ned jun 19, 2016 6:08 pm
Nisam bio vazdan.
Dođem kući,za milo čudo upalim fb prije foruma,to dok kafa ne prokuha kad prva objava od jednog druga Miske sa skupštine.Hvala dragom Bogu pa stigoh pogledati.Kako oštro,temperamentno,svih stvari se dotakao i bukvalno popišao po svima.Kakav si ti gospodin Misimoviću..ja ne mogu dati milju maraka,ali mogu oko 100 Km izvrnuti ako bude mogućnost i za Jug,pa makar na dvije godine.
Dalje uletim na forum,raspisali ste se pravo,prvo što sam se ismijao komentarima od jutros,pa o ručku i doručku,pa i @joazinhu budali..
Ali samo da se nadovežem na jednu temu.
Za mene Stana je donedavno bio jedan od najdražih igrača.Uvijek je srcem igrao za klub,i drago mi je bilo zimus kad smo ga vratili,zaslužio je,pa makar za rotacije.I dalje bih imao slično mišljenje,da se do prije par dana nije nešto desilo čim je za mene zatvorio vrata ovome klubu kako on pa tako da mi i rođeni otac igra za Želju.
Prvo svega treba biti profesionalac,pravi sportaš da bi nešto napravili više,neki korak naprijed.@Stormu sam to pisao na pm.
Pošto on to nije,doviđenja druže,sretno u karijeri daljnjoj i hvala ti za sve..ko što reče @chwilla mi svi volimo Želju,ali ne igramo.
I što se tiče Ivetića,ne znam,ne bi bilo loše da smo ga doveli,kvalitetan je igrač,ali ispred Husića on meni ne bi igrao nikada.
Nego šta je sa ovim gostima?
Jel to neko iftar pravi?
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!