama lijevo krilo igra desni bek ali to može.
Brate ocito nisi igrao veliki fudbal,pa ti sve izgleda tako lako !! Saric je centralni vezni a moze igrati i iza spica,igrao je desno krilo gdje se izvlacio na lijevu nogu,kao sto su kod nas nekad igrali Zeba i Bekric,samo sto su oni igrali po lijevoj strani..Ordagic sad igra vise po desnoj strani,a moze igrati i u sredini !!Zolotic je zadnji vezni,klasnicni zadnji vezni kao Busqets,ako on u Barseloni moze igrati lijevo krilo,moze i Zola kod nas..Sto se tice Memije,on nije klasicni bek,uvjerili smo se da mu vise lezi krilo ( desno ) ,snasao se solidno i na lijevoj strani,igra tu poziciju zato sto moze vise prostora od drugih da pokrije,a ne zato sto je on najbolji na toj poziciji !! Sto se tice Halvadzica,on nije ni otisao u Tz,mozda planiraju autom da ga posalju !! :ganja: :ganja:

Virtu4L

uto apr 19, 2016 7:38 pm

Ma ne može Zola na krilo, bar ne u ovakvoj utakmici gdje ganjamo rezultat. Treba nam ofanzivan igrač.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Okolele
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:41 pm

slika

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:45 pm

Pa kog vraga ove koze treniraju na glavnom kad kisa pljusti :psujem: :psujem: :psujem: Seljacka ekipa, hoce losiji teren za sutra, lakse se branit. :roll:

1921.ba
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:46 pm

NAJAVA KUP: Plava lokomotiva u Tuzli

http://1921.ba/najava-kup-plava-lokomotiva-u-tuzli-1939" onclick="window.open(this.href);return false;
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ajzea
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:52 pm

Taktika za sutra: Šutaj čim primiš loptu.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:55 pm

Ja ne znam jel se meni ucinilo al men ije djelovalo u obje utakmice da su oni fizicki mnogo jaci od nas

cikazubo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:57 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Ja ne znam jel se meni ucinilo al men ije djelovalo u obje utakmice da su oni fizicki mnogo jaci od nas
Mozda nisam previe strucan po tom pitanju, al mi je na Grbavici bas tako djelovalo, hajd stoperi su opcenito jaki, al njihovi veznjaci ko beton u duelima, o Krpicu i Ahmetovicu da ne govorim..

GoodisonPark
Kontakt:

uto apr 19, 2016 7:57 pm

diego1921 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Ne može se ba niko šprdati kada niko nije iznio valjane razloge zašto ne može?

Kome nije jasno o čemu pišem napravicu vrlo jednostavnu komparaciju: igrač Slobode Sarić u mnogim utakmicama Slobode je igrao lijevo krilo (lažno) a također je mnoge utakmice odigrao i na poziciji drugog defanzivnog veznjaka (pored Stjepanovića) + oni maju u sredini još Zebu i Ordagića i to su 4 igrača sredine terena. Znači on može igrati tu poziciju a Zola ne može. Dajte brate malo obrazložite svoje stavove a ne samo lupati e ne može to tako.

Onaj što reče da Zola samo dodaje prvom do sebe a momak odigrao strašnu loptu za Lendrića u subotu + stativa što je možemo reći odličan ofanzivni učinak.

Brate ocito nisi igrao veliki fudbal,pa ti sve izgleda tako lako !! Saric je centralni vezni a moze igrati i iza spica,igrao je desno krilo gdje se izvlacio na lijevu nogu,kao sto su kod nas nekad igrali Zeba i Bekric,samo sto su oni igrali po lijevoj strani..Ordagic sad igra vise po desnoj strani,a moze igrati i u sredini !!Zolotic je zadnji vezni,klasnicni zadnji vezni kao Busqets,ako on u Barseloni moze igrati lijevo krilo,moze i Zola kod nas..Sto se tice Memije,on nije klasicni bek,uvjerili smo se da mu vise lezi krilo ( desno ) ,snasao se solidno i na lijevoj strani,igra tu poziciju zato sto moze vise prostora od drugih da pokrije,a ne zato sto je on najbolji na toj poziciji !! Sto se tice Halvadzica,on nije ni otisao u Tz,mozda planiraju autom da ga posalju !! :ganja: :ganja:
Prvo nije tačno da je igrao desno krilo jer je desno krilo kod Tuzlaka Veselinović ( ne uzimam u obzir zadnju protiv Š.Brijega kada je Husref radio neke rotacije) Dok nije Haurdić zaigrao lijevo krilo, Sarić je igrao tu poziciju to ti može svaki tuzlak potvrditi. Drugo Ordagić je taj centralni vezni (opet kažem izuzev Š.Brijega jer je tu Husref eksperimentisao sa njim na desnom krilu a Veselinović lijevo). Treće, ti sad tvrdiš da lijevo krilo (Memija) pokriva neki prostor a @Ž'21 prije tebe tvrdi da krilo služi da probije 1-1 i da čuva beka.. Ne zanima me Barcelona ja viddim da naše krilo u prvoj utakmici nije uspjelo na Grbavici ni jednom da prođe i da uputi centaršut a kamoli da zaprijeti golmanu, ali najveći problem je što naša krila (pogotovo lijevo) nisu skoro uopšte ni učestvovala u igri na sredini, što implicira da ni Zola nikako ne bi mogao gore odraditi tu poziciju, mada ja i ne govorim o nekom probijanju, ja cijelo vrijeme govorim da bi Zola igrao mnogo više unutra i tu bi napravili balansa isto tako mu ne bi bio problem da u defanzivi zaustavi Efendića (desnog beka) koji i nije neki šprinter. Isto kao što očekujem i od Miroslava da mnogo više puta povuče u sredinu sa loptom ili bez nje.

Za tvoju informaciju igrao sam i veliki fudbal (desnog halfa - štopera). Ti pregledao sad u nedelju utakmicu u Tuzli i našao meni da repliciraš :ganja:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Vrag

uto apr 19, 2016 7:59 pm

Zola jedan od najsporijih igraca lige da igra krilo ? Pa to ne moze ni u nekom paralelnom svijetu. N

GoodisonPark
Kontakt:

uto apr 19, 2016 8:01 pm

arelinho je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Ma ne može Zola na krilo, bar ne u ovakvoj utakmici gdje ganjamo rezultat. Treba nam ofanzivan igrač.
ma može Zola krilo jer ima dobru kontrolu lopte :lol: :lol: Zola kad ima loptu u nogama kao da si mu bombu dao, a ne loptu :lol: :lol:

Čekaj malo, ti hoćeš da kažeš da Memija ima bolju kontrolu lopte od Zole?

Ja navedoh najsvježiji primjer protiv travnika, Zolin ofanzivni učinak. Prije toga nije ni igrao nekoliko utakmica.
Željo samo Željo!!!

Jaozinho22

uto apr 19, 2016 8:02 pm

Statistika kaže da je bilo koji ozbiljan sut u zadnjih mjesec dana završio iza leđa Piricu :ganja:
Eh sad se nadam da nismo toliki pehovi da pogadjamo stative i precke :?:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Grbavica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 8:02 pm

GoodisonPark je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Ma ne može Zola na krilo, bar ne u ovakvoj utakmici gdje ganjamo rezultat. Treba nam ofanzivan igrač.
ma može Zola krilo jer ima dobru kontrolu lopte :lol: :lol: Zola kad ima loptu u nogama kao da si mu bombu dao, a ne loptu :lol: :lol:

Čekaj malo, ti hoćeš da kažeš da Memija ima bolju kontrolu lopte od Zole?

Ja navedoh najsvježiji primjer protiv travnika, Zolin ofanzivni učinak. Prije toga nije ni igrao nekoliko utakmica.
Bruda Zola je okretan ko doner. Pa majka mu stara znaš šta je krilo. Prva asocijacija na krilo je hitar, brz igrač.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto apr 19, 2016 8:05 pm

Napokon uđoh u kuću, igra se ranije sutra, crko je jedan reflektor koliko sam čuo :)
Željezničar ante portas !

diego1921
Kontakt:

uto apr 19, 2016 8:13 pm

GoodisonPark je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:

Prvo nije tačno da je igrao desno krilo jer je desno krilo kod Tuzlaka Veselinović ( ne uzimam u obzir zadnju protiv Š.Brijega kada je Husref radio neke rotacije) Dok nije Haurdić zaigrao lijevo krilo, Sarić je igrao tu poziciju to ti može svaki tuzlak potvrditi. Drugo Ordagić je taj centralni vezni (opet kažem izuzev Š.Brijega jer je tu Husref eksperimentisao sa njim na desnom krilu a Veselinović lijevo). Treće, ti sad tvrdiš da lijevo krilo (Memija) pokriva neki prostor a @Ž'21 prije tebe tvrdi da krilo služi da probije 1-1 i da čuva beka.. Ne zanima me Barcelona ja viddim da naše krilo u prvoj utakmici nije uspjelo na Grbavici ni jednom da prođe i da uputi centaršut a kamoli da zaprijeti golmanu, ali najveći problem je što naša krila (pogotovo lijevo) nisu skoro uopšte ni učestvovala u igri na sredini, što implicira da ni Zola nikako ne bi mogao gore odraditi tu poziciju, mada ja i ne govorim o nekom probijanju, ja cijelo vrijeme govorim da bi Zola igrao mnogo više unutra i tu bi napravili balansa isto tako mu ne bi bio problem da u defanzivi zaustavi Efendića (desnog beka) koji i nije neki šprinter. Isto kao što očekujem i od Miroslava da mnogo više puta povuče u sredinu sa loptom ili bez nje.

Za tvoju informaciju igrao sam i veliki fudbal (desnog halfa - štopera). Ti pregledao sad u nedelju utakmicu u Tuzli i našao meni da repliciraš :ganja:
Upravu si za sve,sta drugo da ti kazem !! :pljesak: :pljesak:
Sto se tice ovog reflektora,Ajzea mi je nesto sumnjiv :rofl: :rofl:

GoodisonPark
Kontakt:

uto apr 19, 2016 8:19 pm

Volio bih i ja da Halvadžić može igrati ili Tiago ali po meni Zola bi tu bio u nedostatku boljih rješenja, prvenstveno zbog igre u sredini. Ne očekujete valjda da će oni nas sutra napasti pa da naše krilo ima prostora da šprinta sa centra u kontru i da treba da je brz :mrgreen:

Sutra će oni igrati jako povučeno i potrebna je prevaga u sredini terena, to što bi Zola igrao malo više lijevo ne znači da će igrati uz aut liniju i probijati beka već će mnogo više biti od pomoći ostatku veznog reda.
Željo samo Željo!!!

sajo10
Kontakt:

uto apr 19, 2016 8:21 pm

Kapiten je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Rekose da Halvadzic pocinje sutra..
Koliko ja vidim on nije ni otputovao gore :?
A svakako da ne bi bilo sretnijih od mene i @sajo10 ako ce tako biti :D :P

edit: kod mene stade na 2:4 :kafa: :zeljeznicar1:
To, to! :shisha:

Jao, ovi radovi su za sada za 10! Kako lijepo uradjena i ova ograda oko pomocnog. Kad parking bude bio do kraja napravljen bice prelijepo. Radi se punom parom! Svaka cast majstori :D
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u uto apr 19, 2016 8:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava