delinjo je napisao/la:
tebra moj nisam te napao sta ti je bolan...diskutujemo samo uopste nisam ni mislio na tebe ako vjerujes...a i da jesam nisam nista lose rekao niti sam rekao da ti nisi upravu sve sto si napisao sada...nego evo ocekujes li i ti da ce biti bolji kad odradi pripreme sa ekipom na ljeto ???
Ma osjetljiv sam na to "kritikuješ" kad nisam tako mislio, ništa više, nesporazum, normala sve.

Ne znam hoće li biti bolji jer ne mislim da je toliko stvar fizičke pripreme i perioda prilagodbe koliko je stvar pristupa i glave. Eto on i Stevanović su bili u dosta sličnoj situaciji kad su dolazili u Želju, obojici je karijera bila u padu i obojici je Željo bio prilika da uhvate neku konstantu i pokušaju oživiti karijere, a do sada je Zahirović pokazao daleko manje nego Stevanović. Ne vjerujem da je razlog tome 15-ak dana koje je jedan proveo sa ekipom, a drugi nije. Nije Zahirović loš, ali može bolje.
Virtu4L je napisao/la:
Napisao sam ja odmah nakon potpisa da ne očekujete ništa od Zahirovića u igri prema naprijed, mislim da sam čak i Ajzei to pisao u inbox. Nivo naše lige nema veze sa tim, Zahirović to jednostavno ne zna i ne treba ni pokušavati, ne trebamo bespotrebno gubiti loptu. On je klasični destruktivac, tipa Rahimić i to je to.
Znam ja to sve, znam da pratiš dosta bivših reprezentativaca i ne mogu reći da ti nisam vjerovao kad si to pisao, pogotovo jer je on još u Čeliku igrao stopera i zadnjeg veznog, ali sam mislio da je nakon igranja vani ipak malo napredovao u smislu da može igrati na poziciji centralnog veznog, da može malo sačuvati loptu, prebaciti je, povući nekada jer ipak govorimo o skoro pa najsporijoj profesionalnoj ligi u Europi.
Neko spomenu Jahića prije par stranica, vani je on solidan bek, stoper ili zadnji vezni, ovdje je bio najbolji strijelac lige.