Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 08, 2018 7:54 pm

Ma tezak dan juce bio haos...

alombardo
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:59 pm

kikirikikospice je napisao/la:
ned apr 08, 2018 7:47 pm
Od ulaza na stadion se osjetio pritisak, taj dan nije nam nista poslo za nogom i tjt.

Svaki povratak na prethodnu utakmicu je gubljenje vremena, idemo u srijedu doci u sto vecem broju. Pozelio sam i vecernji termin.

Zajim ili Zec, to citam vec zadnjih 100 postova. Pretjeruje se i sa jednim i sa drugim, odmorite molim Vas od te price. Tako je majstore

Ogadimo fudbal slancima !

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 08, 2018 8:01 pm

phpBB [video]

Kakav gol, ja jos ne mogu sebi doci.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 08, 2018 8:03 pm

Ma ja još ne mogu da vjerujem kako se onaj njihov Bagarić il' kako već uspio provući između Graovca i Bogičevića i zabit gol. Još na to sve, Vedran od njega udaljen metar.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 08, 2018 8:11 pm

nisam pisao poslije utakmice ali sada cu... ovo je najlosija utakmica pod adinom palicom! niko osim graovca i kjosevskog nije zadovoljio ni minimum zelje za pobjedom... meni na kraju i logicno bilo da nam gol dadne vedran... onakav go se daje jednom u karijeri... svaka mu cast! siroki je zasluzio apsolutno da pobjedi, medjutim vedranov dan i graovceva odbrana ih je sprijecila u tome...

druga stvar je ova! ako smo mi ovaku utakmicu uspjeli da remiziramo, onda ne vidim ni jednu prepreku da ne budemo sampioni! gore od ovoga ne mozemo! a ovaj bod vrlo lako moze biti razlika kad budemo sampioni!
100/94/37/34 - i to je to!

PlaviVlak
Kontakt:

ned apr 08, 2018 8:18 pm

Ja mislim da je raja svjesna da je Zec bolji igrač od Zajimovića, ali trenutno se vidi veliko zalaganje i borba kod Zajima pa ga podržavaju. Mislim da je Zec prelagano otpisan i izbačen i definitivno bi nam on baš odgovarao u rotaciji. Takodjer, raji smeta što se toliko blati Zajim, a naprimjer Zakarić ništa bolje ne igra i manje se trudi, ali se manje kritikuje iako bi on trebao biti glavni igrač i neko ko pokreće čitavu ekipu.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

LARSSON
Kontakt:

ned apr 08, 2018 8:19 pm

Tipovanje 3. kolo Zapad - http://forum.sport1.ba/viewtopic.php?f=79&t=679
Tipovanje 3. kolo Istok - http://forum.sport1.ba/viewtopic.php?f=79&t=680

Tabela će biti postavljena za koji dan

sajo10
Kontakt:

ned apr 08, 2018 8:30 pm

I ova mi rasprava oko Z-Z ide na onu stvar.. Pa koji qurac nemoze ni jedan novinar da pita sta je vise sa Asimom? Zasto ne igra? Zasto sluze te preskonferencije? I da znamo za sva vremena... Ncnc
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned apr 08, 2018 8:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Zeba je sebi dozvolio da od igraca koji moze biti prevaga u prosloj sezoni dodje na nivo da ne moze 10 minuta odraditi. Pa protiv AIK-a njihovi ljudi njega izdvojili kao naseg ponajboljeg igraca, a par mjeseci kasnije frajer na nasim oranicama ne moze meda. Prelako je pao.

I opet, dileme Zajmovic-Zec ne treba adresirati na njih dvojicu nego na Adzema. Ne dijele oni minutazu pa da ih poredimo u najsitnije detalje. Jedan sjedi na zapadu, a drugi igra svaku. A to nije stvar ko bolje pokriva teren, ima bolji sut, centarsut... Prije da je stvar nekog licnog sukoba sa AA.

gavran
Kontakt:

ned apr 08, 2018 8:35 pm

za kup:
fejzic
hadzic projovic
kemo graovac
saban jovan modic
zec vojo crnov
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Daris_
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:04 pm

Kad se vec otvorila prica oko Zeca..sta je i kako je...treba neku dobru trebu nagovoriti da mu se javi na neku od drustvenih mreza i izvuce informacije iz njega sta se desava :D ..na foru ono

Edis Mulalic 1921

ned apr 08, 2018 9:05 pm

Svi u srijedu.Uvijek tu srcem svim.
Modus vivendi !

Daris_
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:06 pm

gavran je napisao/la:
ned apr 08, 2018 8:35 pm
za kup:
fejzic
hadzic projovic
kemo graovac
saban jovan modic
zec vojo crnov
I izgubili bi glatko sa takvom postavom..cemu i kup zapostavljati...bolje ista nego nista na kraju..za ne daj Boze :P

godrina
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:09 pm

mozda mu zec ne igra zbog njegove defanzivne igre, misli da je zajmovic tako korisniji jer je bek na toj strani vjerovatno najslabija karika ekipe
sta je sa crnova ? zerica ?
u kup-u ocekujem mozda 3 nova igraca, samo trebamo zabit gol u prvih 20 minuta
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:21 pm

Raja priziva Zeca, jer u glavi ima njegove najbolje partije s kraja polusezone. Sumnjam da bi Ado pravio sebi belaj, pa boljeg igrača držao na zapadu. Ovi što su išli na treninge kažu da je Zeko loš. Ja bih fakat volio da što prije postane stari, jer nam je širok roster prijeko potreban. Npr. sad protiv Slobode ljepota kad možes ubaciti Anela od prve minute, a da pri tome ne gubiš na kvaliteti sastava iako miješaš karte. Odlično bi bilo kad bi takvu širinu imali i na krilima.
Jučerašnja utakmica je imala sličnosti s par naših utakmica nedavno. Recimo utakmica na Grbavici protiv Zrinjskog prošle, a i ove sezone. Do primljenog gola okej igra, nakon gola potop. Zatim utakmica protiv Krupe prošle sezone u maju, svima je poznata ona Vecina reakcija kada on gura i bodri igrače da krenu u napad. Sad je on uzeo stvari u svoje ruke :D Onda derbi na Grbavici ove sezone. Pitari nakon gola kad su trebali napasti zapravo sve gori bili, sakrili smo im loptu. Sad je nama Široki sakrio loptu.
Protiv Slobode maksimalno zalaganje, nek se vrate u Tuzlu bez ikakvih nada!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:22 pm

Vjerovatno Ado ima svoje razloge i nadam se da je iskomunicirao sa Zecom, pa neka izglade to za dobrobit Želje. Ne kažem da je Asim ključan za igru ali da nam treba svaki igrač, treba. Pa kasnije nek rade sta hoce.

Druga stvar, da li je moguce da ovakvu tromost prouzrokuju mozda neki napici koje su konzumirali igrači?

Treca stvar, zamolio bi nekoga ko je izasao sa stadiona prije Vecinog gola da prokomentarise kako se osjecaj i sta je mislio kada je cuo "Vedrannnnnnnnn Kjosevskiiiiiiiiiiiii" :rofl:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Simply Blue
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:33 pm

Samo zalaganje i borba za svaku loptu jeste kliše, ali je istina..kod nas se zadnjih par sezona u prvih 5 min..može odrediti kako ce utakmica teći, ili smo nadahnuti ili izgubljeni..i tu bi ljudi na tribinama mogli igrati mnogo bolje svoj dio..ali i to je problem..Robi je isto rekao na kraju izvještaja o toj tjeskobi..
Ja ne mogu shvatiti...imaš dvije, tri utakmice mjesečno na Grbavici, to je 180 min...na spram 30 dana...i ti se čovječe ne možeš strpiti da za to vrijeme ne psuješ, zviždiš svojim igračima...za jebenih 180 min mjesečno...pa i jučer je počelo zviždanje već nakon par opasnih situacija pred našim golom..pa kako sunce mu jbm....
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:37 pm

juče je vala i to puno bolje nego inače što se tiče podrške. ali kad ih neće, neće.
gradi željo boli te *****

MrkiMedo
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:37 pm

Daris_ je napisao/la:
ned apr 08, 2018 9:04 pm
Kad se vec otvorila prica oko Zeca..sta je i kako je...treba neku dobru trebu nagovoriti da mu se javi na neku od drustvenih mreza i izvuce informacije iz njega sta se desava :D ..na foru ono
Treba njegovu trenutnu djevojku kontaktirati da ga kako motivise :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 08, 2018 9:47 pm

sajo10 je napisao/la:
I ova mi rasprava oko Z-Z ide na onu stvar.. Pa koji qurac nemoze ni jedan novinar da pita sta je vise sa Asimom? Zasto ne igra? Zasto sluze te preskonferencije? I da znamo za sva vremena... Ncnc
Ma kakve nase presice i novinari. Presice vezane za rekonstrukciju terena i generalnog sponzora prosle bez ijednog pitanja od strane tzv novinara. Odron. Uzivao sam gledati presice Rijeke, pitanja njihovih novinara i dobro izlaganje Matjaza Keka. Sve sto bi obicnog navijaca zanimalo, pitali bi ga, ali i da prokomentarise odredjene dijelove utakmice, takticke zamisli...
Ovako mozemo razbijati glavu oko nekih stvari. Ni zdravstveni bilten ekipe ne bi znali da ne izadje video gdje Raif Zeba obrazlozi kakva je trenutna situacija i ozbiljnosti povreda.

Jedino nam ostane mahala i ko je sta cuo iz povjerljivih izvora :D

Sto se tice Zajmovica i Zeca, prvo sto cu reci jeste da je kompletna ekipa podbacila (osim Vedrana i Graovca), vezni red neutralisan, krila i napadaci slabo ucestvovali u presingu, tako da nam niko ziv ne bi pomogao na toj poziciji. Zec bi trebao imati odredjenu minutazu, pogotovo zbog kupa. Neka u prvoj postavi igra ko zasluzi, ali imamo sasvim dovoljno opcija da mozemo malo rotirati ekipu. Steta stvarno za Zeca, solidno je igrao pred kraj polusezone, i mi smo samim tim sada oslabljeni kako njega i njegovog pritiska zajedno sa trojkom iz napada nema. Jos dodaj kako je Zakaric u losoj formi...
Zajmovic je igrac koji ima odlicne predispozicije i koji je po meni puno bolje odigrao od Zakarica ovu utakmicu, i drago mi je sto ima minutazu, ali nije jos toliko po meni dobar da bude neizostavan dio ekipe. Ima nelogicnih poteza i dalje, mahalaskih, sto mi se nikako ne dopada. Zec je doprinosio pritisku koji je napadacki kvartet cinio i to je doslo do izrazaja kada smo usli u nevjerovatnu seriju. Na stranu slabija statistika, tu je bio odlican. Ali da je puhalo nazad i da je bio neodgovoran, jeste.
Sad za kup neka igraju Kemo, Kajkut, Zera, Sabanadzovic, Blagojevic, i s tim ce se poprilicno osvjeziti i razdrzmati ekipa.

Izvuci pouke iz ove utakmice i u potpunosti se fokusirati na kup.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava