Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nookey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 4:58 pm

blueheart je napisao/la:
pinki je napisao/la:Evo jedna luda...

ja bi ovako počeo u Tz:

_____________________Kjosevski__________________________
_______Aco__________Bogi______________Hodžurda__________
Memija___Zaha_______Blagojević_______Bekrić_____Miro______
___________________Đerma____Lendra_____________________

Ova formacija je odlicna samo treba mnogo trke nazad. I bas bi volio da uvijek igramo ovako :D
A brate dovoljno je reci Juve :) sala mala
A ova dvojica bi trcala Miro i Kerim

Kapiten
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:00 pm

Znaci tu je Tiago, ipak nije obnovio povredu. Ocekujem jtih 30-40 minuta za njega sutra, ako je za toliko spreman.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:05 pm

slika

Samo jako lavovi naši! :titula:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:06 pm

Dzenis ako misli nesto napraviti u zivotu od fudbala mora smrsati. Jos uvijek nije kasno da napravi karijeru, ne smije sebi dopustati ovo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:08 pm

Na ovim slikama nema Mailsona i sveđanina, oni su izgleda zavrsili svoje ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

irfo

uto apr 19, 2016 5:13 pm

Elegant je napisao/la:Na ovim slikama nema Mailsona i sveđanina, oni su izgleda zavrsili svoje ?!
Mailson je zavrsio svoje, a Halvadzic bi sljedece godine mogo vise sanse dobijat

tm8782
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:15 pm

AsharaK pomno posmatra trening :D

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 5:16 pm

irfo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Na ovim slikama nema Mailsona i sveđanina, oni su izgleda zavrsili svoje ?!
Mailson je zavrsio svoje, a Halvadzic bi sljedece godine mogo vise sanse dobijat
Baš tako...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Hrasno1921'

uto apr 19, 2016 5:17 pm

Sutra ocekujem napade od prve minute, Lendrica i Beganovica, a u drugom i Tiaga kao treceg, nemamo sta izgubiti, samo ostro od prve minute, pa sta nam dragi bog da
Zadnja izmjena: Hrasno1921', dana/u uto apr 19, 2016 5:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

exbabilon
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:25 pm

Neko ce prije ili kasnije morati preuzeti odgovornost za Mailsona i potpisivanje ugovora s njim, nije bas da je imao neku karjeru prije Zelje pa da se morao potpisati, a na probi su imali samo rijeci hvale za njega.. samo kazem.

irfo

uto apr 19, 2016 5:30 pm

Mozel se kako sugestirati klubu da umjesto one nepamtljive muzike poslije gola pocnu pustati "Seven nation army" kao sto radi to vecina klubova u evropi :ganja: , nekako mi je to melodicnije za sportskih terena

addyno1
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:36 pm

volio bih sutra da igramo sa ekipom:

kjosevski

stevanovic kosoric bogicevic memija

blagojevic zahirovic

miro dado bekric

lendric

Okolele
Kontakt:

Vidi klitoriksa sto se raspistoljio sa jufkasima.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ceze
Kontakt:

delinjo je napisao/la: tebra moj nisam te napao sta ti je bolan...diskutujemo samo uopste nisam ni mislio na tebe ako vjerujes...a i da jesam nisam nista lose rekao niti sam rekao da ti nisi upravu sve sto si napisao sada...nego evo ocekujes li i ti da ce biti bolji kad odradi pripreme sa ekipom na ljeto ???
Ma osjetljiv sam na to "kritikuješ" kad nisam tako mislio, ništa više, nesporazum, normala sve. :)
Ne znam hoće li biti bolji jer ne mislim da je toliko stvar fizičke pripreme i perioda prilagodbe koliko je stvar pristupa i glave. Eto on i Stevanović su bili u dosta sličnoj situaciji kad su dolazili u Želju, obojici je karijera bila u padu i obojici je Željo bio prilika da uhvate neku konstantu i pokušaju oživiti karijere, a do sada je Zahirović pokazao daleko manje nego Stevanović. Ne vjerujem da je razlog tome 15-ak dana koje je jedan proveo sa ekipom, a drugi nije. Nije Zahirović loš, ali može bolje.
Virtu4L je napisao/la: Napisao sam ja odmah nakon potpisa da ne očekujete ništa od Zahirovića u igri prema naprijed, mislim da sam čak i Ajzei to pisao u inbox. Nivo naše lige nema veze sa tim, Zahirović to jednostavno ne zna i ne treba ni pokušavati, ne trebamo bespotrebno gubiti loptu. On je klasični destruktivac, tipa Rahimić i to je to.
Znam ja to sve, znam da pratiš dosta bivših reprezentativaca i ne mogu reći da ti nisam vjerovao kad si to pisao, pogotovo jer je on još u Čeliku igrao stopera i zadnjeg veznog, ali sam mislio da je nakon igranja vani ipak malo napredovao u smislu da može igrati na poziciji centralnog veznog, da može malo sačuvati loptu, prebaciti je, povući nekada jer ipak govorimo o skoro pa najsporijoj profesionalnoj ligi u Europi.
Neko spomenu Jahića prije par stranica, vani je on solidan bek, stoper ili zadnji vezni, ovdje je bio najbolji strijelac lige.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:37 pm

addyno1 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pomažemo svojim novčanim prilozima osposobljavanje stadiona za igranje evropskih utakmica. Akcija je simbolički nazvana stolica za evropsku Grbavicu,ali to nikako ne znači da će se donirani novac potrošiti isključivo na stolice. Na kraju krajeva,što se tiče uvjeta za europske utakmice,stolice su najmanji problem. Jug je riješen ranije,na sjeveru treba možda petstotinjak još i to je to što se stolica tiče a da bi mogli igrati.
Cijene stolica...
Bekto jeste sponzor i donator kluba. Jeste domaća firma i dobra firma,uredna,društveno odgovorna... Ali,ako se nadje negdje (recimo Turska),stolica koja takodje ispunjava sve kriterije a košta tri puta manje...šta bi čovjek? Naravno,kupiti stolicu po toj,drastično nižoj cijeni.
Naravno da ćemo imati oko toga zvanicne informacije iz kluba.
:palacgore:
sumnjam da je bas 3 puta manje, ali isto nije dobro radi 1-2000 maraka izgubiti sponzora...dugorocnije izgubis i to nije bas dobar poslovni potez uprave
Prije 10-tak dana sam od covjeka iz uprave cuo da stolice nece koštati 30,88 nego ZNATNO jeftinije i da ce se i tu dobrih para uštedjeti.Nije rekao da su trazili i našli novog dobavljaca.Kako sam ja u tom momentu shvatio je da bi Bekto trebao spustiti cjenu ali mozda sam ja pogrešno shvatio.Bez obzira najvaznije da se napravi ušteda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSONN
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:38 pm

irfo je napisao/la:Mozel se kako sugestirati klubu da umjesto one nepamtljive muzike poslije gola pocnu pustati "Seven nation army" kao sto radi to vecina klubova u evropi :ganja: , nekako mi je to melodicnije za sportskih terena
Zar nije dobra ona guso biscevic zubanovic pa onda iritantni glas

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

irfo

uto apr 19, 2016 5:39 pm

LARSSON je napisao/la:
irfo je napisao/la:Mozel se kako sugestirati klubu da umjesto one nepamtljive muzike poslije gola pocnu pustati "Seven nation army" kao sto radi to vecina klubova u evropi :ganja: , nekako mi je to melodicnije za sportskih terena

Valjda zelimo biti ozbiljan evropski klub :shisha:

Okolele
Kontakt:

uto apr 19, 2016 5:42 pm

Opet ce teren los gore biti,kisa pada..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

uto apr 19, 2016 6:03 pm

Da im hoće riknut ona svijetla sa ulične rasvjete, pa da 0:3 registruju. :ganja:

cikazubo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 6:07 pm

LARSSON je napisao/la:

Ma nek pustaju zvuk lokomotive poslije gola, i pjesme od mamuta.. Al ako cemo vec strane, onda definitivno pennywise bro hymn, partizan ima svoju verziju "humska ulica", ali vfb stuttgart npr pusta orginalnu verziju i bas je dobro 8-)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava