sajo10 je napisao/la: ↑ned apr 08, 2018 8:30 pm
I ova mi rasprava oko Z-Z ide na onu stvar.. Pa koji qurac nemoze ni jedan novinar da pita sta je vise sa Asimom? Zasto ne igra? Zasto sluze te preskonferencije? I da znamo za sva vremena... Ncnc
Ma kakve nase presice i novinari. Presice vezane za rekonstrukciju terena i generalnog sponzora prosle bez ijednog pitanja od strane tzv novinara. Odron. Uzivao sam gledati presice Rijeke, pitanja njihovih novinara i dobro izlaganje Matjaza Keka. Sve sto bi obicnog navijaca zanimalo, pitali bi ga, ali i da prokomentarise odredjene dijelove utakmice, takticke zamisli...
Ovako mozemo razbijati glavu oko nekih stvari. Ni zdravstveni bilten ekipe ne bi znali da ne izadje video gdje Raif Zeba obrazlozi kakva je trenutna situacija i ozbiljnosti povreda.
Jedino nam ostane mahala i ko je sta cuo iz povjerljivih izvora
Sto se tice Zajmovica i Zeca, prvo sto cu reci jeste da je kompletna ekipa podbacila (osim Vedrana i Graovca), vezni red neutralisan, krila i napadaci slabo ucestvovali u presingu, tako da nam niko ziv ne bi pomogao na toj poziciji. Zec bi trebao imati odredjenu minutazu, pogotovo zbog kupa. Neka u prvoj postavi igra ko zasluzi, ali imamo sasvim dovoljno opcija da mozemo malo rotirati ekipu. Steta stvarno za Zeca, solidno je igrao pred kraj polusezone, i mi smo samim tim sada oslabljeni kako njega i njegovog pritiska zajedno sa trojkom iz napada nema. Jos dodaj kako je Zakaric u losoj formi...
Zajmovic je igrac koji ima odlicne predispozicije i koji je po meni puno bolje odigrao od Zakarica ovu utakmicu, i drago mi je sto ima minutazu, ali nije jos toliko po meni dobar da bude neizostavan dio ekipe. Ima nelogicnih poteza i dalje, mahalaskih, sto mi se nikako ne dopada. Zec je doprinosio pritisku koji je napadacki kvartet cinio i to je doslo do izrazaja kada smo usli u nevjerovatnu seriju. Na stranu slabija statistika, tu je bio odlican. Ali da je puhalo nazad i da je bio neodgovoran, jeste.
Sad za kup neka igraju Kemo, Kajkut, Zera, Sabanadzovic, Blagojevic, i s tim ce se poprilicno osvjeziti i razdrzmati ekipa.
Izvuci pouke iz ove utakmice i u potpunosti se fokusirati na kup.