Dabogdo može statModel1964 je napisao/la:Je,bo te Sjeverna Koreja![]()
Nije mi jasno zašto je ovaj vido odstranjen. Covjek je govorio o klubu nije odavao državne tajne niti vrjeđao.
Neko se opasno igra sa našim živcima.
PS
Ja Šveduvidim tvoju glavu među Misimovićevim rukama
LARS1921 je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Propuštaš.... da Larson Šved kako je postao funkcija zanemaruje svoje osnovne obaveze, postavljanje blagovremeno video materijala na ovu temuAsharaK je napisao/la:70 gosta, sta sam to propustio?
jel ovo vam treba?*
Olosuu jedanLARS1921 je napisao/la:
Dabogdo može stat
http://sport1.ba/video-grande-miske/" target="_blank
eto vam video
DvadesetModel1964 je napisao/la:Ako dođe do ralizacije ovog oko kupovine mjesta na istoku, zanima me dali sam dobro skonto. Daš milju mara i imaš recimo 5,10 godina zagarantirano mjesto na istoku?
DaModel1964 je napisao/la:Ako dođe do ralizacije ovog oko kupovine mjesta na istoku, zanima me dali sam dobro skonto. Daš milju mara i imaš recimo 5,10 godina zagarantirano mjesto na istoku?
Ovo je za trajni ban pa da si mi iz oka ispoLeon_Professional je napisao/la:Olosuu jedanLARS1921 je napisao/la:
Dabogdo može stat
eto vam video![]()
![]()
![]()
Fuj znaci, ovo nije humano sta nam covjek radiModel1964 je napisao/la:Ovo je za trajni ban pa da si mi iz oka ispoLeon_Professional je napisao/la:Olosuu jedanLARS1921 je napisao/la:
Dabogdo može stat
eto vam video![]()
![]()
![]()
Pa još funcija
OkAsharaK je napisao/la:DaModel1964 je napisao/la:Ako dođe do ralizacije ovog oko kupovine mjesta na istoku, zanima me dali sam dobro skonto. Daš milju mara i imaš recimo 5,10 godina zagarantirano mjesto na istoku?
Tebi niko ništa više ne vjerujeLARS1921 je napisao/la:Ako je neko snimio video i 1921.ba daje dozvolu da se uploaduje nek šalje na pm pa cu ja stavit gdje se ne moze obrisati
Godišnja karta za istok ce sig biti preko 50 km, ovako daš 500 i narednih 20 g gledaš zelju bar 40% jeftinijeModel1964 je napisao/la:OkAsharaK je napisao/la:DaModel1964 je napisao/la:Ako dođe do ralizacije ovog oko kupovine mjesta na istoku, zanima me dali sam dobro skonto. Daš milju mara i imaš recimo 5,10 godina zagarantirano mjesto na istoku?
Nije bitno koliko godina. Evo ja prvi kupujem. Meni je lakše dati 500e nego raji u SA i BiH, mada ne sumnjam da ce odaziv i u BIH biti veliki. Ako je 20 godina taman da na isteku tog perioda prospu moj pepeo na tom mjestu.
Nije bitno koliko jeftinije, bitnan je taj osjecajdell21 je napisao/la:Godišnja karta za istok ce sig biti preko 50 km, ovako daš 500 i narednih 20 g gledaš zelju bar 40% jeftinijeModel1964 je napisao/la:OkAsharaK je napisao/la:
Da
Nije bitno koliko godina. Evo ja prvi kupujem. Meni je lakše dati 500e nego raji u SA i BiH, mada ne sumnjam da ce odaziv i u BIH biti veliki. Ako je 20 godina taman da na isteku tog perioda prospu moj pepeo na tom mjestu..
Ako je za sjever 80, za istok nece bit ispod 100 sigurno. Mada kako god okrenes isplati se uzet.dell21 je napisao/la:Godišnja karta za istok ce sig biti preko 50 km, ovako daš 500 i narednih 20 g gledaš zelju bar 40% jeftinijeModel1964 je napisao/la:OkAsharaK je napisao/la:
Da
Nije bitno koliko godina. Evo ja prvi kupujem. Meni je lakše dati 500e nego raji u SA i BiH, mada ne sumnjam da ce odaziv i u BIH biti veliki. Ako je 20 godina taman da na isteku tog perioda prospu moj pepeo na tom mjestu..