Za @jovanmaksimovic koliko smo od 21 gola koje smo primili ove sezone, primili u zadnjih 5-10 minuta? Hvala!
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
ali vala kondicioni moze biti kriv sto drasticno padamo zadnjih 15-20 minuta protiv Krupe, Slobode, Čelika, Radnika, pa i protiv Zrinjskog, a sad protiv Širokog cim je sudija svirao kraj igraci popadali ko da su 6 sati trcali bez prestanka, grcevi ih sve pofatali, a jos uvijek nismo u jakom ritmu (odigrali dvije utakmice u zadnjih 20 dana)Omar500 je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 4:10 pmVala kondicioni ne moze biti kriv ako ti silovito krenes protiv Radnika i odigras maestralno prvo poluvrijeme, i onda sljedecu tekmu udjes bojazljivo, sa previse respekta, pojedu te jos na sredini i izgubis se nakon primljenog pogotka. To nema neke pretjerane veze s kondicijom.
Naravno, neko je rekao dobro, i Siroki se nesto pita, i tu se apsolutno slazem, ali sto se tice zalaganja i trke igraca pojedinacno, moralo je bolje.
Imamo sada Slobodu da se to popravi. Svaku utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno, to mora biti u glavi igraca, da ne kalkulisu. To moze Adzem sam sa sobom raditi i kontati sta nam sve treba u kojoj utakmici da bi prosli prvi kroz cilj. Nema laganih utakmica do kraja, ni za kog, pa ni za nas.
Gosk prvo kolo primili u 87', Krupa kući 93', Čelik kući 84', Sarajevo kući 86', Zrinjski 3 komada od 88', 91', 92'.
Zasto da ne. Inace, ne vjerujem nesto posebno da ce se Krupa sklanjati, i dobro je u neku ruku sto igraju protiv slabije Zvijezde, tako da protiv Zrinjskog mogu odigrati dobro. Bit ce i nama tesko gore opet ici.
Koristimo najskuplje suplimente a i kupili smo stvarcice za regeneraciju,e sad ko i kako ih pojedini koriste,ne bih znao reć,neke je iz tima izbacio "POLAR".Rashid je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 3:46 pmNije.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 3:16 pmJucer sam pisao nije mi niko odgovorio, volio bih da mi odgovori neko ko je upuceniji..
Da li je moguce da igrači konzumiraju neke napitke prije utakmice i da oni dovedu do tromosti na utakmicama?
Odlicnoexdomorocki je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 5:33 pmKoristimo najskuplje suplimente a i kupili smo stvarcice za regeneraciju,e sad ko i kako ih pojedini koriste,ne bih znao reć,neke je iz tima izbacio "POLAR".Rashid je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 3:46 pmNije.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 3:16 pmJucer sam pisao nije mi niko odgovorio, volio bih da mi odgovori neko ko je upuceniji..
Da li je moguce da igrači konzumiraju neke napitke prije utakmice i da oni dovedu do tromosti na utakmicama?
A.ŠEHIĆ priključen prvom timu.
Izvrsna informacija, da sam na Ažemovom mjestu i E. Šehića bih priključio u kupu, ili na beka ili na krilo.exdomorocki je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 5:33 pmKoristimo najskuplje suplimente a i kupili smo stvarcice za regeneraciju,e sad ko i kako ih pojedini koriste,ne bih znao reć,neke je iz tima izbacio "POLAR".Rashid je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 3:46 pmNije.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 3:16 pmJucer sam pisao nije mi niko odgovorio, volio bih da mi odgovori neko ko je upuceniji..
A.ŠEHIĆ priključen prvom timu.